- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Bende akıntı sıfır sıfır sıfırBenim akıntının rengi pırıl pırıl cam gibi ama kremsiAloe Vera gibi daha neleri nelere benzetecez ya varya çağ atladım benzetmelerde
süper kuzum ılıskı gunlero flnEki Görüntüle 3151997 kızlar merhaba ateş ölçümünden anlayanlar yorum yapabilir mi nasıl gidişat
erken gebelik testlerine hiç güven olmuyor kuzum ben erken gebelik tarzı test bi tek pozitife emin olursam eşime haberi vermek için kullanacağım(onların şekli daha şık vs oluyor ya) bir de hatıra saklamak için. Laboquick ya da artimed kullanın diyo herkes. Gün ortası yaptıysan yine çıkmamış olabilir. Daha günü de erken bekleyelim kuzum, zor böyle beklemek ama olsun, ilerde güzel hatırlarız bu günleri inşallah
amin inşallah canım. Moral bozmak üzülmek yok (daha dün kendini üzen ben değilmişim gibiBakalım beklicez artık inşallah güzel haberler alırız
Eki Görüntüle 3151997 kızlar merhaba ateş ölçümünden anlayanlar yorum yapabilir mi nasıl gidişat
bu uygulamanın adı nedir??
Ay arkadaş da görünce bırde takvımım uygulamasına gıreyım dedım bu ay elendim bence
Ben de adımı acaba olumsuzbiri mı yapsamBebişim bu uygulamaya göre yorum yapman için çok erken ki, aydan ayaxbile değişiyor bazı şeyler
Bende öncesinde onu kullandım zamanında uygulaması yoktu bıle sıteden gırıp yazardım hergünAy fertility bana prim versin baya bı ovdum uygulamayısatış temsilcisi/plasiyer
Bende öncesinde onu kullandım zamanında uygulaması yoktu bıle sıteden gırıp yazardım hergün
sapık gibi sayı tekrar edip oldu oldu diye geziyorum ben de günlerdir. Varsayım yasası bize de çalışacak mı bakalımaaa listeye totem de yapmıştı @mucizeOldu . her koldan saldırmış :)
Canim bazen çok kırmızı olmuyir.Kızlar dün yaptığım ovulasyon tek olan .bugün yaptığım da 26 yazan .bugün hepsine bakınca dün ki beklediğinden mi neden pik gibi olmuş bugün yaptığım silik .çatlamış mi anlamadım. Dünkini tek atmamin sebebi çoklu fotoğrafta baya belirgin görünüyor ama dün çektiğimde silik gibiydi pik değildi yani
ya ingilizce diye kaçasım geldi ondan zaten bir sürü kavramı türkçesini bile araştırıp duruyoruz bu işin bi de ingilizcesini çözmek istemedimVallahi kuzumfena gitmiyor ateşlerin ama ben bu uygulamanın grafiğini ve bilgilendirmesini sevmiyorum , şu an için düşüş yok, fakat bişey demek için de çok erken kaç günde bir adet oluyorsun yani bat ne? fertility friend işin ustasi der geçerimçünkü o birçok konuda fikir veriyor
Bacım fertility kullan benden sana tavsiyebu uygulama baya vasat kalıyor istatistikte
Ya canım benim helal olsun elinden geleni ardına koymadin ve zafer senin tadını çıkar vallaÇalıştı vallaKız tek nick mi değiştim topiği kurdum başında evet adet oldum ama sonunda hamiş emojisi koydum adımı pozitif yönde değiştim veeee en önemlisi testler falan vitaminler ben elimden geleni yaptım Rabbim de Ol dedi ve Oldu şükürler olsun
Patlat canım patlatttt ben bugün patlattım bir tane çok silik çıktı 2 gün sonra tekrar denicemTabi pazartesiyi bekler miyim ? bilemedim şimdisanki araya bir test (belki iki ) patlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?