KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

canım geçen ay ben de idrarı bulanık görünce bi işkillendim de bişey çıkmadı. Takip et kendini idrarında yanma, ciddi kasık ağrısı vs olursa o zaman düşün.
Evet canım bir de ben hiç belirti yok dedim ama unuttuğum bir şey var benim akıntım var idrarın bulanık gibi bazen ay acaba enfeksiyon mu oldum ki

E gayet güzel olmuş bence ya binapıyoruz beklıyoruz

Evet canım bir de ben hiç belirti yok dedim ama unuttuğum bir şey var benim akıntım var idrarın bulanık gibi bazen ay acaba enfeksiyon mu oldum k
hatta idrar sarı rakı gibiydi vermeye çekindim
İdrarda bulanıklık oldugu zaman genelde hamile çıkıyor kızlar inşallah hamilesinizdir içindede beyaz beyaz birşeyler uçuşur

Evet canım bir de ben hiç belirti yok dedim ama unuttuğum bir şey var benim akıntım var idrarın bulanık gibi bazen ay acaba enfeksiyon mu oldum ki
ya ben de sayarsam/ararsam belirti çok ama geçen aylard yazdıklarıma baktım farklı pek bi şey yok. Tek fark sol göğsüm aşırı ağrıyor ve aşırı büyüdü. Normalde hafif büyük olan sütyenimden sol göğsüm şu anda taşıyor. Akıntı regl öncesi de çok oluyor canım

canım geçen ay ben de idrarı bulanık görünce bi işkillendim de bişey çıkmadı. Takip et kendini idrarında yanma, ciddi kasık ağrısı vs olursa o zaman düşün.
İdrarda yanma ağrı hiç bişe yok sadece rengi öyle oluyor bazen bir de akıntım oluyor hep beyaz ama bunlar dışında hiç bir belirti yok bakalım

Memiklerin büyümesi bir belirti inşallah hamişsindir canım
Test yaptınmı canım kaç gün var adetine
Benim normalde 2 Kasım ama reglim 3 gün erken oldu son aylarda bu yüzden az önce test yaptım negatif gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…