- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Son üç test sabah akşam akşamMaşallah kuzum ya sen 13 ve 14 de görmüşsün bile piki çatlama olmuş ben de şöyle gorurum inşallah yaa Papatyamaviss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son üç test sabah akşam akşamMaşallah kuzum ya sen 13 ve 14 de görmüşsün bile piki çatlama olmuş ben de şöyle gorurum inşallah yaa Papatyamaviss
Olmuş canım bu attığın testlere göre iki gün pik görmüşsün sonra çatlamış. Degerlendirme oldu değil mi o günlerde?Pık olmayadabilir miş ama ben çok bılmıyorum olmusmu acaba ya
Bu olmadı gereken ıse ınsallah ınsallah kuzumMaşallah kuzum ya sen 13 ve 14 de görmüşsün bile piki çatlama olmuş ben de şöyle gorurum inşallah yaa Papatyamaviss
11. Gün 13.gün 14.gün az önceOlmuş canım bu attığın testlere göre iki gün pik görmüşsün sonra çatlamış. Degerlendirme oldu değil mi o günlerde?
Tamam ya çatlamış bence11. Gün 13.gün 14.gün az önce
Ağlıyorum şu anKesinlikle haklısınız ama eşimin tedavi olmayacağını anladım bari bebek sahibinolayım diyorum adam bir kere doktora gidiyor bir daha gitmiyor
Ay ınsallah olmustır kuzum ınsallah ya ıkı üç gün devam edeyım dımıTamam ya çatlamış bence
Değerlendirme yaptıysanız süper
Sen yine de devam et test yapmaya muhtelemen giderek daha da siliklesecek bu attıklarına gore çatlama olmuş çünkü artık
İnatçı olsun da olsun yaİnşallah kuzum bakalım umutlar yarında resmen inatçı çıktı bu ay yumiyumlar
Ağlıyorum şu an
Olmuş olmuş inşallah tutmuştur daAy ınsallah olmustır kuzum ınsallah ya ıkı üç gün devam edeyım dımı
Yaaa evet kuzum ama bak bu ay gelirse bu inatla bu kesin tutar hahaİnatçı olsun da olsun ya
Benide eklermisin canımSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM @pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @melegim can 5 KASIM @trkn0709 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 13 KASIM @Aden2023 13 KASIM @Devakus 14 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIMCey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @ @
Hoş geldin canım ekledimBenide eklermisin canım
Sat- 12 Ekim
Bat -9 kasim
Canım ağlama benimde eşimde bazen erken geliyor ben daha tatmin olmadan ama sık yapınca süre biraz uzuyor ve macunlar oluyor onun için veya hap onlarıda deneyebilirsin veya dediğim gibi sık sık ilişki ara bizde de açılınca hemen geliyor. Geldiği vakit içinden çıkmasın öyle kalın kalabildiğiniz kadar giden gider öylede merak etme.Ağlıyorum şu an
Hoşbulduk , çok teşekkür ederim canımHoş geldin canım ekledim
Kendi huyu inatçı olmasın da varsın inadı bu olsun kuzununYaaa evet kuzum ama bak bu ay gelirse bu inatla bu kesin tutar haha
Merhaba, benide ekler misiniz?Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM @pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @melegim can 5 KASIM @trkn0709 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 13 KASIM @Aden2023 13 KASIM @Devakus 14 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIMCey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @ @
Canım uygulamalar tahmin yürütüyor kimisi tutuyor kimisi tutmuyor zaten yarın ise bugün yapmanda yeterli sperm 2-5gün arası yaşıyor diye biliyorum. Ama akıntım kasık ağrım başladı diyorsun bence yumurtlamalışsın inşallah tutar sabır gerektiriyor bu süreçKizlar benim bugün yumurtlama günümde uygulamalarda yarın diye gösteriyor ama bugün aşırı akıntı ve sol kasık ağrısı oldu , eşimde yarın şehir dışına cikcagindan bugün denedik inşallah tutar ya , 2 aydır deniyoruz olmuyo , çok üzülüyorum
Evet yorucu bir süreç gerçekten herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah hepimiz hamiş kalır kutlamalar yaparız , yorumun için çok teşekkür ederim canımCanım uygulamalar tahmin yürütüyor kimisi tutuyor kimisi tutmuyor zaten yarın ise bugün yapmanda yeterli sperm 2-5gün arası yaşıyor diye biliyorum. Ama akıntım kasık ağrım başladı diyorsun bence yumurtlamalışsın inşallah tutar sabır gerektiriyor bu süreç