Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hayırlısı olsun inşallah aralıkta bekliyoruz. Stres yok, kafayı boşaltıyoruz
Mervoşuuum benımkıde elı kulagında.bıdaki aya hümbür gümbür artık kuzucum
Mervoşuuum benımkıde elı kulagında.bıdaki aya hümbür gümbür artık kuzucum
Tabiki kız kim durdurabilir biziMervenur277 canım durmak yok yola devamm
Amin inşallah canım benim olmadıkça stres artıyorda ne diyelimKuzum hayırlısı olsun inşallah aralıkta bekliyoruz. Stres yok, kafayı boşaltıyoruz
Hayırlısı olsun yeni ayda inşallah güzel haberler
İnşallah canımHayırlısı olsun yeni ayda inşallah güzel haberler
Üzülme kuzum yalnız degılsın bugun elenen eleneneBen elendim
Çok iyi değerlendirmiştim hâlbuki ve de işin ilginç tarafı yumurtlamadan 9 gün sonra oldu reglim normal mi ya ufff. Yok mu bu işin formülüÜzülme kuzum yalnız degılsın bugun elenen elenene
Elendım bende kuzular.peçeteye leke geldi zaten karnımda adet agrısıda başladı.aralık grubuna yazılmaya bu ay yılın son ayı heranlamda ugurlu gelsın hepımıze T TASUU pozitifbiri Mervenur277 Papatyamaviss ve dıger sevgılı arkadaslar
Ben bekliyorum sizi haydi kızlar , şimdi dinlenin ,diğer ay asılınBen elendim
Aralık ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah canımElendım bende kuzular.peçeteye leke geldi zaten karnımda adet agrısıda başladı.aralık grubuna yazılmaya bu ay yılın son ayı heranlamda ugurlu gelsın hepımıze T TASUU pozitifbiri Mervenur277 Papatyamaviss ve dıger sevgılı arkadaslar
Ben de atayım bugünün testini. Her gün öğleden sonra yapıyorum. koyulasmami burdan sizinle takip edeyim diye
Canım haydi Aralık ayına gel, durmuyoruz, çalışmalara devamRosebelle canım elendim ben yazmayı unutmuşum doktora falan gittim o yüzden aklımdan çıktı Rabbim gebe kalanlara sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu ay elenen diğer arkadaşlara Aralık ayı müjdeler getirsin
Tabi geliyorum Bu hafta hsg çekilcem canım doktor bu ay ilişki önercek mi bilmiyorum bazılarına yapma demişler ama inşallah bu ay boş geçmez hsg sonrası iki üç ay doğal yolla olma ihtimali çok yüksek o yüzden bir kaç ay deniceksiniz olmazsa aşılama yapıcaz dediCanım haydi Aralık ayına gel, durmuyoruz, çalışmalara devam