SivrihisarSenn neresindeesin
Birde bakıyormuşsun ikiz oluyormuş. Çift yumurta ikiziEvet canm cunku daha once ayda 2kere yumurtlamişligim var o yuzden suphelendim dalgalanma daha once yasadim tabiki ama hicbi zaman bu kadr koyulasmadi bi koyulasti bi silinirdi bakalim yarin sabah belli olacak
Bende balikesirliyim canım evet.Ben aslen balikesirliyim. Ama burda calisiyrm
Bende son zamanlarda cok oluyordu. Hamile kalmadan öncede Regl öncesi. Şimdi hamile olduğumu öğrendiğimde de vardı hala da varEmbriyo tüpe değil rahme yerleşiyor. Gebeyseniz belki sol tarafa doğru yerleşmiştir
Ben kimyasallar dahil hepsinde ilk kuyruk sokumum ağrımaya başlıyor sonra göğüste ağrı ve şişlik ,bir kaç gün içinde de bulantılarım başlıyor.Fakat bu ay mide bulantım 2 gün sürdü sonra kesildi.Hatta Mayıs ayında prolaktin değerim yüksek olduğu için gebelik düşünmüyordum.Prolaktin değeri yüksek olduğu dönemlerde hamile kalınmaz diye bir kere korunmadım.Hatta spora başladım evde plank ve plates egzersizleri yapıp hergün yürüşe çıkıyordum.Plank egzersizleri yaparken belim ve kuyruk sokumum ağrıyınca çok yüklendim eşime dedim plates yapınca başım dönüyor hamile olmayasın dedi.Sonra takvime bir baktım BAT den 7 gün geçmiş.Evde testim vardı hemen test yaptım sonuc pozitif sabah ilk iş gidip tahlil yaptırdım.1 hafta sonra doktora gittim gittiğim günün muayane olmama 15 dk kala kanamam oldu.Doktor değerlerimi görür görmez kimyasal dedi.Regliden 1hafts önce çok çay istiyor canım,hamileliklerde tam aksi , canım hiç çay istemiyorPeki kizlar hepinize sorum. Her hamilelikte gogus agrisi yasadiniz mi? Yasamadan hamile olaniniz var mi
Ayy tadindan yenmezz canmm inşallahhhBirde bakıyormuşsun ikiz oluyormuş. Çift yumurta ikizi
canım ben daha önce de yazmıstım bu ay test yenilemedim elinde ki son inovita test ile yaptım çatladığını bile bilmiyorum ben akıntıdan anladım 40 almıştım 5 ay kullandım ama yumırtlamayı hissdiyorum ondan da uzun sürdü canım olsaydı gönderirdim seve seveCanımsın kuzum inşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah canım hayırlara vesile olurTeşekkürler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahinşaaallah brnim polibimide götürür
İlk hamileliğimde hiç bir belirti yaşamadım, sadece 2. Ve 3. Aylarda çok uyku yaptı, fiziksel bir şey olmadı, göğüs şişkinliği, mide bulantısı baş dönmesi vs gibi.. aşerme de olmadı :) gayet normal geçti..Peki kizlar hepinize sorum. Her hamilelikte gogus agrisi yasadiniz mi? Yasamadan hamile olaniniz var mi
Kaç yumurta oluştu geriden gelen yumurtalar var mı bunların hepsine göre değişir. Çatlatma iğnesi vurunca 36 saat içinde yumurta çatlıyor. Bana çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı buna rağmen gün aşırı 1 hafta ilişki önerildi geriden gelen yumurtalar olabilir diyeAcaba gebelik şansını kaçırdım mı yoksa perşembeden bi şansım var mıdır?
İnşallah inşallahhhhh zaman gecmek bilmiyorCanımsın kuzum inşallah güzel haberlerini alırız
Yaaa canımlar bende BalıkesirliyimBende balikesirliyim canım evet.
Evet biliyorum ama işte bazen aklımıza gelen şeyler mantık çerçevesinde olmuyorEmbriyo tüpe değil rahme yerleşiyor. Gebeyseniz belki sol tarafa doğru yerleşmiştir
Bazi aylar yumurtlama olmayabilir diger ayin ilk zamanlari oluyor reglin duzenliyse atmaz canisiKızlar yumurtlama günü gecikince reglide ileriye atar dimi
Bana çatlatma iğnesi den 26 saat sonra aşılama yapıldı 2 sinde 3-10 arası her gün ilişki dediKaç yumurta oluştu geriden gelen yumurtalar var mı bunların hepsine göre değişir. Çatlatma iğnesi vurunca 36 saat içinde yumurta çatlıyor. Bana çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı buna rağmen gün aşırı 1 hafta ilişki önerildi geriden gelen yumurtalar olabilir diye
İğneden 1 gün önce muayene olmuştum solda 1 adet 18 mm sağda en büyüğü yine 18 mm olan 3-4 adet yumurta var demiştiBana çatlatma iğnesi den 26 saat sonra aşılama yapıldı 2 sinde 3-10 arası her gün ilişki dedi
Ben iki aydır aslan pençesi kullandım adet döngümü kısalttı hiç bir sorunum yoktu hamilelik şansını arttırdıgnı duydum kullandın ama malesef bana iyi gelmedi .ilk ay adetim 6 gün sürecegine 2 gün sürdü bu ay yine içtim 3 gün erken adet oldum yani kısaca bana iyi gelmediBirbirimze yaptigimiz kurlerden kullandigimiz ilaclardan rahatsizliklarimizdan ve belirtilerimizden bahsetsek daha iyi olmazmi boyle daha faydali olmazmiyiz birbirimize ??????