• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

kızlar günaydın iki gündür yogun bi akıntım var hafif sarı ve yapışkan yumurtlama dönemindede degilim neden olabilir
Canım seni umutlandırmak için söylemiyorum ama gebe kaldığımda bende de öyle geldi sonra geciktim yaptım test çift çizgi keşke seninde öyle olsa 🤲🙆🏼‍♀️

Bu test döllenmeye uygun yumurta gostermiyormus ya sadece belki de ondandır 😐😐😐 valla çorba oldu aklım 🤣🤣

Gün içerisinde birkaç kez yapan oluyor bu ovulasyonu. belki pikten kısa süre sonra siliklesiyorsa testiniz yakalayamiyor olabilirsiniz.seffaf akintinizi takip edin inşallah yakalarsiniz pik olduğu günü. En azından stresiniz kalmaz yumurtlamiyor muyum diye
Şeffaf akıntı yumurtalamaya hazırlık bence yani illaki yumurtlama olacak değil, öyle tahmin ediyorum, çünkü şeffaf akıntı her ay oluyor

Bugünün ateşiyle günaydın, dün başımı kaldıramaz hale geldim migrenden, parol içtim akşam 7 den sabah 6 ya uyumuşum 🤭

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-25-09-03-52-604_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-10-25-09-03-52-604_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 25
Doğru ihtimaller bir değil canım. Her şey olabilir🙏🏻🙏🏻Amin inşallah hepimiz tez vakitte güzel haberleri alırız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mesela ben mayısta hamile kaldım haziranda günü 4 gün falan geçince yaptım test orda bile yok denecek kadar silik çıkmıştı sebebi geç döllenme olmuş bakarsın seninde öyle bir durum vardır herşey kısmet. 😊

Migren korkulu rüya benimde maalesef migren diye bir belam var. Ben düşükteki gebeliğimde 1,5 ay migren atağı geçirmedim biliyormusun. Allah resmen yardım ediyor umarım tekrar hamile kalmak nasip olursa yine ağrımasın diye duacıyım. 🤭😇
Bu migren bana 30 larımdan sonra geldi. Üstüne de Yasmin beni migren konusunda darmaduman etti. YUmurtlamada migren adet öncesi migren kesinkes yaşar oldum. Çok ilginçtir ki Parol agrımı kesmez ama migreni kesti

Bat ne zamandı kuzum
Canım bat 4 Kasım sanırım en geç 3 de olabilir.

Benimde tuttu parol içtim gece 3 vardı anca uyudum 🥴 şu ateş meselesine geç kaldım konuyu anlayana kadar eğer bu ay tutmazsa bende diğer ay denicem 🙃
valla benim de bu ay tutmadı gibi geldi ya zaten tek ilişki oldu sayılırdı. Bakalım gerçi daha ateş hala yüksek çok bir düşme olmadı ama göreceyiz :)

Mesela ben mayısta hamile kaldım haziranda günü 4 gün falan geçince yaptım test orda bile yok denecek kadar silik çıkmıştı sebebi geç döllenme olmuş bakarsın seninde öyle bir durum vardır herşey kısmet. 😊
Yumurtlama takibi yaptım ovülasyon testiyle. O yüzden yine de geç döllenme ihtimali var mıdır bilmiyorum. Çatlama gördükten sonra da birlikteliğimiz olamadı bi daha. Ama yine de her şeyin hayırlısı😔😔

öyle düşünme ya herkesin durumu bir degilki kimininki adeti gecince silik çizgi cıkıyor ben hala umutluyum senden moralini bozma emin ol bende simdi yapsam bende de hiçbişey cıkmaz daha erken canım biz sabırsızım iki gün bekle tekrar yap ilk idrarınla
Öyle yapacağım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

fnd_50 fnd_50 Fertilty uygulaması beklenen adetime 30 ekim diyor 🤔 Yani dpo 10 yani yumurtlamadan sonra geçen 10. gün ben adet oluyormuşum yani. Papatyamaviss Papatyamaviss bak senin dediğin olacak adet olmazsam pazartesi test yaparım :)

Back