• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aslında çok güzel çalıştık bu ay ama belirtileri okuyup bakmamaya çalıştım hep. Her vücut ayrı diye. Ama insan biraz da ihtimalin fazla diye duymak istiyor 😂😍
İnşallah canım benim valla böbrek ağrısını bilmiyorum ama diğerleri gebelik belirtisinde var yani

Listeye dahil olabilirim sat 8 ekim. Bat 10 kasım. Ve 7. Haftalık hamileyim.
Canım seni burayı transit geç, biz seni direk temmuz anneleri grubuna alalım, böyle gökten zembille olmaz😅😅 bu gruba girmek için bata 6 kala en az 3 test yapman gerek... 💃💃Yoksa grubun ahenki bozulur mazallah, şok etkisi yapmam sen bize 🤪🤪Sen unu eleğip eleğini asmışsın... Neredeyse doğacak bebe maşallah🤲🤲🤲
Şaka bir yana sağlıkla huzurla güzelliklerle gelsin annesi 🤲🤲ve buraya yazıyorum kızçe geliyor🥳🥳
Bende grubun göbekten cinsiyet tahmin eden çok bilmiş teyzesiyim 🤣🤣🤣🤣

Canım seni burayı transit geç, biz seni direk temmuz anneleri grubuna alalım, böyle gökten zembille olmaz😅😅 bu gruba girmek için bata 6 kala en az 3 test yapman gerek... 💃💃Yoksa grubun ahenki bozulur mazallah, şok etkisi yapmam sen bize 🤪🤪Sen unu eleğip eleğini asmışsın... Neredeyse doğacak bebe maşallah🤲🤲🤲
Şaka bir yana sağlıkla huzurla güzelliklerle gelsin annesi 🤲🤲ve buraya yazıyorum kızçe geliyor🥳🥳
Bende grubun göbekten cinsiyet tahmin eden çok bilmiş teyzesiyim 🤣🤣🤣🤣
Yeni gördüm cünkü sitede aktif degilim. Temmuz annelerinede yazdım. Deme ya bende zaten 2 kızce var ben hayırlısıylA erkek istiyorum inşallah bu 3. Gebelık.

Benımde adetıme 2 gun kaldı ama negatıfı yedım yıne sabah sabah🙄yavastan aralık grubuna dogru yol almamın zamanı geldı sanırım😊 Mervenur277 Mervenur277 T TASUU Rosebelle Rosebelle Papatyamaviss Papatyamaviss pozitifbiri pozitifbiri ve dıger sevgılı arkadaslarım😘testlerı yapan doldursun buraları pozıtıfle🌸

Eklentiler

• C4D060A2-EF4A-499D-A0A6-E0B7516B2F61.jpeg
    C4D060A2-EF4A-499D-A0A6-E0B7516B2F61.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 49
Yeni gördüm cünkü sitede aktif degilim. Temmuz annelerinede yazdım. Deme ya bende zaten 2 kızce var ben hayırlısıylA erkek istiyorum inşallah bu 3. Gebelık.
Ooo maşallahhh, gönlündeki hakkında hayırlı olan olsun canım🤲🤲🤲sen baba bakma.
Ben de 3.yü istiyorum🤲🤲 bu ay elendim. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız 🤪🤪🤪

Back