Grip ve mide ağrısı dışında iyiyiz canım@LeucotheaThemis @Papatyaa61Eymen01 silencee07 darwali @Narekilic @Zely34 M Minicikfzt M melek076 @nuhra02 @iyilikperisi92 Chloece pozitifbiri
Selam güzel hamişlernasılsınız? Listemizde düzenlemeler yaptım
As iyidir senden nasil bi duzenleme@LeucotheaThemis @Papatyaa61Eymen01 silencee07 darwali @Narekilic @Zely34 M Minicikfzt M melek076 @nuhra02 @iyilikperisi92 Chloece pozitifbiri
Çok şükür iyiyiz rosebelim sol kasığımda birşey sokulu hissi haricinde herşey normal@LeucotheaThemis @Papatyaa61Eymen01 silencee07 darwali @Narekilic @Zely34 M Minicikfzt M melek076 @nuhra02 @iyilikperisi92 Chloece pozitifbiri
Ayyyiii var vallahi kız bizim senle bat günümüz de aynı değil miydiiiFoto yüklenmedi mi
Çok şükür iyiyim sizleri sormalı@LeucotheaThemis @Papatyaa61Eymen01 silencee07 darwali @Narekilic @Zely34 M Minicikfzt M melek076 @nuhra02 @iyilikperisi92 Chloece pozitifbiri
@LeucotheaThemis @Papatyaa61Eymen01 silencee07 darwali @Narekilic @Zely34 M Minicikfzt M melek076 @nuhra02 @iyilikperisi92 Chloece pozitifbiri
Hayırlı olsun inşallahİnşallahbu ay hic beklemiyordum aslında eşimle sürekli kahva etmistik tahmini yumurtlama zamanlarinda iliski olmadi küsmüştük. nasil oldu anlamadim birde 2 kez kimyasal gebelik yasadim ne olacak suan bilemiyorum
Benim de adet olacak gibi kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor bir süre sonra geçip tekrar başlıyor çözemedimÇok şükür iyiyiz rosebelim sol kasığımda birşey sokulu hissi haricinde herşey normalbir de çok çabuk yoruluyorum.cumartesi sabah doktora gideceğiz bakalım , sen de korkma , daha minik o ben etkisi olacağını düşünmüyorum
Ayyyiii var vallahi kız bizim senle bat günümüz de aynı değil miydiii
Çok teşekkür ederim canım bakalım elimden ne gelirse yapacağım miniğim içinÇok şükür iyiyiz rosebelim sol kasığımda birşey sokulu hissi haricinde herşey normalbir de çok çabuk yoruluyorum.cumartesi sabah doktora gideceğiz bakalım , sen de korkma , daha minik o ben etkisi olacağını düşünmüyorum
Korkma canım inşallah bişey olmamıştır aklına hemen en kötü ihtimali getirme bu tahlilleri falan bişey varsa erkenden tespit edip önlemini almak için yapıyorlar sonuçta sen korkmak bebişte korkmasın çok minik ama hisseder bence yinedeİyi değilim arkadaşım TSH çok yüksek çıkmış çok korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur diye
Çok teşekkür ederim canımKorkma canım inşallah bişey olmamıştır aklına hemen en kötü ihtimali getirme bu tahlilleri falan bişey varsa erkenden tespit edip önlemini almak için yapıyorlar sonuçta sen korkmak bebişte korkmasın çok minik ama hisseder bence yinede
Hic bir şey olmaz Allahını izniyle önüne geçilirİyi değilim arkadaşım TSH çok yüksek çıkmış çok korkuyorum bebeğime bir şey olmuş mudur diye
İyiyim canım sen nasılsın@LeucotheaThemis @Papatyaa61Eymen01 silencee07 darwali @Narekilic @Zely34 M Minicikfzt M melek076 @nuhra02 @iyilikperisi92 Chloece pozitifbiri
İyiyiz çok şükür. Aynenpozitifbiri gibi sol tarafta bir his rahat oturup kalkamama (çünkü ağrı saplanıyor) şeklinde İstanbul’un yağmurlu ve soğuk havasında evdeyiz yarın sabah kontrole gidiyorum inşallah keseciğimizi görürüz
Üzgünüm kızlar sabah uyaninca 2 test daha yaptim bisey cıkmadı şimdi de adet başladiartımed de ikinci çizgi cıkıo bilginiz olsun
Yok baktirmadim dün gecikmisti 1 gün aksam eve gittimde test yaptim cizgi cikti sabah uyaninca 2 tane daha yaptim hic bisey cikmadi işyerine geldim adet basladiNasıl yaaa belki kanama olmuştur sen beta baktırmamış mıydın cnm ?
Kuzum hayırlısı olsun. Bu ay olur inşallah. En azından regl olmuşsun birde gelmez söktürücüler falan o süreç daha yıpratıcı. Hayırlısıyla aramıza katılmanı diliyorumDün aksamki yaptigim test yanlis cizgi verdi bence 2 kez kimyasal gecirmistim bu sene ama bu kimyasal deil biliorm testin hatasi
Ewet nasip tabi hayırlısı vardır Rabbimin bi bildigi önümüze bakıyoruzKuzum hayırlısı olsun. Bu ay olur inşallah. En azından regl olmuşsun birde gelmez söktürücüler falan o süreç daha yıpratıcı. Hayırlısıyla aramıza katılmanı diliyorumMoral bozmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?