Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki kizlar hepinize sorum. Her hamilelikte gogus agrisi yasadiniz mi? Yasamadan hamile olaniniz var mi
Ben kimyasallar dahil hepsinde ilk kuyruk sokumum ağrımaya başlıyor sonra göğüste ağrı ve şişlik ,bir kaç gün içinde de bulantılarım başlıyor.Fakat bu ay mide bulantım 2 gün sürdü sonra kesildi.Hatta Mayıs ayında prolaktin değerim yüksek olduğu için gebelik düşünmüyordum.Prolaktin değeri yüksek olduğu dönemlerde hamile kalınmaz diye bir kere korunmadım.Hatta spora başladım evde plank ve plates egzersizleri yapıp hergün yürüşe çıkıyordum.Plank egzersizleri yaparken belim ve kuyruk sokumum ağrıyınca çok yüklendim eşime dedim plates yapınca başım dönüyor hamile olmayasın dedi.Sonra takvime bir baktım BAT den 7 gün geçmiş.Evde testim vardı hemen test yaptım sonuc pozitif sabah ilk iş gidip tahlil yaptırdım.1 hafta sonra doktora gittim gittiğim günün muayane olmama 15 dk kala kanamam oldu.Doktor değerlerimi görür görmez kimyasal dedi.Regliden 1hafts önce çok çay istiyor canım,hamileliklerde tam aksi , canım hiç çay istemiyor

Canımsın kuzum inşallah güzel haberlerini alırız 🥰🥰🥰
canım ben daha önce de yazmıstım bu ay test yenilemedim elinde ki son inovita test ile yaptım çatladığını bile bilmiyorum ben akıntıdan anladım 40 almıştım 5 ay kullandım ama yumırtlamayı hissdiyorum ondan da uzun sürdü canım olsaydı gönderirdim seve seve 😊

Merhabalar, hormonları ve yumurtlaması normal ama rahim inceliğini yaşayanınız oldu mu hiç ben adet görmüyorum doğum kontrol ilacından sonra çok inceymiş ama bant kullandım kalınlaştırmak için progestan kullandım yine de adet olmadım belki hamileyimdir diyorum kendime ama testte tek çizgi sürekli :KK43: sizden yaşayan oldu mu hiç

Peki kizlar hepinize sorum. Her hamilelikte gogus agrisi yasadiniz mi? Yasamadan hamile olaniniz var mi
İlk hamileliğimde hiç bir belirti yaşamadım, sadece 2. Ve 3. Aylarda çok uyku yaptı, fiziksel bir şey olmadı, göğüs şişkinliği, mide bulantısı baş dönmesi vs gibi.. aşerme de olmadı :) gayet normal geçti..

Hanımlar listedeki hamişler göz kamaştırıyor maşallah 🧿 Darısı bizlere bu ay 🙏🏼 Bir kaç gündür bakamadım hiç Biz de dün doktora gittik rutin kontrolüm vardı sağ ve sol yumurtalığımda tekrar kistler oluşmuş sol yumurtalığım daha iyi durumdaymış daha önce iki operasyon geçirmiştim biri dermoid kistti ve polikistikover olmak gerçekten çok yorucu kan tahlili verdim bazı değerlerime bakacak haftaiçi dönüş yapacakmış 😣 Doktor bir gün arayla denemelere devam etmemizi söyledi adet görene kadar deneyin atlamayın dedi inşallah bu ay çift çizgiyi bizde görürüz 🙏🏼

Acaba gebelik şansını kaçırdım mı yoksa perşembeden bi şansım var mıdır?
Kaç yumurta oluştu geriden gelen yumurtalar var mı bunların hepsine göre değişir. Çatlatma iğnesi vurunca 36 saat içinde yumurta çatlıyor. Bana çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı buna rağmen gün aşırı 1 hafta ilişki önerildi geriden gelen yumurtalar olabilir diye

Kaç yumurta oluştu geriden gelen yumurtalar var mı bunların hepsine göre değişir. Çatlatma iğnesi vurunca 36 saat içinde yumurta çatlıyor. Bana çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı buna rağmen gün aşırı 1 hafta ilişki önerildi geriden gelen yumurtalar olabilir diye
Bana çatlatma iğnesi den 26 saat sonra aşılama yapıldı 2 sinde 3-10 arası her gün ilişki dedi

Birbirimze yaptigimiz kurlerden kullandigimiz ilaclardan rahatsizliklarimizdan ve belirtilerimizden bahsetsek daha iyi olmazmi boyle daha faydali olmazmiyiz birbirimize ??????
Ben iki aydır aslan pençesi kullandım adet döngümü kısalttı hiç bir sorunum yoktu hamilelik şansını arttırdıgnı duydum kullandın ama malesef bana iyi gelmedi .ilk ay adetim 6 gün sürecegine 2 gün sürdü bu ay yine içtim 3 gün erken adet oldum yani kısaca bana iyi gelmedi

X