O bebek oraya yerleşecek o kadarrrYa canım benim helal olsun elinden geleni ardına koymadin ve zafer senin tadını çıkar valla
Biz de kararlıyız o bebekler buraya gelecek inşallah
O bebek oraya yerleşecek o kadarrrallahın izniyle inşallah
ahahaha biraz üzülmüyor değilim onların bu hallerineSüpersin
Çift görene kan testini alana kadar devam ben de aynı şekildeyim varsayım meditasyonlarini da yapıyorum her akşam mutlaka
Eşime de diyorum bak elimi karnına koy şimdi hamile olduğumu dusun hisset baba olacağını hisset falan diyorum iyice kafayı yedin der gibi bakıyor ama yine de yapıyor dediğimi
düşük olan gebeliği imza alanında kalmış büyük ihtimalleKuzu sende 12 haftalık gebe diyor ama o nasıl oluyor
amin inşallah canım. Moral bozmak üzülmek yok (daha dün kendini üzen ben değilmişim gibi)
oldu oldu bu ay bütün güzellikler bizi buldu. zamanı gelince öğreneceğiz hayırlısıylaya gerçekten öyle diyoruz ama söz geçmiyor ve içten gelen merak hissi acaba acaba
Benide yazın Kasım ayına bugün tüp bebek basvurusu yaptim hayırlısı olsun bakalım
Hoşbuldum cok teşekkür ederim Rabb'im herkesin gönlüne göre versin inşallahHoşgeldin canım Allah gönlüne göre versin
Senin yumurtlama dönemi geçmedi mi kız? Ne testi hamilelik testi için de daha erken değil mi?Benim de testlerim yarın gelse öbür sabah yaparım bitane bakalım
Senin yumurtlama dönemi geçmedi mi kız? Ne testi hamilelik testi için de daha erken değil mi?
Ben düşük yaptım canım 5 ekimde malesef mayıs anneleri geubundaydım orda ekliydim degiştiremedim geriKuzu sende 12 haftalık gebe diyor ama o nasıl oluyor
Vay arkadaş bir zamanı bir de seni tutamıyoruzGeçti evet gebelik testi kız uygulama pazar olacan diyor
Ben düşük yaptım canım 5 ekimde malesef mayıs anneleri geubundaydım orda ekliydim degiştiremedim geri
Vay arkadaş bir zamanı bir de seni tutamıyoruz
Merhaba hoş geldin canımBenide yazın Kasım ayına bugün tüp bebek basvurusu yaptim hayırlısı olsun bakalım
Tamam canım bakim bakalım teşekkür ederimCanım fotografinin olduğu yere tıkla, hesap detaylarına tıkla. En altlarda bebeğinizin doğacağı tarih gibi biryer var onu düzenle geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?