Stres çok kötü canım kendimden biliyırum sen adetin nasıl oluyor nasıl devam ediyor mu benimki geldimi gelir kesilmez anlaman lazım adetmi olcaksın lekelenmemişuan yok canım akşam ve sabah leke gibi pembemsi kan oldu haklısın belki çok stres yaptım bilmiyorum
normalde gelince kesilmez bide zaten her ay 5 gün önce olurum yani 25 günde 26 günde bir bu sefer en son 6 ekimde olmuştum daha 1 kasım gibi olurum diyordum bugün devam ederse olmuş oluyorumStres çok kötü canım kendimden biliyırum sen adetin nasıl oluyor nasıl devam ediyor mu benimki geldimi gelir kesilmez anlaman lazım adetmi olcaksın lekelenmemi
Maşallah sağlıcakla gelsinKızlarr görüyor musunuz???
Ben sana ben dediiimKızlarr görüyor musunuz???
Gozun aydın canım Benimm sağlıkla buyusunTeşekkür ederim canım amin, Allah gönlü çocuk hasretiyle dolan herkese nasip etsinEkim ayı meyvelerini Kasım’da versin
reyiz büyüksünBen sana ben dediiim
Valla en basında dedim sana ben hislerim kuvvetli demek kireyiz büyüksünöncül hamilelik tespiti niteliğinde fikir ve görüşlerine başvurmak lazım Beta tahmni de var mı ??
reyiz büyüksünöncül hamilelik tespiti niteliğinde fikir ve görüşlerine başvurmak lazım Beta tahmni de var mı ??
Eeee canım anlat bakam belirgin bir belirtin var mıydı ona göre hareket edelim
ekimde nokta atışı yapmıştın sen hep kuzum güveniyorum hislerineben 75-80 diyorum 100 e kdr yolu var :)
bundan sonra sana sorup öyle hareket etmeli ben ikna oldumValla en basında dedim sana ben hislerim kuvvetli demek kibeta bence 100 ve üstü diyorum silik de belli bir silik yaniiiii
canım benim tşk ederim beklemedeyim şuan olmazsa zaten yine kasım ayı içindeyim allahtan ümit kesilmez bize dualarını esirgeme hamişlerin duaları tutar :)beyons kuzum olmazsa da kasım ayı içinde yine gelecek inşllah bak bu ay uğurlu inan. Kendini koyverme Allah hepimizin gönlüne göre verecek inşallah
teşekkür ederim darısı başına kuzumHayırlı olsunnntebrikler
Aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum, hala şoktayım Allah isteyen herkese naasip etsin inşallahcanım benim tşk ederim beklemedeyim şuan olmazsa zaten yine kasım ayı içindeyim allahtan ümit kesilmez bize dualarını esirgeme hamişlerin duaları tutar :)
MaşallahBirgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor halainşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
senin de çizgi çıkmıştı gibi hatırlıyorum canım kan verdin mi?Maşallahtebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?