Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben merak etmeye başladım hala girmemiş sanki? pozitifbiriBence o enişteyi şoktan çıkarmaya çalışıyor
Yaaaaaa şükür geldin merak ettik neredesin diye yaaaa enişteye bak sen helal olsun valla çok güzel inşallah sağlıkla alırsınız üçüncü bebişi ailenize mutluluk getirsin aminBurdayım kızlar merak etmeyin dün acaip yorgundu vücudum akşam yemeğinden sonra sürekli uyumak isteğim oldu iyiyim korkmayın enişte de iyi şoktan çıktı artık bana muthisko davranıyor , bebekten ziyade benim için sen önemlisi dedi yaa ,
Bebeğim bat günü gecmediyse umut vardır. Bende predictoe bat günü negatif çıkarmıştı ilkinde. Ama hamileydimBenımde adetıme 2 gun kaldı ama negatıfı yedım yıne sabah sabahyavastan aralık grubuna dogru yol almamın zamanı geldı sanırım Mervenur277 T TASUU Rosebelle Papatyamaviss pozitifbiri ve dıger sevgılı arkadaslarımtestlerı yapan doldursun buraları pozıtıfle
Yaaaaaa şükür geldin merak ettik neredesin diye yaaaa enişteye bak sen helal olsun valla çok güzel inşallah sağlıkla alırsınız üçüncü bebişi ailenize mutluluk getirsin amin
Moral bozmak yok canlar, hayırlı vakitlerde gelsin kuzularYok arkadaşlar Eki Görüntüle 3166727 Eki Görüntüle 3166729
İnşallah kuzucumm senın ıcın heycanlıyım hadı yapta t bu çift çizgiyide moral olsunAralik ayı uğurlu gelsin inşallah kuzum benim benim testler daha gelmedi bugün de köye gideceğim inşallah bugün gitmeden gelir yaw
İnşallah çift çizgi olur canım benim ama sanırım gecikene kadar yapamicamtestler gelmedi yarına kadar da evde yokum yarın akşam geleceğimİnşallah kuzucumm senın ıcın heycanlıyım hadı yapta t bu çift çizgiyide moral olsun
İnşallah kuzucumm senın ıcın heycanlıyım hadı yapta t bu çift çizgiyide moral olsun
Vardır bebısm bundada bı hayır.dun gorumcen dogum yaparken sende hastanede bı kan verıverseydın keskeUmudum Perşembe elimde olur yönündeydi neden bu kadar sürdü anlamadım
Aslında düşündüm de dedim testte görmeden adet de gecikmeden vermeyim geriVardır bebısm bundada bı hayır.dun gorumcen dogum yaparken sende hastanede bı kan verıverseydın keske
Aynısı aklıma geldi ama şimdi orası çok kalabalıktır, diğer aile üyeleri falan...Vardır bebısm bundada bı hayır.dun gorumcen dogum yaparken sende hastanede bı kan verıverseydın keske
dün tam başladı aşkom pazartesi 4. günü olmuş olacak ama napayım haftasonu almazlarCanım yarını baz al dökülmezsen adetin birinci günü olarak. Pazartesi de gidersin doktora. Çünkü adetin 2 veya 3. Günü hormon testi yapılıyor
4. günü olacak öyle denk geliyor canım doktor 2 diye yazdı ama denk gelmediHormon testi ise 2-4. gün yapılabilir pazartesi sıkıntı olmaz
Bugun benımkı çantamdan agrı kesıcı almıs çantamda acılmamıs test vardı.testı gorunce hamılemısın yoksa dıyor koşa koşaher testi yapan hamıle olsaydı oo hoo ooo çöpe giden 6 testten haberı yok tabııAslında düşündüm de dedim testte görmeden adet de gecikmeden vermeyim geri
Umut her zaman var kuzumKızlar günaydın dün bir iki damla leke geldi sonra kesildi bu sabah test yaptım negatif regl 3 gün var umut varmıdır Eki Görüntüle 3166749
S Semaaaaa42 cano adet gelmediği sürece ve ikinci cizgi çıktığına göre hamilesin diyebiliriz. Devam edip etmeyeceğini kanda değerinin yükselmesi vaya ikinci çizginin pozitifbiri ninki gibi koyulaşmasını gerek. Bence sen adet gelmediği sürece 2 günde bir test yap
Valla canım gene kan verdim 9a hcg cıkmis anlamiyom ki bakalim 1 haftada netlesirCanım kaset test yap, artimed algılıyor 4 ve üstünü kan daha yıpratıcı