- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayızKızlar günaydın dün bir iki damla leke geldi sonra kesildi bu sabah test yaptım negatif regl 3 gün var umut varmıdır Eki Görüntüle 3166749
Bidaha kesinlikle adet 5 6 gun gecikmeden test yapmam 1. 2.de bu ayda olma olasiligi kolaysada akisina birakayim bizde oyle calisma falan yok olursa olsun olmazsa kesinlikle vardir bi hayirS Semaaaaa42 yaşın küçükmüş canım ben 38 yaşındayım hamile kaldım doğurdum diyene kadar 40 olurum kimyasal gebelik korkulucak bir şey değil ki, çoğu kadın bunu yaşar. Biz vaktinde adet olanlar bile yaşıyor olabiliriz. Sen test yaptığın için biliyorsun hem bu diğer ay hamile kalmanı kolaylaştırıyormuş. Bence niyetlenmişken yap bir tane, sonra daha zor olur.
Bidaha kesinlikle adet 5 6 gun gecikmeden test yapmam 1. 2.de bu ayda olma olasiligi kolaysada akisina birakayim bizde oyle calisma falan yok olursa olsun olmazsa kesinlikle vardir bi hayir
Valla ne güzel yazmışsınz aynen öyle mesele uygulayabilmekteAynen ben öyle yaptım. Denedik kimyasal düşük oldu. Sonrasında ilaçla yumurta büyütüp ovitrelle iğneyle çatlattık çalıştık olmadı. Ateş ölçtüm, ayakları dikip bekledim olmadı. Ekim ayında ben herşeyi saldım kafamdan sildim işime gücüme konsantre oldum. Hatta eşim de bende iş seyahatlerimiz nedeniyle sadece 1 defa bir araya gelebildik. Öyle uzanma ayakları havaya dikme falan da olmadı. Rabbim ol derse oluyor işte ama benim vücudum resmen isyan edip kapatmıştı sanki kendini inatlaşıyordu. Sen isteyince değil ben isteyince dedi resmen Kafanızdan silmeye ve görev gibi yapmamaya başlayınca daha farklı oluyor herşey. Tabi aylardır bu kafadaydım çok zor biliyorum.
Şuan gebe misin pekiAynen ben öyle yaptım. Denedik kimyasal düşük oldu. Sonrasında ilaçla yumurta büyütüp ovitrelle iğneyle çatlattık çalıştık olmadı. Ateş ölçtüm, ayakları dikip bekledim olmadı. Ekim ayında ben herşeyi saldım kafamdan sildim işime gücüme konsantre oldum. Hatta eşim de bende iş seyahatlerimiz nedeniyle sadece 1 defa bir araya gelebildik. Öyle uzanma ayakları havaya dikme falan da olmadı. Rabbim ol derse oluyor işte ama benim vücudum resmen isyan edip kapatmıştı sanki kendini inatlaşıyordu. Sen isteyince değil ben isteyince dedi resmen Kafanızdan silmeye ve görev gibi yapmamaya başlayınca daha farklı oluyor herşey. Tabi aylardır bu kafadaydım çok zor biliyorum.
Evet. Darısı hepinize inşallah dualarım sizinle kalpten yazıyorumŞuan gebe misin peki
Canım bende gördüm hayalet çizgiyyi bat ne zamanKizlar hayalet cizgi mi var yoksa bana mı öyle geliyor
Eki Görüntüle 3167014
3 aralik canim yarin kan vercem olursa cikar hereldeCanım bende gördüm hayalet çizgiyyi bat ne zaman
Bence biraz erken bikaç gün bekle kan vermek için3 aralik canim yarin kan vercem olursa cikar herelde
Cok heyecanladim kanda cikmaz mo dersinBence biraz erken bikaç gün bekle kan vermek için
Şuan daha çok minik 5 in üstünde çıksa bile sürekli bbeta takibi için gidip kan vermek isticwksin ve bence beklemek en doğrusu kesin bir şekilde emin olursun zaten gebelik boyunca birsürü kan vericeksin ben daha hala kan vermedim testte kesinleşti pazartesi kan vericem sonuç zaten belli sonrasındada hastane randevusu alıcamCok heyecanladim kanda cikmaz mo dersin
Bende oyle yapayim o zman bikac gun geçince vereyimŞuan daha çok minik 5 in üstünde çıksa bile sürekli bbeta takibi için gidip kan vermek isticwksin ve bence beklemek en doğrusu kesin bir şekilde emin olursun zaten gebelik boyunca birsürü kan vericeksin ben daha hala kan vermedim testte kesinleşti pazartesi kan vericem sonuç zaten belli sonrasındada hastane randevusu alıcam
2-3 gün sonra yine test yap bakalım koyulaşıcakmı ama daha şimdiden el sallıyor ben burdayım diyeBende oyle yapayim o zman bikac gun geçince vereyim
Insllah ya umitlenmekte istemiyorum acikcasi sonra uzulurum diye2-3 gün sonra yine test yap bakalım koyulaşıcakmı ama daha şimdiden el sallıyor ben burdayım diye
Aynen öle canım hersey strese bağlı olmaz stret yaptikca olmazz :)Aynen ben öyle yaptım. Denedik kimyasal düşük oldu. Sonrasında ilaçla yumurta büyütüp ovitrelle iğneyle çatlattık çalıştık olmadı. Ateş ölçtüm, ayakları dikip bekledim olmadı. Ekim ayında ben herşeyi saldım kafamdan sildim işime gücüme konsantre oldum. Hatta eşim de bende iş seyahatlerimiz nedeniyle sadece 1 defa bir araya gelebildik. Öyle uzanma ayakları havaya dikme falan da olmadı. Rabbim ol derse oluyor işte ama benim vücudum resmen isyan edip kapatmıştı sanki kendini inatlaşıyordu. Sen isteyince değil ben isteyince dedi resmen Kafanızdan silmeye ve görev gibi yapmamaya başlayınca daha farklı oluyor herşey. Tabi aylardır bu kafadaydım çok zor biliyorum.
Canım bende özel bie şey yapmıyorum. Kan değerim çok düşük müş kan ilacı alıyorum. Birde aklıma gelirse folik asitBidaha kesinlikle adet 5 6 gun gecikmeden test yapmam 1. 2.de bu ayda olma olasiligi kolaysada akisina birakayim bizde oyle calisma falan yok olursa olsun olmazsa kesinlikle vardir bi hayir