- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Insaallah canım ya hala gelmedi adet ben gelcek diye bekliyorum :)S Semaaaaa42 canım bu nasıl silik acaba baya baya çıkmış işte, erkek bebiş geliyor ben diyeyim sana, cinsiyetini öğrenince etiketle beni
Ordan bir bebiş bize göz kırpıyor ama resmenKızlar az önce test yaptım sabah yine yapıp aticam detayları i müsait olunca yazicam size başım çok kalabalık ve ben gizli yazıyorum aşırı heyecanlıyım
Yaaaa bide ateş tablona bakıp bebiş yok diyordun valla resmen var sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah vardırKizla yolda durdum eczanenein birinden gebelik testi istedim artimed yok dediler roll verdiler dedim bu da kesin dandiktirama nasıl terledim anlatamam. Kasık ağrım da durdu usuyunce oluyor falan arada başım ağrıyor ama memelerim hala sert vexagrili. Dedim yapayım yaptım böyle çıktı biri 4 dk da biri 8 dk mi ne şoktayım. Sabah bidaha yapacam o yüzden iki tane almıştım. Kimsenin haberi yok çok heyecanlıyım kızlar yaa valla bunun 3. Su 5 si yok her seferinde aynı heyecan
Insaallah kanda yuksek gormeden ben inanmiyorum fazla:))Buna görünmüyor diyen kör olurçok sevindim canım İnşAllah sağlıkla ilerle gebeliğin
Alırım valla canım neden olmasın sen inşallah hamile kalda ben gelir alırım sendenkız ben de 20 tane sipariş verdimkız ama valla bak hamile kalırsam çekiliş yapıp birine gönderecem alıcı ödemeli ya da melegim can a veririm yakında o nasılsa
Bu fitreyi nasıl yapıyosunuz :))Canım bence senin testinde de var bişeyler her gün yapmaya devam et bakalım belirginleşecek miFiltreyle daha da belli bak
Merhaba canım adetlerim düzenliydi ama çok az oluyordum 2 gün felan anca ped kullanıyorsum diger 5 gün leke leke. Hayıt macunu kullandım canım galiba o düzene koydu fshı. Şuna test yaptırdım normal bir günde adet degildim 4 çıktı fsh. Evet dogal yolla kaldım canımmelegim can merhaba adetleriniz düzenli miydi acaba doğal yollardan mı hamile kaldınız geçmiş olsun düşükten sonra çabucak olur İnşAllah hayırlı sağlıklı bebekleriniz
Şu an sanki benjm testimmis gibi mutlu oldum yaaa yerimKızlar az önce test yaptım sabah yine yapıp aticam detayları i müsait olunca yazicam size başım çok kalabalık ve ben gizli yazıyorum aşırı heyecanlıyım
Yapicam canım hiç sorma rezil oldukYaaaa bide ateş tablona bakıp bebiş yok diyordun valla resmen var sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah vardır
Test yaptım kız silik çıktı hazır ol testleri vericemAlırım valla canım neden olmasın sen inşallah hamile kalda ben gelir alırım senden
Yaaa inşallah vardır hepimiz acilen görelim bu çizgileriŞu an sanki benjm testimmis gibi mutlu oldum yaaa yerim
Anaaammm kız sen hamileesin bebiş geliyor 4 saat girmedim neler olmuş neler ayyyy hadi bakim canım çokkk sevindim devamı gelir inşalah kuzumKızlar az önce test yaptım sabah yine yapıp aticam detayları i müsait olunca yazicam size başım çok kalabalık ve ben gizli yazıyorum aşırı heyecanlıyım
Çizgi görüyorum canım. Adetine kaç gün var kaç dk sonra çizgi çıktıKızlar az önce test yaptım sabah yine yapıp aticam detayları i müsait olunca yazicam size başım çok kalabalık ve ben gizli yazıyorum aşırı heyecanlıyım
Amin inşallah canım benim valla çok mutlu oldum şu an ya hiç beklemiyordum bu kadar sevineceğimiYapicam canım hiç sorma rezil olduk
Test yaptım kız silik çıktı hazır ol testleri vericem
Yaaa inşallah vardır hepimiz acilen görelim bu çizgileri
Valla bende öyle düşündümpozitifbiri kız hadi gözün aydın gözümüz aydın ama senin bu yaptığına ters köşe derler. Toplu seans yapmalıydı... Benimde aklımda test almak vardı ama öğlen ateşimi düşük görünce dedim boşver pozitifbiri net konuşuyor, yoktur bir şey diye
Canım sadece akıntıdan anlaşılmaz ki benim o akıntım gelince adetim geliyor genelde ama kiminde gebelik belirtisi oluyormuşKizlaerr nolur bı cevap verin adetime iki gün var ve birden baya beyaz akıntım geldi bu bı belirti midir
Hadi gez gel canım zabahaaa kadar burdayık adanalıyık allahın adamıyııkHepinize yazacağım gezmeye gitmem lazım adama ateşim düşmedi diyorum bişey olmaz yeaaa diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?