KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Alın ulen ya büyük ogluma söyledim kimseye deme dedim o sır tutar. Bebek daha tuz kadar ya, tuz aşağı tuz yukarı konusuyoeuz aramızda agladi sipam çok duygulandım anne ben onu koynuma sokarım diyor balık burcu ağlak bebe
pozitifbiri hadi bir test yap gözümüz gönlümüz açılsın

Eklentiler

• IMG_20221126_120346.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 76
Son adet tarihin neydi kuzu senin, benim de doktora gitmem gerek ama hala kime gideceğimi bilmiyorum
İnanamıyorum ya az önce çıktı sonuç ama hala kese yok. Haftaya cumartesi görürüz büyük ihtimalle dedi.

Saol kuzum adete yakin 2 kere falan korunmasiz iliskim olmustu ben degil esim istiyo aslinda 33 yasindayim 2 tane var rabbim bagislarsa bana kalirsa yeter :)) kimyasal gebelik ilk kez duydum rabbim beterinden saklasin
Yeni ayadami gidecez ay ben bi sure sanirim korunmali yasarim esim bi numara yapmazsa cunku kiz bide basima kimyasal gebelik geldi hazir degildim iyce korktum :)))

S Semaaaaa42 yaşın küçükmüş canım ben 38 yaşındayım hamile kaldım doğurdum diyene kadar 40 olurum kimyasal gebelik korkulucak bir şey değil ki, çoğu kadın bunu yaşar. Biz vaktinde adet olanlar bile yaşıyor olabiliriz. Sen test yaptığın için biliyorsun hem bu diğer ay hamile kalmanı kolaylaştırıyormuş. Bence niyetlenmişken yap bir tane, sonra daha zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…