İnşallah canım benim ben de avmigren kullanıyorum şimdi de düşündüğüm ikinci gebeliğimde de olursa parol falan kesmez diye korkuyorum inşallah dediğin gibi Rabbim yardım ederBende hamile kaldığımda ilk sorduğum soru migren tutunca nasıl başa çıkarım beni majezik hariç hiç bir ilaç kesmiyor ve hamilelikte kullanmam imkansız. Doktorum bana dedi ki merak etme hamilelikte migren hastaları o hastalığı yendiği bile oluyor. Çok üzüldüm senin adına inşallah bu sefer yeneriz o halde❤
Aynen canım amin inşallah,ne demekEvet yorucu bir süreç gerçekten herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah hepimiz hamiş kalır kutlamalar yaparız , yorumun için çok teşekkür ederim canım
Bende de migren aura var maalesef ve ilk gebeliğimde migren atağım çok fazla oldu kusmalarım v.s baya kötü geçmişti hastanelik oldum kaç sefer serum takıyorlardı iyi geliyorlardı parol yazmıştı doktorum hiç bir ile yaramıyordu. Ama emzirme dönemimde şaşırtıcı bir şekilde hiç migrenim tutmamıştı taki ne zaman emzirmeyi bıraktım migren ataklarım geri başlamıştı. Herkesde farklı tabi inşallah sizde olmaz bende de inşallah ikinci hamileliğimde yaşamam yine bu durumları. Almanya ya taşındım burda serumda takmıyorlar ne yaparım bilmiyorum o zaman.Bende hamile kaldığımda ilk sorduğum soru migren tutunca nasıl başa çıkarım beni majezik hariç hiç bir ilaç kesmiyor ve hamilelikte kullanmam imkansız. Doktorum bana dedi ki merak etme hamilelikte migren hastaları o hastalığı yendiği bile oluyor. Çok üzüldüm senin adına inşallah bu sefer yeneriz o halde❤
Ya bak dünkü test benimde aklımı karıstırıyorTamam ya çatlamış bence
Değerlendirme yaptıysanız süper
Sen yine de devam et test yapmaya muhtelemen giderek daha da siliklesecek bu attıklarına gore çatlama olmuş çünkü artık
daha var canım ne zaman yaptın testi bazen cıkmayabiliyorkızlar 4 gün kaldı yumurtlamaya göre ben bu ayın sonuna kalcam gibi
Kuzum sabah uyanınca yaptım ama şöyle bi detay var 5 gibi kedi uyandırdı o zaman kalkınca tuvalete de gittim. O yüzden sabah ilk idrar sayılmayabilirdaha var canım ne zaman yaptın testi bazen cıkmayabiliyor
ilk idrarla yapmak gerekirmiş bende yarın yapacam sabredemiyorum ama negatif cıkacak diyede korkuyorum daha 6 gün var biraz daha mı beklesem bide cok akıntım var enfeksiyonmu kaptım bilmiyorumKuzum sabah uyanınca yaptım ama şöyle bi detay var 5 gibi kedi uyandırdı o zaman kalkınca tuvalete de gittim. O yüzden sabah ilk idrar sayılmayabilir
Ekim ayında hamile olan arkadaşlardan böyle akıntı yaşayan çok olmuştu canımkızlar günaydın iki gündür yogun bi akıntım var hafif sarı ve yapışkan yumurtlama dönemindede degilim neden olabilir
Ben keşke yapmasaydım diyorum şu an o kadar moralim bozuldu ki bu ay çok çok umutluydumilk idrarla yapmak gerekirmiş bende yarın yapacam sabredemiyorum ama negatif cıkacak diyede korkuyorum daha 6 gün var biraz daha mı beklesem bide cok akıntım var enfeksiyonmu kaptım bilmiyorum
inşaallah canım yaEkim ayında hamile olan arkadaşlardan böyle akıntı yaşayan çok olmuştu canım
Bekle bnceilk idrarla yapmak gerekirmiş bende yarın yapacam sabredemiyorum ama negatif cıkacak diyede korkuyorum daha 6 gün var biraz daha mı beklesem bide cok akıntım var enfeksiyonmu kaptım bilmiyorum
öyle düşünme ya herkesin durumu bir degilki kimininki adeti gecince silik çizgi cıkıyor ben hala umutluyum senden moralini bozma emin ol bende simdi yapsam bende de hiçbişey cıkmaz daha erken canım biz sabırsızım iki gün bekle tekrar yap ilk idrarınlaBen keşke yapmasaydım diyorum şu an o kadar moralim bozuldu ki bu ay çok çok umutluydumbir şey olsa ufacık da olsa bir gölge olurdu bunlar bildiğin tertemiz
İnşallah enfeksiyon değildir canım. Gecikirse yaparım artık. Dayanamaz yine yaparım belki belli olmaz zehri aldım bi kere Çiğdem gibi test yapmaya başlayınca duramıyo insanBekle bnce
evet beklemekte yarar var suan fikrimi degiştirdim cumaya kadar bekliyecem cuma hayırlı gün o gün test yapacam :)Bekle bnce
Bekle bekle ben gaza geldim moralim bozuldu. Hiç yapmasam daha mutluydum şu andaevet beklemekte yarar var suan fikrimi degiştirdim cumaya kadar bekliyecem cuma hayırlı gün o gün test yapacam :)
Bunları duyunca korkuyorum ama yinede Allah anne olmayı nasip etsinde katlanırız bir şekilde diyorum. Hepimiz şifamızı buluruz inşallah. ❤Bende de migren aura var maalesef ve ilk gebeliğimde migren atağım çok fazla oldu kusmalarım v.s baya kötü geçmişti hastanelik oldum kaç sefer serum takıyorlardı iyi geliyorlardı parol yazmıştı doktorum hiç bir ile yaramıyordu. Ama emzirme dönemimde şaşırtıcı bir şekilde hiç migrenim tutmamıştı taki ne zaman emzirmeyi bıraktım migren ataklarım geri başlamıştı. Herkesde farklı tabi inşallah sizde olmaz bende de inşallah ikinci hamileliğimde yaşamam yine bu durumları. Almanya ya taşındım burda serumda takmıyorlar ne yaparım bilmiyorum o zaman.
fnd_50 sende yazmışsın canım migrenle alakalı inşallah kolay atlatırız hepimizde migresiz bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?