• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benim kayda değer iki belirtim olur yine diğer gebeliklerdeki gibi olursa eger biri gögüs ucu agrısı 2. si kahve tiksintisi
ay kahve cok sevmeme ragmen benımde tıksıntım olmsutu , bırde benım bel agrısm kasık agrım anında baslamıstı yogun bır sekılde dpo 7 8 gıbı

N
valla 21 i yumurtlama günümdü.O gece de ilişki olmuştu. Bugün kasık agrılarım arttı arada bulantım, koku hassasiyetim oluyor. dünden önceki gün ciddi bir migren vardı. Dün yine hafif migren ve şişkinlik vardı şişkinlik bugün de devam etti. Dün bir de içimi elektrik çarpmış gibi bikaç kez bişey hissettim. Hepsi adet öncesi ile aynı anlıcaan :KK43: Ateşimi takibe devamke... Beklenen adetim normalde 4 üydü ama şimdi yumurtlamaya göre pazar gösteriyor.
Sen çok stres yapıyorsun arkadaşım bırak kendini biraz 🌼🌼🌼🌼 🌹 bir arkadaşım stres yaptığı çok düşündüğü için olmadı ve bana dedi ki ne zaman bunu düşünmekten vazgeçtim o zaman hamile kaldım dedi çok etkilendim bundan

Kızlar ben baktım da son aylarda hep bat tan 3 gün önce regl olmuşum yani benim 3 gün sonra regl olma ihtimalim var. Normalde benim bat 2 Kasım, Ay durun hemen bir test yapayım şu an testin paketini açıyorum tekrar yazcam sonucu 🤭🤭🤭
olumsuz bir şey çıkarsa nolur moralini bozma ama

Al bebiş, ilk bebekte ben ilişkiden bir hafta sonra başlamıştım hissetmeye ay ne var ne yoksa vardı bende 🤭 ama kahve içince tansiyonum düştü gibi olmuştu. İçim sıyrılmıştı. Bir de ne yapsam geçmeyen bir kasik ağrım olmuştu. Bulantı kusma ikisinde de olmadı.hic hem de. Papatyamaviss Papatyamaviss birkaç gün daha ölçüme ihtiyacim var benim gebelik olunca 36.9 dan aşağı inmez , regl de de yavas yavaş 36.2 ye iner.

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-26-16-19-19-659_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-10-26-16-19-19-659_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 35
Yok kuzum stresim yok çok şükür sadece bu ağrıdan hoşlanmıyorum hani boş bir kasık ağrısı gibi hissediyorum. Geçen ay da böyle olmuştu.Yoksa benim acelem yok kuzum belirti sordun diye yazdım. Belirti var ama adet gelecek gibi yani.farkli birşey yok
Sen çok stres yapıyorsun arkadaşım bırak kendini biraz 🌼🌼🌼🌼 🌹 bir arkadaşım stres yaptığı çok düşündüğü için olmadı ve bana dedi ki ne zaman bunu düşünmekten vazgeçtim o zaman hamile kaldım dedi çok etkilendim bundan

Ben ovülasyon stres olmadım aksine diğer türlü belirsizlik daha çok geriyordu beni yumurtladım mı gününü mü kaçırdım vs vs diye. Kişiden kişiye de değişiyordur tabi
Elbette
Evet stres oluyor valla yalan yok ama ben diğer türlüsünde de çok stres oluyorum kuzum ya 🤣🤣 gün aşırı gitmek çok yorucu bir yerden sonra pert oluyoruz, takvim olayı da bak mesela bu ay yanılttı beni cumartesi ya da pazar günü yumurtlama gösteriyordu ben daha yeni yumurtladım ama o yüzden testin kolesiyim aşığıyım haberi yok modunda devam şimdilik napalim 🤣🤣🥲🥲🥲
Pik görmesek de hafif çizgi yakalanan zamanlar değerlendiririz sonraki aylarda da eğer bu ay olmazsa nasılsa pik olmasa da hamile kalan oluyormuş 😍
Valla benim hocam pike Mike takılma dedi

Yok kuzum stresim yok çok şükür sadece bu ağrıdan hoşlanmıyorum hani boş bir kasık ağrısı gibi hissediyorum. Geçen ay da böyle olmuştu.Yoksa benim acelem yok kuzum belirti sordun diye yazdım. Belirti var ama adet gelecek gibi yani.farkli birşey yok
Bu alt karın ve kasık ağrısı 2aydir bende de oluyor . yumurtlama tarihinden sonra başlıyor ve regle kadar devam ediyor

Tabi her hamilelik farklı semptomlar yaşatabilirmiş. Hep duyuyorum 2 çocuğumun belirtiside bambaşkaydı cümleleri çoğu zaman. Ama vücudunu insan kendi tanır benzer şekilde bir şişlikse meşaleleri yakarız. 🤗😅 çünkü anladığım kadarıyla seninde sadece acı değilde şişlik olmuş benim anlattığım gibi inşallah güzel haberler verirsin bize 😍
Evet canım acı degil şişlik var uç kısımlara dogru balon gibi normlade gögüsleri çok küçük biri olarak yine ufakta 😂😂 ama şişlik var sızlıyor resmen 21 gün öncede düşük yaptım o hamileligimdede böyke olmuştu acaba mı diyorum benimde iki tane var ama onlarda hiç hatırlamıyorum 8 sene bitti 2. Dogum yapalı

Adetime 10 gün var kasıklarım ve belim ağrıyor ve akıntım çok 🙄
2 ay önce 3 gün geç oldum adeti geçen ay da 3 gün erken geldi acaba bu ay nasıl olacak normalde 5 Kasım bat

olumsuz bir şey çıkarsa nolur moralini bozma ama
Moral bozacak bir şey yok canım Testim negatif çıktı bembeyaz 😀 zaten çok erken yaptım birde kaset testle yaptım 1hafta sonra belli olur benim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ☺️
Bu arada Ekim ayı topiğinden bilirsiniz M mucizeOldu da testleri pozitif çıkıyor. Rosebelle Rosebelle kız senin de çıkar inşallah topikçi başı olarak 😍🤲
Ayyy çok sevindim 🥰🥰 inşallah canım darısı hepimize olsun 🌹

Moral bozacak bir şey yok canım Testim negatif çıktı bembeyaz 😀 zaten çok erken yaptım birde kaset testle yaptım 1hafta sonra belli olur benim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ☺️

Ayyy çok sevindim 🥰🥰 inşallah canım darısı hepimize olsun 🌹
bi de gün içinde beklememiş idrarla yaptın canım o yüzden de normal aslında.

Back