- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
Canım enerji düşürmek yok bakarsın adet geçer öyle çıkar. Diyelim adet oldun yine umut hep var tez vakit alırsın inşallah gebiş haberinikızlar 4 gün kaldı yumurtlamaya göre ben bu ayın sonuna kalcam gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım enerji düşürmek yok bakarsın adet geçer öyle çıkar. Diyelim adet oldun yine umut hep var tez vakit alırsın inşallah gebiş haberinikızlar 4 gün kaldı yumurtlamaya göre ben bu ayın sonuna kalcam gibi
Canım seni umutlandırmak için söylemiyorum ama gebe kaldığımda bende de öyle geldi sonra geciktim yaptım test çift çizgi keşke seninde öyle olsakızlar günaydın iki gündür yogun bi akıntım var hafif sarı ve yapışkan yumurtlama dönemindede degilim neden olabilir
Bu test döllenmeye uygun yumurta gostermiyormus ya sadece belki de ondandır valla çorba oldu aklım
Şeffaf akıntı yumurtalamaya hazırlık bence yani illaki yumurtlama olacak değil, öyle tahmin ediyorum, çünkü şeffaf akıntı her ay oluyorGün içerisinde birkaç kez yapan oluyor bu ovulasyonu. belki pikten kısa süre sonra siliklesiyorsa testiniz yakalayamiyor olabilirsiniz.seffaf akintinizi takip edin inşallah yakalarsiniz pik olduğu günü. En azından stresiniz kalmaz yumurtlamiyor muyum diye
Doğru ihtimaller bir değil canım. Her şey olabilirAmin inşallah hepimiz tez vakitte güzel haberleri alırızCanım enerji düşürmek yok bakarsın adet geçer öyle çıkar. Diyelim adet oldun yine umut hep var tez vakit alırsın inşallah gebiş haberini
Benimde tuttu parol içtim gece 3 vardı anca uyudum şu ateş meselesine geç kaldım konuyu anlayana kadar eğer bu ay tutmazsa bende diğer ay denicemBugünün ateşiyle günaydın, dün başımı kaldıramaz hale geldim migrenden, parol içtim akşam 7 den sabah 6 ya uyumuşum
ay inşaallah umarım öyledir cok umutluyum bu ayCanım seni umutlandırmak için söylemiyorum ama gebe kaldığımda bende de öyle geldi sonra geciktim yaptım test çift çizgi keşke seninde öyle olsa
Mesela ben mayısta hamile kaldım haziranda günü 4 gün falan geçince yaptım test orda bile yok denecek kadar silik çıkmıştı sebebi geç döllenme olmuş bakarsın seninde öyle bir durum vardır herşey kısmet. ❤Doğru ihtimaller bir değil canım. Her şey olabilirAmin inşallah hepimiz tez vakitte güzel haberleri alırız
Enfekte olmuş olabilirsiniz canım,idrar yolu falankızlar günaydın iki gündür yogun bi akıntım var hafif sarı ve yapışkan yumurtlama dönemindede degilim neden olabilir
bende ondan korkuyorum cok yakışkan rahatsız ediyorEnfekte olmuş olabilirsiniz canım,idrar yolu falan
Bu migren bana 30 larımdan sonra geldi. Üstüne de Yasmin beni migren konusunda darmaduman etti. YUmurtlamada migren adet öncesi migren kesinkes yaşar oldum. Çok ilginçtir ki Parol agrımı kesmez ama migreni kestiMigren korkulu rüya benimde maalesef migren diye bir belam var. Ben düşükteki gebeliğimde 1,5 ay migren atağı geçirmedim biliyormusun. Allah resmen yardım ediyor umarım tekrar hamile kalmak nasip olursa yine ağrımasın diye duacıyım.
Canım bat 4 Kasım sanırım en geç 3 de olabilir.Bat ne zamandı kuzum
valla benim de bu ay tutmadı gibi geldi ya zaten tek ilişki oldu sayılırdı. Bakalım gerçi daha ateş hala yüksek çok bir düşme olmadı ama göreceyiz :)Benimde tuttu parol içtim gece 3 vardı anca uyudum şu ateş meselesine geç kaldım konuyu anlayana kadar eğer bu ay tutmazsa bende diğer ay denicem
Rengi şeffaf değilse bize enfeksiyon düşündürür ,devam ederse mutlaka bir idrar tetkiki baktırbende ondan korkuyorum cok yakışkan rahatsız ediyor
Yumurtlama takibi yaptım ovülasyon testiyle. O yüzden yine de geç döllenme ihtimali var mıdır bilmiyorum. Çatlama gördükten sonra da birlikteliğimiz olamadı bi daha. Ama yine de her şeyin hayırlısıMesela ben mayısta hamile kaldım haziranda günü 4 gün falan geçince yaptım test orda bile yok denecek kadar silik çıkmıştı sebebi geç döllenme olmuş bakarsın seninde öyle bir durum vardır herşey kısmet. ❤
Öyle yapacağım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaöyle düşünme ya herkesin durumu bir degilki kimininki adeti gecince silik çizgi cıkıyor ben hala umutluyum senden moralini bozma emin ol bende simdi yapsam bende de hiçbişey cıkmaz daha erken canım biz sabırsızım iki gün bekle tekrar yap ilk idrarınla
inşaallah devam etmezRengi şeffaf değilse bize enfeksiyon düşündürür ,devam ederse mutlaka bir idrar tetkiki baktır
bencede ve rahat ol stres yapma pozitif düşün :) cuma günü beraber yapalım olmazsaÖyle yapacağım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
olur kuzum. sende hangi gebelik testi var? Aynı marka yapalım hatta daha rahat olsun içimiz.bencede ve rahat ol stres yapma pozitif düşün :) cuma günü beraber yapalım olmazsa
ben erken gebeliklere guvenmiyorum normal kaset test aldımolur kuzum. sende hangi gebelik testi var? Aynı marka yapalım hatta daha rahat olsun içimiz.