Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben reglime 12 kala tüm belirtileri hissediyorum.Ama bugün test yaptım negatif hala kasıklarımda ağrıı var.2 hamileliğimden biliyorum bu tür kasık ağrılarını salı gidip test yaptıracağım.

Benim bat 19 kasım'da ama bugün herşeyin kokusundan midem bulandı. Başım da dönme yaşadım. Nasip bakalım yine de bat geçsin diye bekliyorum. Hamiş olanlara tebrikler

Merhaba. 6 kasımda tüp bebek için 2 yumurta transfer edildi. Kısmetse sonucunu sabıraızlıkla bekliyoruz

Canım testinin sonucunu benmle de paylaşır mısın? Bende başka belirti yok duygusallık dışında bide bu batma var. Hayırlısı olsun inşallah.

Benim bat 10 kasım bu ay pek sanmıyorum hamilelik ama bir ümit beni de ekler misin listeye?

Ben adet olacakmışım gibi kasik ağrısı yaşadım ve gebeymisim meğer.

Ya adetime bugünü saymazsak 2 gün kaldı. Sol kasığım da batma oluyor ama benim o taraftaki tüpüm yok. Ve bu ay sağdan yumurtlama oldu. Gebelik varsa bile o tarafın batması normal mi bilen var mı??
Embriyo tüpe değil rahme yerleşiyor. Gebeyseniz belki sol tarafa doğru yerleşmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…