• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

😄😄 Süpersin 😍💙🙏
Çift görene kan testini alana kadar devam ben de aynı şekildeyim varsayım meditasyonlarini da yapıyorum her akşam mutlaka 🥲🥲💃
Eşime de diyorum bak elimi karnına koy şimdi hamile olduğumu dusun hisset baba olacağını hisset falan diyorum iyice kafayı yedin der gibi bakıyor ama yine de yapıyor dediğimi 🤣🤣🤣🤣
ahahaha biraz üzülmüyor değilim onların bu hallerine :D
bu ay tüm güzellikler bizi buluyor :) hayatımızda her şeyin en güzeli oldu. istediklerimizi başarıyoruz. 1888711-1899911

Ben yumurtlamadan sonraki 10. Gün adet oluyormusum 😂 20 sinde yumurtladim 30unda adet olmam gerekiyormuş 😂 ay sinirlerim bozuldu galiba 😂 tüm dengem değişti yine. Ne zaman düzene bineceksek, düzelecek miyiz be kanka 😂😂😂

Canım fotografinin olduğu yere tıkla, hesap detaylarına tıkla. En altlarda bebeğinizin doğacağı tarih gibi biryer var onu düzenle geçer.
Ben düşük yaptım canım 5 ekimde malesef mayıs anneleri geubundaydım orda ekliydim degiştiremedim geri

Back