imagination forever canım ben bu gece hastanede kaldım gün içinde test elime geçerse yapar fotoğrafını atarım geçmezse yine beklicem mecbur
İnşallah canım benim valla bugün duramayip eczaneden alcaktim sonra dedim yarın gelir zaten az daha bekleMervenur277 valla senden de güzel bir haber bekliyoruz hayırlısıyla
Kizlar 1 hafta var bata.
Bel ve böbrek bölgem ağrıyor, kasık ağrım varm gaz var. Uyku hali var. Umutlanmali mi
Aslında çok güzel çalıştık bu ay ama belirtileri okuyup bakmamaya çalıştım hep. Her vücut ayrı diye. Ama insan biraz da ihtimalin fazla diye duymak istiyorUmudunu kesme ama negatif olunca da çok uzulcek yikilcak kadar da umut bağlama canım
İnşallah canım benim valla böbrek ağrısını bilmiyorum ama diğerleri gebelik belirtisinde var yaniAslında çok güzel çalıştık bu ay ama belirtileri okuyup bakmamaya çalıştım hep. Her vücut ayrı diye. Ama insan biraz da ihtimalin fazla diye duymak istiyor
Hormon testi ise 2-4. gün yapılabilir pazartesi sıkıntı olmazDevlet hastanesinde olduğu için konuşma gibi bir ihtimalim olacağını sanmıyorum ya
Canım seni burayı transit geç, biz seni direk temmuz anneleri grubuna alalım, böyle gökten zembille olmazListeye dahil olabilirim sat 8 ekim. Bat 10 kasım. Ve 7. Haftalık hamileyim.
Bence o enişteyi şoktan çıkarmaya çalışıyorpozitifbiri neredesin? Kızlar ben mi kaçırdım girdi mi yakınlarda
Yeni gördüm cünkü sitede aktif degilim. Temmuz annelerinede yazdım. Deme ya bende zaten 2 kızce var ben hayırlısıylA erkek istiyorum inşallah bu 3. Gebelık.Canım seni burayı transit geç, biz seni direk temmuz anneleri grubuna alalım, böyle gökten zembille olmazbu gruba girmek için bata 6 kala en az 3 test yapman gerek... Yoksa grubun ahenki bozulur mazallah, şok etkisi yapmam sen bize Sen unu eleğip eleğini asmışsın... Neredeyse doğacak bebe maşallah
Şaka bir yana sağlıkla huzurla güzelliklerle gelsin annesive buraya yazıyorum kızçe geliyor
Bende grubun göbekten cinsiyet tahmin eden çok bilmiş teyzesiyim
Aralik ayı uğurlu gelsin inşallah kuzum benimBenımde adetıme 2 gun kaldı ama negatıfı yedım yıne sabah sabahyavastan aralık grubuna dogru yol almamın zamanı geldı sanırım Mervenur277 T TASUU Rosebelle Papatyamaviss pozitifbiri ve dıger sevgılı arkadaslarım testlerı yapan doldursun buraları pozıtıfle
Ooo maşallahhh, gönlündeki hakkında hayırlı olan olsun canımYeni gördüm cünkü sitede aktif degilim. Temmuz annelerinede yazdım. Deme ya bende zaten 2 kızce var ben hayırlısıylA erkek istiyorum inşallah bu 3. Gebelık.
Canım hayırlısı olsun ama daha 2 gün var, kırmızı kart yiyene kadar moral bozmak yok, yumurta yuvarlakBenımde adetıme 2 gun kaldı ama negatıfı yedım yıne sabah sabahyavastan aralık grubuna dogru yol almamın zamanı geldı sanırım Mervenur277 T TASUU Rosebelle Papatyamaviss pozitifbiri ve dıger sevgılı arkadaslarım testlerı yapan doldursun buraları pozıtıfle
Yapta at bekliyoruz inşallah bebiş görürsünBen de birazdan test yapacağım.1 gün geciktim ve demin hafif bir bulantıyla uyandım. Onun dışında hiçbir belirtim yok bakalım şans dileyinpozitifbiri ben daha yeni yapcam inşallah görmek nasip olur bana da kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?