- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mfk ne ola ne var onda kıAy aşkooo özür dilerim Kasım ayını hala idrak edemedim ondan çok girmedim sanırım aklıma gelmedi ekimin şokunu atamadıysam demek ki ben de bu ay sadece Mfk içmeye devam ediyorum onun dışında takip falan yapmıcam işte bakalım ne olacak
Bende hamile kaldığımda ilk sorduğum soru migren tutunca nasıl başa çıkarım beni majezik hariç hiç bir ilaç kesmiyor ve hamilelikte kullanmam imkansız. Doktorum bana dedi ki merak etme hamilelikte migren hastaları o hastalığı yendiği bile oluyor. Çok üzüldüm senin adına inşallah bu sefer yeneriz o halde ❤Migren bana da hamilelikten hediye hamilelikten kaldı aylarca serum yedim kendime gelemedim ondan beri de hep tutar migren Allah yardım etsin tüm migrenlilere
Ben düşük yaptığım zaman yumurtlamadan tam 1 hafta sonra erken gebelik testinden yapmıştım. Belli belirsiz çizgi çıkmıştı, test verdim sonucun 4.5 çıktı, sonra arttı düzenli olarak 200 kere ulaştı ancak düştü. Yani demem o ki, 1 hafta sonra da çıkabiliyorSayfanın açılışı bana mı kaldı eyvah eyvah daha da korktum şimdi yarın sabah yapsam mı bilemedim. Yumurtlama üzerinden tam 10 gün geçmiş olacak erken değil mi 12 günde yerleşir diyorlar hep
Bol keseden testin varsa yap yoksa ıkıgun daha bekleBen banyo öncesi bakım yaptım onu nasıl unuttum yağ bakımı vs yapmıyordum cumartesi bütün gün kafam yağlı gezdim onun etkisi de olabilir bu düzelme
Belki ondan değildir kuzum yaaaDökülme 10 hafta sürer diyorlardı bugün covid pozitif çıkalı 9 hafta olmuş sebebi belli oldu
Olmaz inşallah kuzum her bebek farklı oluyor sonuçtaIkıncı bebegı nasıp ederse bana rabbım korkuyorum ondada olacak dıye
Senın kaçıncı gün kuzum en az 15 dk beklemek lazımmış sonuç ıcınKuzular özellikle de bir gebenin günlüğü ovulasyon kullananlar LeucotheaThemis Papatyamaviss
Bu testler beni deli edecek ilk yaptığımda sipsilik belli belirsiz çıkan çizgi gittikçe bu hale geliyor anlamadım ben bu şimdi neyin nesi
Bakın bu ikisi aynı test sadece fotoğraf farklı zamanda çekildi
biri yaptıktan hemen sonra çekildi diğeri az önce
Bu şimdi pozitif mi değil mi ya
Eki Görüntüle 3150574 Eki Görüntüle 3150575
Bugün 13 ya da 14. Gün kuzumSenın kaçıncı gün kuzum en az 15 dk beklemek lazımmış sonuç ıcın
Aralarında pek bı fark yok kanka zatenKuzular özellikle de bir gebenin günlüğü ovulasyon kullananlar LeucotheaThemis Papatyamaviss
Bu testler beni deli edecek ilk yaptığımda sipsilik belli belirsiz çıkan çizgi gittikçe bu hale geliyor anlamadım ben bu şimdi neyin nesi
Bakın bu ikisi aynı test sadece fotoğraf farklı zamanda çekildi
biri yaptıktan hemen sonra çekildi diğeri az önce
Bu şimdi pozitif mi değil mi ya
Eki Görüntüle 3150574 Eki Görüntüle 3150575
Bekle ve gör o zaman daha bıtmıs sayılmaz aynı gıdıyoruz benımde 14 gün bugünBugün 13 ya da 14. Gün kuzum
Ben normalde en geç 13. Gün yumurtlarim bazen de 12 daha önce hiç 14. Güne kadar pik görmediğim olmadı laboquick ile yaparken bu başıma ilk defa geliyor
Şu da var ama benim her ay çok şiddetli yumurtlama ağrım olur çatladığı gün henüz o ağrıyı da hissedemedim hiç
Bu ay yumurtlama olmayacak mı yoksa ilk defa geç mi yumurtlama olacak merak içindeyim
Laboquickte anında çıkıyordu çizgi kıpkırmızı bu test aklımı çok karıştırdı ya
Aynısı bende de oldu kullanmam bı daha bundanBugün 13 ya da 14. Gün kuzum
Ben normalde en geç 13. Gün yumurtlarim bazen de 12 daha önce hiç 14. Güne kadar pik görmediğim olmadı laboquick ile yaparken bu başıma ilk defa geliyor
Şu da var ama benim her ay çok şiddetli yumurtlama ağrım olur çatladığı gün henüz o ağrıyı da hissedemedim hiç
Bu ay yumurtlama olmayacak mı yoksa ilk defa geç mi yumurtlama olacak merak içindeyim
Fotoğrafta çok fark yok gibi canım ama çıplak gözle bakınca baya fark var daha sonra çektiğim pike giden çizgi gibi duruyor ilki baya baya silikAralarında pek bı fark yok kanka zaten
Sen normalde ortalama kaçıncı gün pik görüyorsun?Bekle ve gör o zaman daha bıtmıs sayılmaz aynı gıdıyoruz benımde 14 gün bugün
Diğer marka daha hassas benceBugün 13 ya da 14. Gün kuzum
Bu test döllenmeye uygun yumurta gostermiyormus ya sadece belki de ondandır valla çorba oldu aklımAynısı bende de oldu kullanmam bı daha bundan
Bekleme süresini aşınca çıkan koyuluk yalancı koyuluk demişti testleri satan kadınFotoğrafta çok fark yok gibi canım ama çıplak gözle bakınca baya fark var daha sonra çektiğim pike giden çizgi gibi duruyor ilki baya baya silik
Gün içerisinde birkaç kez yapan oluyor bu ovulasyonu. belki pikten kısa süre sonra siliklesiyorsa testiniz yakalayamiyor olabilirsiniz.seffaf akintinizi takip edin inşallah yakalarsiniz pik olduğu günü. En azından stresiniz kalmaz yumurtlamiyor muyum diyeEvet muayene oldum ve hiç bı sorun yok dedi iki ayrı doktor da hatta folikuller de gözüküyor dedi, yumurtla folikulu
Hıcbıfıkrım yok desem ama reglden 14 gün geriye sayarsam ört 13 ve15.gün arası buay ılk tam tamına ovulasyon takıbımSen normalde ortalama kaçıncı gün pik görüyorsun?