• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bende hamile kaldığımda ilk sorduğum soru migren tutunca nasıl başa çıkarım beni majezik hariç hiç bir ilaç kesmiyor ve hamilelikte kullanmam imkansız. Doktorum bana dedi ki merak etme hamilelikte migren hastaları o hastalığı yendiği bile oluyor. Çok üzüldüm senin adına inşallah bu sefer yeneriz o halde 🙆🏼‍♀️
İnşallah canım benim ben de avmigren kullanıyorum şimdi de düşündüğüm ikinci gebeliğimde de olursa parol falan kesmez diye korkuyorum inşallah dediğin gibi Rabbim yardım eder🤲🏻

Bende hamile kaldığımda ilk sorduğum soru migren tutunca nasıl başa çıkarım beni majezik hariç hiç bir ilaç kesmiyor ve hamilelikte kullanmam imkansız. Doktorum bana dedi ki merak etme hamilelikte migren hastaları o hastalığı yendiği bile oluyor. Çok üzüldüm senin adına inşallah bu sefer yeneriz o halde 🙆🏼‍♀️
Bende de migren aura var maalesef ve ilk gebeliğimde migren atağım çok fazla oldu kusmalarım v.s baya kötü geçmişti hastanelik oldum kaç sefer serum takıyorlardı iyi geliyorlardı parol yazmıştı doktorum hiç bir ile yaramıyordu. Ama emzirme dönemimde şaşırtıcı bir şekilde hiç migrenim tutmamıştı taki ne zaman emzirmeyi bıraktım migren ataklarım geri başlamıştı. Herkesde farklı tabi inşallah sizde olmaz bende de inşallah ikinci hamileliğimde yaşamam yine bu durumları. Almanya ya taşındım burda serumda takmıyorlar ne yaparım bilmiyorum o zaman.
fnd_50 fnd_50 sende yazmışsın canım migrenle alakalı inşallah kolay atlatırız hepimizde migresiz bir şekilde

Tamam ya çatlamış bence 😍🤍
Değerlendirme yaptıysanız süper
Sen yine de devam et test yapmaya muhtelemen giderek daha da siliklesecek bu attıklarına gore çatlama olmuş çünkü artık 😍😍😍
Ya bak dünkü test benimde aklımı karıstırıyor

Eklentiler

• 525B5E51-7BCB-4751-8555-E3D553748BCD.jpeg
    525B5E51-7BCB-4751-8555-E3D553748BCD.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 44
kızlar günaydın iki gündür yogun bi akıntım var hafif sarı ve yapışkan yumurtlama dönemindede degilim neden olabilir

Kuzum sabah uyanınca yaptım ama şöyle bi detay var 5 gibi kedi uyandırdı o zaman kalkınca tuvalete de gittim. O yüzden sabah ilk idrar sayılmayabilir🤔
ilk idrarla yapmak gerekirmiş bende yarın yapacam sabredemiyorum ama negatif cıkacak diyede korkuyorum daha 6 gün var biraz daha mı beklesem bide cok akıntım var enfeksiyonmu kaptım bilmiyorum

ilk idrarla yapmak gerekirmiş bende yarın yapacam sabredemiyorum ama negatif cıkacak diyede korkuyorum daha 6 gün var biraz daha mı beklesem bide cok akıntım var enfeksiyonmu kaptım bilmiyorum
Ben keşke yapmasaydım diyorum şu an o kadar moralim bozuldu ki bu ay çok çok umutluydum😔😔 bir şey olsa ufacık da olsa bir gölge olurdu bunlar bildiğin tertemiz

Eklentiler

• ECBB02EE-3F4E-4D01-8C33-A939BFE7DDCB.jpeg
    ECBB02EE-3F4E-4D01-8C33-A939BFE7DDCB.jpeg
    120,3 KB · Görüntüleme: 43
Ben keşke yapmasaydım diyorum şu an o kadar moralim bozuldu ki bu ay çok çok umutluydum😔😔 bir şey olsa ufacık da olsa bir gölge olurdu bunlar bildiğin tertemiz
öyle düşünme ya herkesin durumu bir degilki kimininki adeti gecince silik çizgi cıkıyor ben hala umutluyum senden moralini bozma emin ol bende simdi yapsam bende de hiçbişey cıkmaz daha erken canım biz sabırsızım iki gün bekle tekrar yap ilk idrarınla

Bende de migren aura var maalesef ve ilk gebeliğimde migren atağım çok fazla oldu kusmalarım v.s baya kötü geçmişti hastanelik oldum kaç sefer serum takıyorlardı iyi geliyorlardı parol yazmıştı doktorum hiç bir ile yaramıyordu. Ama emzirme dönemimde şaşırtıcı bir şekilde hiç migrenim tutmamıştı taki ne zaman emzirmeyi bıraktım migren ataklarım geri başlamıştı. Herkesde farklı tabi inşallah sizde olmaz bende de inşallah ikinci hamileliğimde yaşamam yine bu durumları. Almanya ya taşındım burda serumda takmıyorlar ne yaparım bilmiyorum o zaman.
fnd_50 fnd_50 sende yazmışsın canım migrenle alakalı inşallah kolay atlatırız hepimizde migresiz bir şekilde
Bunları duyunca korkuyorum ama yinede Allah anne olmayı nasip etsinde katlanırız bir şekilde diyorum. Hepimiz şifamızı buluruz inşallah. ❤🙆🏼‍♀️

Back