Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün test yapmıştım negatifti.Ama sonra baktığımda hayali bir çizgi var sanki

Eklentiler

• IMG_20201109_105852.jpg
    IMG_20201109_105852.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 66
A180C726-5AA7-43CC-A6C5-50FC7880B23C.jpeg

Kızlarr bata 2 gün var kasık batmalarım var demiştim. Bugün sabah yaptım ama hcg de herhangi bir belirti çıkmadı Lh testi de yaptım ben normal döngümde yumurtladım ve çatladı ama oda böyle çıktı çok kafam karışık neden böyle oldu acaba 🤔🤔😒😒

Eki Görüntüle 2717811
Kızlarr bata 2 gün var kasık batmalarım var demiştim. Bugün sabah yaptım ama hcg de herhangi bir belirti çıkmadı Lh testi de yaptım ben normal döngümde yumurtladım ve çatladı ama oda böyle çıktı çok kafam karışık neden böyle oldu acaba 🤔🤔😒😒
Bat günü testi tekrarla canım bende iki gün kala yaptım negatifti bat günü pozitif oldu azıcık daha sabır😅

kızlar birşey sormak istiyorum sol kasığımda kramp şeklinde ağrı var beyaz akıntım var doktora bir hafta sonra gidicektim keseyi görmeye giderim diye düşündüm ağrılarım artıncada korktum sizce normal mi
Benimde aynen ilk gebeliğimde sol kasıktı şimdi de yumurtlamadan beri sağ kasık ara ara giren kramp var normal diye düşünüyorum. İlk gebeliğimde her belirtide doktora koşmuştum bunda baya geç gitmek istiyorum😊

Benimde aynen ilk gebeliğimde sol kasıktı şimdi de yumurtlamadan beri sağ kasık ara ara giren kramp var normal diye düşünüyorum. İlk gebeliğimde her belirtide doktora koşmuştum bunda baya geç gitmek istiyorum😊
işte ilk olunca insan bir korkuyor doktorda erken gitmek istemiyorum 4+3 şuan

Kızlar günaydın bat 5 kasımdı.ben bugün sağlık ocağında kan verdim en erken ne zman çıkar sizce sormayı unuttum😊

2 saate çıkıyor canım sonuçlar. İnşallah güzel haberlerini alırız seninde :)
Canım bende sağlık ocağına verdim akşam yada yarın sabah çıkar dediler, bir kod veriyorlar labim diye bir yerden o kodla bakıyorsun

Bat günü testi tekrarla canım bende iki gün kala yaptım negatifti bat günü pozitif oldu azıcık daha sabır😅
Yaa ne güzel inşallah aynını bende yaşarım ama negatifi görünce modum düştü biraz😒 peki lh neden o kadar belirgin çıktı hiç olmamıştı şimdiye kadar.

Çok şükür hamileyim kızlar rabbim isteyen buradaki herkese nasip etsin dualarım sizinle 🙏sizde dualarınızda beni bulundurun
canımm sende sorularımızı cevapla mutlaka ilk sayfada bulunan :) Gözünaydın çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Sende bizler için dua et olur mu :)

Eki Görüntüle 2717811
Vücudumuzda LH hormunu hep vardır. Yumurtlama döneminde sadece daha fazladır. O yüzden böyle cıkması normal.

X