• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benimde 11 Kasım yumurtlamaydı o gün sadece ilişki oldu içime doğmuş aynı sayılırız 🥰 siz daha önce test yapmış mıydınız peki yeni öğrenmişsiniz 🥰 bende regl olmadım daha kasık ağrım var diğer belirtilerim yok pazartesi sabah testim gölge çıktı ertesi gün çıkmadı bir şey başka testimde kalmadı bende bekleyim bari dedim ümidim de yok tek gün olduğu için pek 🥹 size de sürpriz olmuş ama demek ki beklenmedik anlarda da olabiliyor 🥰
Aynen öyle oldu dün yaptım testi, hızlı test ve ucuz kaset testlerlerden aldım. İlk kaseti yaptım 2 dk içinde çıktı zaten. 1 saat sonra predictor yaptım o da çıktı. Aşırı planlı değildi evet zamanı vardı diye düşünüyorum. Birkaç kere yumurtlama döneminde yaptık hamile kalmadım diye yine riske attık 😂 benim de göğüs ağrım vs yok aşırı kasık ve bel ağrım var 1 haftadır. İki kere de hafif bi açlık bulantım oldu. Sivilcem çok mesela çene alın bölgemde. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah vakitlice, sorunuz olursa yazabilirsiniz bana. Cumartesi doktora gideceğim bakalım 🥰🥰🥰

Aynen öyle oldu dün yaptım testi, hızlı test ve ucuz kaset testlerlerden aldım. İlk kaseti yaptım 2 dk içinde çıktı zaten. 1 saat sonra predictor yaptım o da çıktı. Aşırı planlı değildi evet zamanı vardı diye düşünüyorum. Birkaç kere yumurtlama döneminde yaptık hamile kalmadım diye yine riske attık 😂 benim de göğüs ağrım vs yok aşırı kasık ve bel ağrım var 1 haftadır. İki kere de hafif bi açlık bulantım oldu. Sivilcem çok mesela çene alın bölgemde. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah vakitlice, sorunuz olursa yazabilirsiniz bana. Cumartesi doktora gideceğim bakalım 🥰🥰🥰
Teşekkürler 🤩 hayırlı olsun yeniden güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰

Benim gögüs agrım da var yok arasıydı şu an sabahları berbat agrıyor şişti. sütyen zul geliyor 4+2 yiz bugun

Evet sat 1 Kasım. Bat 25 kasımdı. 24 ünde 57 betayla öğrendim teyzesi :) Ben dün baktırdım binden yüksek dedi betama ama tam değerini bilmiyorum. Ctesi sabah 9 a randevu aldım. Doktor eger kanda bakarsa görürüz heralde bilmiyorum. Keseyi de inşallah görürüz. Kızlar idrara sıkışık gidin kontrollerinize. Rahim öne gelir daha rahat görünür, tecrübeme güvenin :)
Senin de sat 1 kasım dimi aynıyız cumartesi doktora gidicem daha kanda baktırmadım. Dün sonuç için kendiniz gelceksiniz dediler saldım ben de

Bende Cumartesi kan vermiştim 482 çıkmıştı. Dayamadım çarşamba sağlık ocağında kan verdim 1985 çıktı. Cuma sabah doktor randevum var kese görünür mü acaba ya 🥺

Evet sat 1 Kasım. Bat 25 kasımdı. 24 ünde 57 betayla öğrendim teyzesi :) Ben dün baktırdım binden yüksek dedi betama ama tam değerini bilmiyorum. Ctesi sabah 9 a randevu aldım. Doktor eger kanda bakarsa görürüz heralde bilmiyorum. Keseyi de inşallah görürüz. Kızlar idrara sıkışık gidin kontrollerinize. Rahim öne gelir daha rahat görünür, tecrübeme güvenin :)
Aynıyız demek ki ağustos başı gibi görünüyor bakalım. Hala adapte olamadım bu fikre ya eşim hemen alıştı da ben sanki rüyada gibiyim 😀😀

Kızlar merhaba adet günüm 1 gün gecti az önce test yaptim bi bakin 5 dk sonra çıktı 10 dkyı gecmedi kameram cok net cekmio canlıda baya belirgin gorunuor

Foto yüklenmedi mi

Eklentiler

• IMG_20221201_195820.jpg
    IMG_20221201_195820.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20221201_195720.jpg
    IMG_20221201_195720.jpg
    144,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20221201_195558.jpg
    IMG_20221201_195558.jpg
    145,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20221201_195531.jpg
    IMG_20221201_195531.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 63
Hayırlı olsun bariz görünüyor diğer çizgi sağlıkla ilerler inşallah 🧿
İnşallah 🙏 bu ay hic beklemiyordum aslında eşimle sürekli kahva etmistik tahmini yumurtlama zamanlarinda iliski olmadi küsmüştük. nasil oldu anlamadim birde 2 kez kimyasal gebelik yasadim ne olacak suan bilemiyorum

İnşallah 🙏 bu ay hic beklemiyordum aslında eşimle sürekli kahva etmistik tahmini yumurtlama zamanlarinda iliski olmadi küsmüştük. nasil oldu anlamadim birde 2 kez kimyasal gebelik yasadim ne olacak suan bilemiyorum
Nasip işte Allah ın takdiri , inşallah bu defa sağlıklı ilerler kucağına alması da nasip olur 🌺

Back