KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bekleme süresini aşınca çıkan koyuluk yalancı koyuluk demişti testleri satan kadın
Diğer markada tam tersi oluyordu ilk yapınca baya koyu cikiyordu birkaç saat sonra bakınca siliklesmis oluyordu
Neyse alışma süreci yeni teste sanırım, bu ay böyle karambole gidecek gibi

Ama satış kullanım seylerındede yazıyor 15 dk beklesin dobra bakın dıye ben hep 15 dk sonra baktım
Ben de öyle yapayım o zaman bundan sonra dakika tutmadım ama ilk çektiğim beş dakika sonraki halidir en fazla diğeri iki üç saat sonraki hali
Bat tarihim on ikinci gün yumurtlama olmasına göre belirli şuan eğer bu ay bebiş olmaz da regl olursam olduğum tarihten anlaşılacak artık ovulasyon ne zaman çünkü ben ovulasyon testinde çift çizgi gördükten tam on dört ya da on beş gün sonra regl oluyorum genelde pek şaşmaz

Kızlar lütfen yardım edin moralim çok bozuk PCOs var bende bu ay yumurtlama takibim yapıldı yumurta büyütüvü çatlama iğnesinoldum ama eşim çok erken boşalıyor af edesiniz tüm meni dışarı ya da vajina nınnhemen girişine boşalıyor hepsi geri çıkıyor o kadar tedavi ilaç boşa gidiyor ne yapmam lazım benim

Bu bebis yapma işi gerçekten zormuş ben eskiden hemen yapınca hamile olunuyor zannediyordum .şimdi sizin durumunuza yanlış Bi yorum yapmak istemem ama eşinizin durumuna göre ayarlayın her şeyi. Bazen ben o kadar yorgun oluyorum ki ama bugünü boş gecirmememiz lazım diyorum patates çuvalı gibi yatıyorum .siz de kısa tutun süreyi .kadınların orgazm süresi erkeklere göre epey uzun oluyor o yüzden bırakın eşiniz hamleyi yapsın siz başka zaman da rahatlarsınız. Umarım sorununuz çözülür güzel haberler alırsınız

Sonradan koyulaşmayı baz aldım hep kuzum ben bak görünüyor bi şey tertemiz değil. Ama bence pozitif değil henüz yarın pozitife dönebilir gibi

Ben zaten rahatlayamıuorum ki

Hadı bakalım bellı olur bırde yarından ıtıbaren iki tane yapmaya başla

Sonradan koyulaşmayı baz aldım hep kuzum ben bak görünüyor bi şey tertemiz değil. Ama bence pozitif değil henüz yarın pozitife dönebilir gibi
Evet kuzum iki gündür bu şekilde silik çıkıyor işte henüz ağrım da yok sanırım ben bu ay geç yumurtluyorum o da tutup tam yeni test aldığım zamana denk geldi sanırım

Evet kuzum iki gündür bu şekilde silik çıkıyor işte henüz ağrım da yok sanırım ben bu ay geç yumurtluyorum o da tutup tam yeni test aldığım zamana denk geldi sanırım
Testin özelliği ve geç yumurtlama vs derken telaş yaptırdı sana ama silik çizgi bile gayet iyi bence yarın sıkı takiple çatlama görürsün belki belli mi olur

Ben zaten rahatlayamıuorum ki
Yanlış anlamazsınız eğer bence bebekten önce bu durumu cozmelisiniz gibi geliyor bana

Erken boşalma ve taraflardan birinin tatmin olmaması büyük bir sorun. Bebek zaten çok süper giden cinselliği bile bir süre sekteye uğratan bir şey, bu şekilde bebek sahibi olursanız bu sorunu çözmek daha zor olacak ve evliliğin temeli olan cinsellik daha da zarar görecek belki de
Bu nedenle yerinizde olsam önce eşimle bu sorunu çözmeye çalışırdım buna yönelik tedavileri terapileri araştırdım bebek işini ancak ondan sonra düşünürdüm
Ama bu benim düşüncem tabii

Kesinlikle haklısınız ama eşimin tedavi olmayacağını anladım bari bebek sahibinolayım diyorum adam bir kere doktora gidiyor bir daha gitmiyor

Maşallah kuzum ya sen 13 ve 14 de görmüşsün bile piki çatlama olmuş ben de şöyle gorurum inşallah yaa Papatyamaviss

Testin özelliği ve geç yumurtlama vs derken telaş yaptırdı sana ama silik çizgi bile gayet iyi bence yarın sıkı takiple çatlama görürsün belki belli mi olur
İnşallah kuzum bakalım umutlar yarında resmen inatçı çıktı bu ay yumiyumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…