- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
pozitifbiri hadi bir test yap gözümüz gönlümüz açılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar günaydın dün bir iki damla leke geldi sonra kesildi bu sabah test yaptım negatif regl 3 gün var umut varmıdır Eki Görüntüle 3166749
Bugun benımkı çantamdan agrı kesıcı almıs çantamda acılmamıs test vardı.testı gorunce hamılemısın yoksa dıyor koşa koşaher testi yapan hamıle olsaydı oo hoo ooo çöpe giden 6 testten haberı yok tabıı
Dokuz mu doksan mıValla canım gene kan verdim 9a hcg cıkmis anlamiyom ki bakalim 1 haftada netlesir
Canım filtreyle de baktım negatif görünüyor ama daha bata varmış hakkında hayırlısı olsun İnşAllahKızlar günaydın dün bir iki damla leke geldi sonra kesildi bu sabah test yaptım negatif regl 3 gün var umut varmıdır Eki Görüntüle 3166749
Sagol canım amin inşallah :)Ooo maşallahhh, gönlündeki hakkında hayırlı olan olsun canımsen baba bakma.
Ben de 3.yü istiyorum bu ay elendim. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız
pozitifbiri hadi bir test yap gözümüz gönlümüz açılsın
Bir şey olmaz sen git yine de bence ya da doktorunu arama imkanın varsa ya da hastaneyi bir sor onlar da yönlendirir kuzum ama ben olsam giderdim sankidün tam başladı aşkom pazartesi 4. günü olmuş olacak ama napayım haftasonu almazlar
Gidicem kuzum zaten inşallah artık güne takılmasın napalımBir şey olmaz sen git yine de bence ya da doktorunu arama imkanın varsa ya da hastaneyi bir sor onlar da yönlendirir kuzum ama ben olsam giderdim sanki
İnanamıyorum ya az önce çıktı sonuç ama hala kese yok. Haftaya cumartesi görürüz büyük ihtimalle dedi.
Canım hafif kanama gelmiş sanirim kimyasaldi dusuyor hayirlisi ya normal yukselis degildi zatenS Semaaaaa42 canımm 9 sa yükseliyor işte bence sen geç döllenme sin ve yeni yeni rahme yerleşiyor. Sağlıkla büyüsün inşallah
9duDokuz mu doksan mı
26 ekimdi kuzum. Doktor 2 gün arayla bakalım yükselişe demişti çok şükür iyi gidiyorSon adet tarihin neydi kuzu senin, benim de doktora gitmem gerek ama hala kime gideceğimi bilmiyorum
Tamam aşko beni de haber et mutlaka inşallah iyi haberlerle gelirsinGidicem kuzum zaten inşallah artık güne takılmasın napalım
Saol kuzum adete yakin 2 kere falan korunmasiz iliskim olmustu ben degil esim istiyo aslinda 33 yasindayim 2 tane var rabbim bagislarsa bana kalirsa yeter :)) kimyasal gebelik ilk kez duydum rabbim beterinden saklasinS Semaaaaa42 hayırlısı olsun canım, yeni sy yeni umut
Yeni ayadami gidecez ay ben bi sure sanirim korunmali yasarim esim bi numara yapmazsa cunku kiz bide basima kimyasal gebelik geldi hazir degildim iyce korktum :)))Saol kuzum adete yakin 2 kere falan korunmasiz iliskim olmustu ben degil esim istiyo aslinda 33 yasindayim 2 tane var rabbim bagislarsa bana kalirsa yeter :)) kimyasal gebelik ilk kez duydum rabbim beterinden saklasin