Onu hiç bilmiyorum. Ama gebelik testini 5 gün ve 2 gün kala yaptım bildiğin negatifti çok zor ama az daha bekle.Yaa ne güzel inşallah aynını bende yaşarım ama negatifi görünce modum düştü birazpeki lh neden o kadar belirgin çıktı hiç olmamıştı şimdiye kadar.
Canim iste gec yumurtlama olunca eger tuttuysa gec dollenme oluyor yani normalde 13veya 14unde dollanicek ve adetten sonra yaptigin testte cikacaktir mesela ama gec dollenme olursa bazen adet gunun gecsede hem adet olmuyorsun hemde test negatif cikiyor biraz daha bekleyip yapmak gerekiyor ozamanCanım benim bu ay yumurtlamam 19.gün oldu normalde 13. 14. Gün oluyo hangi tarihi baz almaliyim . Normal düzende bat bugündü. Geç olacak tarih cuma günü
Tam adet zamanı benimde çok ağrılarım oldu. Hani öyle aşırı değil ama. Batmalar ve adet ağrıları oldu. 3 4 gün sürdü. Şuan nerdeyse hiç ağrım yok. Arada hafif oluyo o kadar.kızlar birşey sormak istiyorum sol kasığımda kramp şeklinde ağrı var beyaz akıntım var doktora bir hafta sonra gidicektim keseyi görmeye giderim diye düşündüm ağrılarım artıncada korktum sizce normal mi
Saol canım inş iyi birşeydir ağrıların olması peki akıntın olmuşmuydu hiçTam adet zamanı benimde çok ağrılarım oldu. Hani öyle aşırı değil ama. Batmalar ve adet ağrıları oldu. 3 4 gün sürdü. Şuan nerdeyse hiç ağrım yok. Arada hafif oluyo o kadar.
Evet çok hafif var. Kanama ve şiddetli ağrı olmadığı sürece bence normal. Yani genel olarak herkes olabilen bişeymiş. Ayrıca youtubdan doktorları falan da dinledim. Normal diyolar. Kalbini ferah tutmaya çalış.Saol canım inş iyi birşeydir ağrıların olması peki akıntın olmuşmuydu hiç
teşekkürler tatlım içimi rahatlattın inş herşeyimiz noraml devam ederEvet çok hafif var. Kanama ve şiddetli ağrı olmadığı sürece bence normal. Yani genel olarak herkes olabilen bişeymiş. Ayrıca youtubdan doktorları falan da dinledim. Normal diyolar. Kalbini ferah tutmaya çalış.
İnşallah aminteşekkürler tatlım içimi rahatlattın inş herşeyimiz noraml devam eder
mhrs e nabız var orayada yansıyormuş ama yine akşamı bulabilir. istersen e nabızdan da kontrol edebilirsin. ama sağlık ocağı kanları toplayıp lab.a gönderiyor onlarda orada sırayla işlem yapıyor vs vs yani hemen olacak bir iş değil gibime geliyor..Çok uzunmuş yaa
1yumurtam vardı. İlaç tedavisi uygulamıyoruz, tumurta gelişimim normal yollarla oldu.Kaç yumurta oluştu geriden gelen yumurtalar var mı bunların hepsine göre değişir. Çatlatma iğnesi vurunca 36 saat içinde yumurta çatlıyor. Bana çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı buna rağmen gün aşırı 1 hafta ilişki önerildi geriden gelen yumurtalar olabilir diye
Aynıymış bat ve sat günlerimizsat 25 ekim bat 23 kasım listeye eklerseniz sevinirim
Anladm canım o zaman benimbugün negatifi görmem belki de bu yüzdenCanim iste gec yumurtlama olunca eger tuttuysa gec dollenme oluyor yani normalde 13veya 14unde dollanicek ve adetten sonra yaptigin testte cikacaktir mesela ama gec dollenme olursa bazen adet gunun gecsede hem adet olmuyorsun hemde test negatif cikiyor biraz daha bekleyip yapmak gerekiyor ozaman
birlikte bekliycez çok heyecanlıAynıymış bat ve sat günlerimiz
evet gördüm ben de inşallah hamilesindirKızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı sonra kalktım dayanamadım test yaptım. Adetime altı gün var. Biliyorum çok erken ama dayanamadım . Ben çizgi görüyorum. Siz görebiliyor musunuz?
Benim de bata en az 3 gün var dayanamadım test yaptım bugün sonuç negatif çıktı bu ayı boş geçireceğiz galibaBat günü testi tekrarla canım bende iki gün kala yaptım negatifti bat günü pozitif oldu azıcık daha sabır
Bende gördüm hayali bir çizgi inşallah güzel haberler alırızKızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı sonra kalktım dayanamadım test yaptım. Adetime altı gün var. Biliyorum çok erken ama dayanamadım . Ben çizgi görüyorum. Siz görebiliyor musunuz?