Hayırlısı olsun inşallahÇok şükür hamileyim kızlar rabbim isteyen buradaki herkese nasip etsin dualarım sizinlesizde dualarınızda beni bulundurun
Yaa ilk baştan göremedim sonra farkettim sabrım var gibiKızlar dün test yapmıştım negatifti.Ama sonra baktığımda hayali bir çizgi var sanki
Bat günü testi tekrarla canım bende iki gün kala yaptım negatifti bat günü pozitif oldu azıcık daha sabırEki Görüntüle 2717811
Kızlarr bata 2 gün var kasık batmalarım var demiştim. Bugün sabah yaptım ama hcg de herhangi bir belirti çıkmadı Lh testi de yaptım ben normal döngümde yumurtladım ve çatladı ama oda böyle çıktı çok kafam karışık neden böyle oldu acaba
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsunHayırlısı olsun inşallahrabbim sağlıkla devam ettirsin
Benimde aynen ilk gebeliğimde sol kasıktı şimdi de yumurtlamadan beri sağ kasık ara ara giren kramp var normal diye düşünüyorum. İlk gebeliğimde her belirtide doktora koşmuştum bunda baya geç gitmek istiyorumkızlar birşey sormak istiyorum sol kasığımda kramp şeklinde ağrı var beyaz akıntım var doktora bir hafta sonra gidicektim keseyi görmeye giderim diye düşündüm ağrılarım artıncada korktum sizce normal mi
İnşallah2 saate çıkıyor canım sonuçlar. İnşallah güzel haberlerini alırız seninde :)
işte ilk olunca insan bir korkuyor doktorda erken gitmek istemiyorum 4+3 şuanBenimde aynen ilk gebeliğimde sol kasıktı şimdi de yumurtlamadan beri sağ kasık ara ara giren kramp var normal diye düşünüyorum. İlk gebeliğimde her belirtide doktora koşmuştum bunda baya geç gitmek istiyorum
Dayanılmaz bir ağrın olursa tabiki gidersin. kendimizi dinlediğimiz için herşeyden korkar olduk sende haklısın canımişte ilk olunca insan bir korkuyor doktorda erken gitmek istemiyorum 4+3 şuan
bilgilendiridiğin için saol tatlım öyle bir şiddeti yok çok şükür ama yürümemi biraz engelliyor inş bir an önce geçerDayanılmaz bir ağrın olursa tabiki gidersin. kendimizi dinlediğimiz için herşeyden korkar olduk sende haklısın canım
Seninle aynı benimki de 4+3 sanırım sağlıkla kucağımıza alırız inşallahbilgilendiridiğin için saol tatlım öyle bir şiddeti yok çok şükür ama yürümemi biraz engelliyor inş bir an önce geçer
Kızlar günaydın bat 5 kasımdı.ben bugün sağlık ocağında kan verdim en erken ne zman çıkar sizce sormayı unuttum
Canım bende sağlık ocağına verdim akşam yada yarın sabah çıkar dediler, bir kod veriyorlar labim diye bir yerden o kodla bakıyorsun2 saate çıkıyor canım sonuçlar. İnşallah güzel haberlerini alırız seninde :)
Yaa ne güzel inşallah aynını bende yaşarım ama negatifi görünce modum düştü birazBat günü testi tekrarla canım bende iki gün kala yaptım negatifti bat günü pozitif oldu azıcık daha sabır
inş canım sen en son ne zaman kan vermiştin beta hcg kaç çıkmıştı ben cumartesi verdim 424 çıktıSeninle aynı benimki de 4+3 sanırım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
canımm sende sorularımızı cevapla mutlaka ilk sayfada bulunan :) Gözünaydın çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Sende bizler için dua et olur mu :)Çok şükür hamileyim kızlar rabbim isteyen buradaki herkese nasip etsin dualarım sizinlesizde dualarınızda beni bulundurun
Vücudumuzda LH hormunu hep vardır. Yumurtlama döneminde sadece daha fazladır. O yüzden böyle cıkması normal.Eki Görüntüle 2717811
Kızlarr bata 2 gün var kasık batmalarım var demiştim. Bugün sabah yaptım ama hcg de herhangi bir belirti çıkmadı Lh testi de yaptım ben normal döngümde yumurtladım ve çatladı ama oda böyle çıktı çok kafam karışık neden böyle oldu acaba
Gözün aydın canım Allah tüm isteyenlere nasip etsinÇok şükür hamileyim kızlar rabbim isteyen buradaki herkese nasip etsin dualarım sizinlesizde dualarınızda beni bulundurun
Çok uzunmuş yaaCanım bende sağlık ocağına verdim akşam yada yarın sabah çıkar dediler, bir kod veriyorlar labim diye bir yerden o kodla bakıyorsun
İnşallah bütün isteyenlerin ayı olsun kan verdim akşama çıkar sonuçİnsaAllah bu ay senin içinde uğurlu olsun