• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Memiklerin büyümesi bir belirti inşallah hamişsindir canım

Benim normalde 2 Kasım ama reglim 3 gün erken oldu son aylarda bu yüzden az önce test yaptım negatif gördüm
ben de gaza gelip dün yaptım ve negatifi gördüm ama yumurtlamaya göre reglimi yanlış hesaplamışım. o yüzden yarın ya da cuma tekrarlayacağım ya da dayanabilirsem bekleyeceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun canım olmazsa bunda da elbet bir hayır vardır.

koyulaşmanı gördüm bugün maşallah kuzumm:nazar:. Kucağına aldığının haberlerini de alırız inşallah :) :KK200:
Amin canım🙏😍 hatırla ben sana yazdım bi gün önce yaptım bişey görememiştim sonraki gün hayal gibi gördüm ve sana demiştim ki bu ay hamiş olup çıkacaz🙏😍🍀

Amin canım🙏😍 hatırla ben sana yazdım bi gün önce yaptım bişey görememiştim sonraki gün hayal gibi gördüm ve sana demiştim ki bu ay hamiş olup çıkacaz🙏😍🍀
inşallah kuzum inşallah:dua: ayy valla senden çok sevinip heyecanlanmış olabilirim. Çünkü ay başında da en çok sen kırmızıları görünce üzülmüştüm. Her şeyin zamanı varmış :nazar::KK200:

M mucizeOldu yaaaa kız nickini değiştirmen ise yaramış varsayım yasasını calistirmissin resmen 😄😄😄 tebrik ederim canım darısı başımıza sağlıkla ilerlesin inşallah 😍🙏💙
sapık gibi sayı tekrar edip oldu oldu diye geziyorum ben de günlerdir. Varsayım yasası bize de çalışacak mı bakalım :KK70:aaa listeye totem de yapmıştı M mucizeOldu . her koldan saldırmış :)

Screenshot_2022-10-26-17-32-12-502_com.popularapp.periodcalendar.jpg
kızlar merhaba ateş ölçümünden anlayanlar yorum yapabilir mi nasıl gidişat 😊

Ayyy 🥹 sağol kuzum evet demek ki bu ay kısmetmiş 🙏🍀o yüzden üzülme ne zaman tekrar yaparsın test
benimki sabah evdeydi, bugün o yüzden yapamadım yarın ya da cuma tekrarlayacağım. Test yaptığımı görsün istemiyorum. Ben bi emin olayım öyle haberi olsun olup olmadığından diye :)

M mucizeOldu yaaaa kız nickini değiştirmen ise yaramış varsayım yasasını calistirmissin resmen 😄😄😄 tebrik ederim canım darısı başımıza sağlıkla ilerlesin inşallah 😍🙏💙
Çalıştı valla 🤣🤣Kız tek nick mi değiştim 🤣 topiği kurdum başında evet adet oldum ama sonunda hamiş emojisi koydum adımı pozitif yönde değiştim 🤣🤣🤣veeee en önemlisi testler falan vitaminler ben elimden geleni yaptım 🙏 Rabbim de Ol dedi ve Oldu şükürler olsun😍

benimki sabah evdeydi, bugün o yüzden yapamadım yarın ya da cuma tekrarlayacağım. Test yaptığımı görsün istemiyorum. Ben bi emin olayım öyle haberi olsun olup olmadığından diye :)
Ben test yaptım erken gebelik testlerden negatif 🥲 yumurtlamadan sonra 14. Günü beklersem 29 ekimde yapmam gerekiyor. Bazı yerlerde de okuyorum yine de adet gecikmesi olunca pozitife dönenler var kız ne zor şeymiş bu psikoloji 🥲

Ben test yaptım erken gebelik testlerden negatif 🥲 yumurtlamadan sonra 14. Günü beklersem 29 ekimde yapmam gerekiyor. Bazı yerlerde de okuyorum yine de adet gecikmesi olunca pozitife dönenler var kız ne zor şeymiş bu psikoloji 🥲
erken gebelik testlerine hiç güven olmuyor kuzum ben erken gebelik tarzı test bi tek pozitife emin olursam eşime haberi vermek için kullanacağım(onların şekli daha şık vs oluyor ya :D ) bir de hatıra saklamak için. Laboquick ya da artimed kullanın diyo herkes. Gün ortası yaptıysan yine çıkmamış olabilir. Daha günü de erken bekleyelim kuzum, zor böyle beklemek ama olsun, ilerde güzel hatırlarız bu günleri inşallah

Back