• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Çok şükür iyiyiz rosebelim sol kasığımda birşey sokulu hissi haricinde herşey normal 😂 bir de çok çabuk yoruluyorum.cumartesi sabah doktora gideceğiz bakalım , sen de korkma , daha minik o ben etkisi olacağını düşünmüyorum 🥰

Foto yüklenmedi mi
Ayyyiii var vallahi kız bizim senle bat günümüz de aynı değil miydiii 🥰

İyiyiz çok şükür. Aynen pozitifbiri pozitifbiri gibi sol tarafta bir his rahat oturup kalkamama (çünkü ağrı saplanıyor) şeklinde İstanbul’un yağmurlu ve soğuk havasında evdeyiz 😃 yarın sabah kontrole gidiyorum inşallah keseciğimizi görürüz 🤲

İnşallah 🙏 bu ay hic beklemiyordum aslında eşimle sürekli kahva etmistik tahmini yumurtlama zamanlarinda iliski olmadi küsmüştük. nasil oldu anlamadim birde 2 kez kimyasal gebelik yasadim ne olacak suan bilemiyorum
Hayırlı olsun inşallah 🙏 bir kuzucuk daha geliyor 🎊

Çok şükür iyiyiz rosebelim sol kasığımda birşey sokulu hissi haricinde herşey normal 😂 bir de çok çabuk yoruluyorum.cumartesi sabah doktora gideceğiz bakalım , sen de korkma , daha minik o ben etkisi olacağını düşünmüyorum 🥰

Ayyyiii var vallahi kız bizim senle bat günümüz de aynı değil miydiii 🥰
Benim de adet olacak gibi kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor bir süre sonra geçip tekrar başlıyor çözemedim 🤔🤔

Çok teşekkür ederim canım bakalım elimden ne gelirse yapacağım miniğim için 🐣 sen de korkma canım halsizlik normal zaman zaman sancı da normal rahmimiz büyüyoryatabi yine de doktoru ihmal etme

İyi değilim arkadaşım TSH çok yüksek çıkmış çok korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur diye
Korkma canım inşallah bişey olmamıştır aklına hemen en kötü ihtimali getirme bu tahlilleri falan bişey varsa erkenden tespit edip önlemini almak için yapıyorlar sonuçta sen korkmak bebişte korkmasın çok minik ama hisseder bence yinede ☺️💖💕

Ben dik otursam kasıgım ağrıyor, az yayılıyorum bu sefer kuyruk sokumum agrıyor valla ne halt edeceğimi şaşırdım. Evde olsam uzanarak otururdum yumuşacık koltuklarıma :(
İyiyiz çok şükür. Aynen pozitifbiri pozitifbiri gibi sol tarafta bir his rahat oturup kalkamama (çünkü ağrı saplanıyor) şeklinde İstanbul’un yağmurlu ve soğuk havasında evdeyiz 😃 yarın sabah kontrole gidiyorum inşallah keseciğimizi görürüz 🤲

Üzgünüm kızlar sabah uyaninca 2 test daha yaptim bisey cıkmadı şimdi de adet başladi ☹️ artımed de ikinci çizgi cıkıo bilginiz olsun

Dün aksamki yaptigim test yanlis cizgi verdi bence 2 kez kimyasal gecirmistim bu sene ama bu kimyasal deil biliorm testin hatasi

Dün aksamki yaptigim test yanlis cizgi verdi bence 2 kez kimyasal gecirmistim bu sene ama bu kimyasal deil biliorm testin hatasi
Kuzum hayırlısı olsun. Bu ay olur inşallah. En azından regl olmuşsun birde gelmez söktürücüler falan o süreç daha yıpratıcı. Hayırlısıyla aramıza katılmanı diliyorum 🤲🤲❤️ Moral bozmak yok.

Back