Evet kan verdikten sonra kürleri uyguladım. Ben onlardan dolayı kanamanın uzadığını düşünüyorumİnofolic combiyi geçen ay kullandım döngümün 17.gününde regl oldum aniden. Bir daha da içmicem dedim.
Hamile olmadığınıza emin olarak mı bu kürleri uyguladınız
Soğan kürü de mesela adetimi erkene çekti 19.günde adet olmuştum saçma şekilde
Evet olabilir söylediğim gibi döngülerim alt üst oldu onlar yüzündenEvet kan verdikten sonra kürleri uyguladım. Ben onlardan dolayı kanamanın uzadığını düşünüyorum
Benimde öyle bin pişman oldum gerçektenEvet olabilir söylediğim gibi döngülerim alt üst oldu onlar yüzünden
İyilik mi yapıyoruz kötülük mü bilemiyorumBenimde öyle bin pişman oldum gerçekten
Bilemiyorum gerçekten belkide diyorum kist falan vardı o sökülüyor.. ama hayıt ve bal çörek otunu içtiğim zaman gece kaç kere uykumdan uyandım sanki kasıklarıma bıçak sokuyorlar gibi ağrıylaİyilik mi yapıyoruz kötülük mü bilemiyorum
Eğer bu yaşadığım yerleşme değil de regl ise bu ay ben de bu bal çörekotunu yapıcam çok denk gelir oldumBilemiyorum gerçekten belkide diyorum kist falan vardı o sökülüyor.. ama hayıt ve bal çörek otunu içtiğim zaman gece kaç kere uykumdan uyandım sanki kasıklarıma bıçak sokuyorlar gibi ağrıyla
Valla beni korkuttu canımEğer bu yaşadığım yerleşme değil de regl ise bu ay ben de bu bal çörekotunu yapıcam çok denk gelir oldum
Benim yumurtlama gördüğüm ay aşırı kasık sancım olmuştu 24 aaat boyunca tüm günlük yaşantımı etkilemiştiValla beni korkuttu canım
Canım kullandığımda pik görmemiştim ama bıraktıktan sonra kanama devam ederken gördümBenim yumurtlama gördüğüm ay aşırı kasık sancım olmuştu 24 aaat boyunca tüm günlük yaşantımı etkilemişti
Hem testte pik gördüm hem de doktor 20 mm demişti
Yani demem o ki yumurta bazen fazla büyük olunca ağrılar yapıyor
Bu kür de adet döneminde yapılmaya başlanıyormuş
Yumurtayı geliştirmek için.
Ağrınız bundan dolayı olabilir
AnladımCanım kullandığımda pik görmemiştim ama bıraktıktan sonra kanama devam ederken gördüm
Evet doğru söylüyorsun.. amin inşallah hepimize hayırlı zamandaAnladım
İşte anlıyorum ki her kadının bedeni farklı
Burada sizin nasıldı onun nasıldı diyoruz aslında ama herkesin kendine has tecrübesi var. Olsun yine de herkese sormaktan vazgeçmicemSabah inşaAllah test yapıcam regl başlangıcı için çok erken bu saçma yapışkan akıntılar. Negatif görmekten de korkmuyorum artık alıştım Rabbim büyük. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Hepimiz için hayırlısı olsun inşaAllah ve önce sağlıklısı en kısa zamanda hepimize
Göremedim maalesefEvet doğru söylüyorsun.. amin inşallah hepimize hayırlı zamandaumarım pozitifi görürsün
Pek bir etkileyeceğini düşünmüyorum canımKızlar merhaba erken gebelik testini yatay olarak düz bir zemine bırakın yazıyormuş sonradan fark ettim ve ben yaptığım andan itibaren kapağı aşağı gelecek şekilde dik tuttum sonucu etkiler mi acaba baktım pek birşey bulamadım konuyla alakalı
Aynılarını ben de yaptım bu ay hayıt çayı inofolic combi ,bal tarçın çörekotu +soğan kürüHala devam ediyor bazen pembe kan gibi bazen kahve sümüksü 8inde doktora gideceğim bakalım. Ben hayıt suyu , bal çörek otu kullandım 6 gün kadar sonrada adetim tam sökğlmüyor diye soğan suyu içtim ondan bu kadar uzadı diye düşünüyorum belkide kist falan oluştu ayrıca inofolic combi kullanıyorum. Testlerde silik çizgi gördüm ama kan verdiğimde < 2.20 çıktı
Canım kanamam hala durmadı damla damla geliyor benim testte yaptım hala negatif. Umarım sen olumlu sonuç alırsınAynılarını ben de yaptım bu ay hayıt çayı inofolic combi ,bal tarçın çörekotu +soğan kürüHavuç da yedim yumurtlama zamanı biraz da vitamin kullandım bugün 7.gün ama henüz birşey hissetmedim erkendir belki de..
Sizin de yükselebilir HCG'niz ara bir değer çıkmış çünkü .. hayırlısı olsun inşAllah
Sen de olumlu sonuç alırsın inşAllah canımCanım kanamam hala durmadı damla damla geliyor benim testte yaptım hala negatif. Umarım sen olumlu sonuç alırsın
İnşallahSen de olumlu sonuç alırsın inşAllah canımyerleşme kanaması da olabilir adete kaç gün var bu ara kanama mı yoksa adet sökülmüyor mu? Ben inofolic kullandığımda genelde adet gecikmesi oluyor ama yumurtayı iyi büyüttüğü için yine de kullandım bu ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?