KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aslında çok güzel çalıştık bu ay ama belirtileri okuyup bakmamaya çalıştım hep. Her vücut ayrı diye. Ama insan biraz da ihtimalin fazla diye duymak istiyor
İnşallah canım benim valla böbrek ağrısını bilmiyorum ama diğerleri gebelik belirtisinde var yani

Listeye dahil olabilirim sat 8 ekim. Bat 10 kasım. Ve 7. Haftalık hamileyim.
Canım seni burayı transit geç, biz seni direk temmuz anneleri grubuna alalım, böyle gökten zembille olmaz bu gruba girmek için bata 6 kala en az 3 test yapman gerek... Yoksa grubun ahenki bozulur mazallah, şok etkisi yapmam sen bize Sen unu eleğip eleğini asmışsın... Neredeyse doğacak bebe maşallah
Şaka bir yana sağlıkla huzurla güzelliklerle gelsin annesi ve buraya yazıyorum kızçe geliyor
Bende grubun göbekten cinsiyet tahmin eden çok bilmiş teyzesiyim

Yeni gördüm cünkü sitede aktif degilim. Temmuz annelerinede yazdım. Deme ya bende zaten 2 kızce var ben hayırlısıylA erkek istiyorum inşallah bu 3. Gebelık.

Benımde adetıme 2 gun kaldı ama negatıfı yedım yıne sabah sabahyavastan aralık grubuna dogru yol almamın zamanı geldı sanırım Mervenur277 T TASUU Rosebelle Papatyamaviss pozitifbiri ve dıger sevgılı arkadaslarımtestlerı yapan doldursun buraları pozıtıfle

Eklentiler

• C4D060A2-EF4A-499D-A0A6-E0B7516B2F61.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 50
Yeni gördüm cünkü sitede aktif degilim. Temmuz annelerinede yazdım. Deme ya bende zaten 2 kızce var ben hayırlısıylA erkek istiyorum inşallah bu 3. Gebelık.
Ooo maşallahhh, gönlündeki hakkında hayırlı olan olsun canımsen baba bakma.
Ben de 3.yü istiyorum bu ay elendim. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…