• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar geç yumurtlama duydum da erken yumurtlama da olabiliyor mu? Ben bu ay da elenecegim galiba 2 aydır yumurtlama döneminde eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.yani nasil rast geliyor anlamıyorum... acelem yok ama ilaçlarımı bırakalı 7 ay oldu vucut tepki vermeden olsa ne güzel olurdu...

Ben de atayım bugünün testini. Her gün öğleden sonra yapıyorum. koyulasmami burdan sizinle takip edeyim diye

Eklentiler

• IMG_20221127_143647.jpg
    IMG_20221127_143647.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 58
Rosebelle Rosebelle canım elendim ben yazmayı unutmuşum doktora falan gittim o yüzden aklımdan çıktı Rabbim gebe kalanlara sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu ay elenen diğer arkadaşlara Aralık ayı müjdeler getirsin 🤲🏻🥰❤️
Canım haydi Aralık ayına gel, durmuyoruz, çalışmalara devam

Canım haydi Aralık ayına gel, durmuyoruz, çalışmalara devam
Tabi geliyorum 🥰 Bu hafta hsg çekilcem canım doktor bu ay ilişki önercek mi bilmiyorum bazılarına yapma demişler ama inşallah bu ay boş geçmez hsg sonrası iki üç ay doğal yolla olma ihtimali çok yüksek o yüzden bir kaç ay deniceksiniz olmazsa aşılama yapıcaz dedi

Back