• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

erken gebelik testlerine hiç güven olmuyor kuzum ben erken gebelik tarzı test bi tek pozitife emin olursam eşime haberi vermek için kullanacağım(onların şekli daha şık vs oluyor ya :KK70: ) bir de hatıra saklamak için. Laboquick ya da artimed kullanın diyo herkes. Gün ortası yaptıysan yine çıkmamış olabilir. Daha günü de erken bekleyelim kuzum, zor böyle beklemek ama olsun, ilerde güzel hatırlarız bu günleri inşallah

Bakalım beklicez artık inşallah güzel haberler alırız 🥰

Ay arkadaş da görünce bırde takvımım uygulamasına gıreyım dedım bu ay elendim bence 😂

Eklentiler

• 6BE394F2-229B-4512-BDD0-7733792876CA.png
    6BE394F2-229B-4512-BDD0-7733792876CA.png
    109,9 KB · Görüntüleme: 39
Vallahi kuzumfena gitmiyor ateşlerin ama ben bu uygulamanın grafiğini ve bilgilendirmesini sevmiyorum , şu an için düşüş yok, fakat bişey demek için de çok erken kaç günde bir adet oluyorsun yani bat ne? fertility friend işin ustasi der geçerim 🤗çünkü o birçok konuda fikir veriyor
Eki Görüntüle 3151997 kızlar merhaba ateş ölçümünden anlayanlar yorum yapabilir mi nasıl gidişat 😊

Bacım fertility kullan benden sana tavsiye 🤗 bu uygulama baya vasat kalıyor istatistikte
bu uygulamanın adı nedir??

Sıcaklık yaniltmaz bebeğim fertility bu yüzden güvenilir. Bak başta 21 diye bekliyordum ben de, ateşler netleşince yunurtlamam 20 si çıktı benim. Kadın günlüğü de 21 i diyordu ama 20 sinde yumurtlama oldu

Kızlar dün yaptığım ovulasyon tek olan .bugün yaptığım da 26 yazan .bugün hepsine bakınca dün ki beklediğinden mi neden pik gibi olmuş bugün yaptığım silik .çatlamış mi anlamadım. Dünkini tek atmamin sebebi çoklu fotoğrafta baya belirgin görünüyor ama dün çektiğimde silik gibiydi pik değildi yani

Eklentiler

• 16667116281508220383892806262137.jpg
    16667116281508220383892806262137.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 20221026_183035.jpg
    20221026_183035.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 38
Valla ben nerdeyse ustası oldum az bişey de ingilisçem var dinleye dinleye baka baka öğrendim çok güzel bir uygulama. Bak şimdi ben 4 Kasım i bekleyip dururdum boşuna ama pazartesi test yaparım bu durumda.
Bende öncesinde onu kullandım zamanında uygulaması yoktu bıle sıteden gırıp yazardım hergün 😂

sapık gibi sayı tekrar edip oldu oldu diye geziyorum ben de günlerdir. Varsayım yasası bize de çalışacak mı bakalım :KK70:aaa listeye totem de yapmıştı @mucizeOldu . her koldan saldırmış :)

😄😄 Süpersin 😍💙🙏
Çift görene kan testini alana kadar devam ben de aynı şekildeyim varsayım meditasyonlarini da yapıyorum her akşam mutlaka 🥲🥲💃
Eşime de diyorum bak elimi karnına koy şimdi hamile olduğumu dusun hisset baba olacağını hisset falan diyorum iyice kafayı yedin der gibi bakıyor ama yine de yapıyor dediğimi 🤣🤣🤣🤣

Kızlar dün yaptığım ovulasyon tek olan .bugün yaptığım da 26 yazan .bugün hepsine bakınca dün ki beklediğinden mi neden pik gibi olmuş bugün yaptığım silik .çatlamış mi anlamadım. Dünkini tek atmamin sebebi çoklu fotoğrafta baya belirgin görünüyor ama dün çektiğimde silik gibiydi pik değildi yani
Canim bazen çok kırmızı olmuyir.
Dalgalanma da olabilir, sen yine de değerlendir bugunu

Vallahi kuzumfena gitmiyor ateşlerin ama ben bu uygulamanın grafiğini ve bilgilendirmesini sevmiyorum , şu an için düşüş yok, fakat bişey demek için de çok erken kaç günde bir adet oluyorsun yani bat ne? fertility friend işin ustasi der geçerim 🤗çünkü o birçok konuda fikir veriyor

Bacım fertility kullan benden sana tavsiye 🤗 bu uygulama baya vasat kalıyor istatistikte
ya ingilizce diye kaçasım geldi ondan zaten bir sürü kavramı türkçesini bile araştırıp duruyoruz bu işin bi de ingilizcesini çözmek istemedim :D zorlarsam doulalık gibi gebelik öncesi danışmanlığa başlayacağım yeni iş kolu. Fertilityfriendle de olayın akademik ingilizce kısmını çözer uluslararası çalışırım :D

Çalıştı valla 🤣🤣Kız tek nick mi değiştim 🤣 topiği kurdum başında evet adet oldum ama sonunda hamiş emojisi koydum adımı pozitif yönde değiştim 🤣🤣🤣veeee en önemlisi testler falan vitaminler ben elimden geleni yaptım 🙏 Rabbim de Ol dedi ve Oldu şükürler olsun😍
Ya canım benim helal olsun elinden geleni ardına koymadin ve zafer senin tadını çıkar valla 😍😍💙🙏
Biz de kararlıyız o bebekler buraya gelecek inşallah 🤣🤣🤣🐣🐣🐣😌🍀

Siz günlük bbt nizi ayni saatte ölçüp yazın beraber yorumlariz. O uygulama gibi hiçbiri yumurtlama gününü tespit edemiyor. Ne dese çıkıyor 😂 hatta görsellerden bakın fertility pregnant chart yazin örnek tabloları görürsünüz. Kız aman herşeyi çözüyorsunuz buna da azcik uğraşın ne var yardım ederiz 😂

Back