KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bende de haşimato var tiroid ilacı kullanıyorum düşük dozda, tsh ım temmuzda 1.5 civarıydı doktoruma yazdım bir tahlil gerekli dedi yarın hem kadın doğuma hem tsh kanına gidicem bakalım. Endokrin doktoruma 10 una randevum vardı tahlili alıp gidicem ona hayırlısı bakalım.

Hadi ya neyse regl oluyorsak umut var demektir tarif eder misiniz tam olarak akıntıyı
Sarı ve kokusuz sümüksü Bi akıntıydı ama sadece bir gün geciktim ve regli oldum her ay farklı belirtiler oluyor vücut sapıtıyor sanırsam bu ayda regli biter bitmez sefaf yumurta akı gibi akıntı oldu yumurtam erken çatladı ilaçtan sanırsam artık belirtileri gebelik saymıyorum net 10 gün gecikme olması lazım

Benim de bu akşam bahsettiğim sümüksü akıntı oldu. Çok afedersiniz birkaç saat sonrasında ilişki sonrası kahverengi lekelenme başladı. Daha döngümün 20.günündeyim erkenden adet mi oluyorum anlamıyorum

Canım bazen ilişki sonrası yerlesme kanamasıda oluyormuş benim gecen ay ilişki sonrası cok acık pembe olmuştu ama bırşey cıkmadı herkeste belirti farklı oluyor inşallah yerleşmedir cok takma kafana akısına bırak nasip olan mutlaka senledir bende 5 aydır deniyorum ama birsey yok ikikere kimyasal oldu ama bir sorunda yok nasip gelene kadar sabırdua

Mutlaka öyle sabır… Rabbime inancım sonsuz ama günler geçmiyor

Hiç beklemediğiniz için oldu zaten biz her belirtiye kulak astığımız için böyle acabalarla diğer regli karşılıyoruz.

Hiç beklemediğiniz için oldu zaten biz her belirtiye kulak astığımız için böyle acabalarla diğer regli karşılıyoruz.
Aynen canım ama benim söyle Bi durumum oldu göbek düşügü bir ebe karnıma bakınca düşük demişti böyle gebe kalamazsın dedi kızımdan sonra oldu agır kaldırınca oluyormuş bu şekilde kalirmıyım bilmiyorum kalırsanda tutmaz demişti valla kadın olmak cok zorr

Bi yaşıma daha girdim
O neymiş ya

Bi yaşıma daha girdim
O neymiş ya
Canım ben yurt dışındayım 4 yıl öncesi 1 yıl korunmadık birsey olmadı sonra bende göbek düşügü duyunca Bi ebeye baktırmıştım ama esim ozaman ama o sıra esim yurt dışındaydı işi icin sonra ben geldim 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyor uzanıp baş parmağımla göbek deligine bastırıp bakıyorum yerinde atmıyor sol tarafta atıyor gerçekten bir alakası varmı bilmiyorum ama bakan ebe öyle demişti göbegini düzeltip ilişkiye girince olur diedoktora gittim burda hersey cok iyi sorun yok dedi folio ile clomifen verdi bakalım ne olucak

planlamıyordum ama kasımda hamile kaldım 3 kasım adet başlangıcı 8 kasım son adetim 2 gün geçikince once erken gebelik testi yaptım çift olunca kan verdim 197 cıktı hayırlısı amin inşallah kucağımıza alırız

Merhaba sizin bu durum neyle sonuçlandı acaba afedersiniz sümüksü akıntı nedenmiş

Merhaba sizin bu durum neyle sonuçlandı acaba afedersiniz sümüksü akıntı nedenmiş
Hala devam ediyor bazen pembe kan gibi bazen kahve sümüksü 8inde doktora gideceğim bakalım. Ben hayıt suyu , bal çörek otu kullandım 6 gün kadar sonrada adetim tam sökğlmüyor diye soğan suyu içtim ondan bu kadar uzadı diye düşünüyorum belkide kist falan oluştu ayrıca inofolic combi kullanıyorum. Testlerde silik çizgi gördüm ama kan verdiğimde < 2.20 çıktı

İnofolic combiyi geçen ay kullandım döngümün 17.gününde regl oldum aniden. Bir daha da içmicem dedim.
Hamile olmadığınıza emin olarak mı bu kürleri uyguladınız
Soğan kürü de mesela adetimi erkene çekti 19.günde adet olmuştum saçma şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…