KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ağlıyorum şu an

Canım benim ağlama lütfen
Yani eşin bu anlamda tedaviye yanasmiyorsa yapacak bir şey yok sadece kendinden son derece emin olman lazım ileride bu durum seni bunaltır mı çünkü şimdi en azından çocuğum olsun diye düşünüyorsun belki ama lohusalık sonrası vs derken cinsel anlamda umduğunu bulamadığın bir evlilik seni mutsuz etmeye başlarsa dünyaya gelmiş çocuk da mutsuz olacak seninle belki de
Eşinle bir daha konuşup ilerisi için de en iyisinin hatta çocuk sahibi olabilmek için de en doğrusunun tedavi olması gerektiği olduğunu bir kez daha söyleyebilirsin belki
Yine de ikna olmuyorsa ve sen de kendinden eminsen hiç takılma çünkü içeri giden bir damla bile yeter döllenmeye yeri gelirse
Ayrıca spermlerin büyük ölçüde geri akmasını önleyen gyno seed mi nedir öyle bir adı olan jeller var onlardan kullanabilirsin belki

Benide eklermisin canım
Sat- 12 Ekim
Bat -9 kasim

Ağlıyorum şu an
Canım ağlama benimde eşimde bazen erken geliyor ben daha tatmin olmadan ama sık yapınca süre biraz uzuyor ve macunlar oluyor onun için veya hap onlarıda deneyebilirsin veya dediğim gibi sık sık ilişki ara bizde de açılınca hemen geliyor. Geldiği vakit içinden çıkmasın öyle kalın kalabildiğiniz kadar giden gider öylede merak etme.

Kizlar benim bugün yumurtlama günümde uygulamalarda yarın diye gösteriyor ama bugün aşırı akıntı ve sol kasık ağrısı oldu , eşimde yarın şehir dışına cikcagindan bugün denedik inşallah tutar ya , 2 aydır deniyoruz olmuyo , çok üzülüyorum

Merhaba, benide ekler misiniz?
Sat 21 ekim
Bat 17 kasım

Canım uygulamalar tahmin yürütüyor kimisi tutuyor kimisi tutmuyor zaten yarın ise bugün yapmanda yeterli sperm 2-5gün arası yaşıyor diye biliyorum. Ama akıntım kasık ağrım başladı diyorsun bence yumurtlamalışsın inşallah tutar sabır gerektiriyor bu süreç

Evet yorucu bir süreç gerçekten herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah hepimiz hamiş kalır kutlamalar yaparız , yorumun için çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…