KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Burdayım kızlar merak etmeyin dün acaip yorgundu vücudum akşam yemeğinden sonra sürekli uyumak isteğim oldu iyiyim korkmayın enişte de iyi şoktan çıktı artık bana muthisko davranıyor , bebekten ziyade benim için sen önemlisi dedi yaa ,

Yaaaaaa şükür geldin merak ettik neredesin diye yaaaa enişteye bak sen helal olsun valla çok güzel inşallah sağlıkla alırsınız üçüncü bebişi ailenize mutluluk getirsin amin

O akşam ingilizce dersine gitmişti ben de yemek ten sonra uyuyakaldim üstüme uyduruk bir battaniye almıştım. Geldi gördüm geldiğini ama kalkamadım. Üstümü kalın bir battaniyeyle örttü sağol aşkım dedim bebek için değil benim için sen daha kiymetlisin dedi okuzdur mokuzdur ama arada yapar böyle gönlümü fetheder yengeç yarim
Yaaaaaa şükür geldin merak ettik neredesin diye yaaaa enişteye bak sen helal olsun valla çok güzel inşallah sağlıkla alırsınız üçüncü bebişi ailenize mutluluk getirsin amin

Aslında düşündüm de dedim testte görmeden adet de gecikmeden vermeyim geri
Bugun benımkı çantamdan agrı kesıcı almıs çantamda acılmamıs test vardı.testı gorunce hamılemısın yoksa dıyor koşa koşaher testi yapan hamıle olsaydı oo hoo ooo çöpe giden 6 testten haberı yok tabıı

Canım kaset test yap, artimed algılıyor 4 ve üstünü kan daha yıpratıcı
Valla canım gene kan verdim 9a hcg cıkmis anlamiyom ki bakalim 1 haftada netlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…