- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- 18
ben de gaza gelip dün yaptım ve negatifi gördüm ama yumurtlamaya göre reglimi yanlış hesaplamışım. o yüzden yarın ya da cuma tekrarlayacağım ya da dayanabilirsem bekleyeceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun canım olmazsa bunda da elbet bir hayır vardır.Memiklerin büyümesi bir belirti inşallah hamişsindir canım
Benim normalde 2 Kasım ama reglim 3 gün erken oldu son aylarda bu yüzden az önce test yaptım negatif gördüm
koyulaşmanı gördüm bugün maşallah kuzummAyyy kızlar şükürler Olsun Darısı size Olsun
Hadi bakalım güzel sonuçlar gelir inşallahAha bu dediklerin bende de var kanka
Benimde öyle vallahi 3 gündür neden acepBenim akıntının rengi pırıl pırıl cam gibi ama kremsiAloe Vera gibi daha neleri nelere benzetecez ya varya çağ atladım benzetmelerde
Amin canım gözün aydın saglıkla gelsin inşallah miniginkoyulaşmanı gördüm bugün maşallah kuzumm. Kucağına aldığının haberlerini de alırız inşallah :)
Amin canımkoyulaşmanı gördüm bugün maşallah kuzumm. Kucağına aldığının haberlerini de alırız inşallah :)
inşallah kuzum inşallahAmin canımhatırla ben sana yazdım bi gün önce yaptım bişey görememiştim sonraki gün hayal gibi gördüm ve sana demiştim ki bu ay hamiş olup çıkacaz
sapık gibi sayı tekrar edip oldu oldu diye geziyorum ben de günlerdir. Varsayım yasası bize de çalışacak mı bakalımM mucizeOldu yaaaa kız nickini değiştirmen ise yaramış varsayım yasasını calistirmissin resmentebrik ederim canım darısı başımıza sağlıkla ilerlesin inşallah
Ayyyinşallah kuzum inşallahayy valla senden çok sevinip heyecanlanmış olabilirim. Çünkü ay başında da en çok sen kırmızıları görünce üzülmüştüm. Her şeyin zamanı varmış
benimki sabah evdeydi, bugün o yüzden yapamadım yarın ya da cuma tekrarlayacağım. Test yaptığımı görsün istemiyorum. Ben bi emin olayım öyle haberi olsun olup olmadığından diye :)Ayyysağol kuzum evet demek ki bu ay kısmetmiş o yüzden üzülme ne zaman tekrar yaparsın test
Çalıştı vallaM mucizeOldu yaaaa kız nickini değiştirmen ise yaramış varsayım yasasını calistirmissin resmentebrik ederim canım darısı başımıza sağlıkla ilerlesin inşallah
bu uygulamanın adı nedir??Eki Görüntüle 3151997 kızlar merhaba ateş ölçümünden anlayanlar yorum yapabilir mi nasıl gidişat
Duam seninle canımbenimki sabah evdeydi, bugün o yüzden yapamadım yarın ya da cuma tekrarlayacağım. Test yaptığımı görsün istemiyorum. Ben bi emin olayım öyle haberi olsun olup olmadığından diye :)
canımsın kuzumm teşekkür ederimDuam seninle canım
Ben test yaptım erken gebelik testlerden negatifbenimki sabah evdeydi, bugün o yüzden yapamadım yarın ya da cuma tekrarlayacağım. Test yaptığımı görsün istemiyorum. Ben bi emin olayım öyle haberi olsun olup olmadığından diye :)
erken gebelik testlerine hiç güven olmuyor kuzum ben erken gebelik tarzı test bi tek pozitife emin olursam eşime haberi vermek için kullanacağım(onların şekli daha şık vs oluyor yaBen test yaptım erken gebelik testlerden negatifyumurtlamadan sonra 14. Günü beklersem 29 ekimde yapmam gerekiyor. Bazı yerlerde de okuyorum yine de adet gecikmesi olunca pozitife dönenler var kız ne zor şeymiş bu psikoloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?