KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar az önce test yaptım sabah yine yapıp aticam detayları i müsait olunca yazicam size başım çok kalabalık ve ben gizli yazıyorum aşırı heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_20221123_185140.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20221123_185229.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20221123_185634.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 85
Kizla yolda durdum eczanenein birinden gebelik testi istedim artimed yok dediler roll verdiler dedim bu da kesin dandiktir ama nasıl terledim anlatamam. Kasık ağrım da durdu usuyunce oluyor falan arada başım ağrıyor ama memelerim hala sert vexagrili. Dedim yapayım yaptım böyle çıktı biri 4 dk da biri 8 dk mi ne şoktayım. Sabah bidaha yapacam o yüzden iki tane almıştım. Kimsenin haberi yok çok heyecanlıyım kızlar yaa valla bunun 3. Su 5 si yok her seferinde aynı heyecan

Yaaaa bide ateş tablona bakıp bebiş yok diyordun valla resmen var sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah vardır

kız ben de 20 tane sipariş verdim kız ama valla bak hamile kalırsam çekiliş yapıp birine gönderecem alıcı ödemeli ya da melegim can a veririm yakında o nasılsa
Alırım valla canım neden olmasın sen inşallah hamile kalda ben gelir alırım senden

melegim can merhaba adetleriniz düzenli miydi acaba doğal yollardan mı hamile kaldınız geçmiş olsun düşükten sonra çabucak olur İnşAllah hayırlı sağlıklı bebekleriniz
Merhaba canım adetlerim düzenliydi ama çok az oluyordum 2 gün felan anca ped kullanıyorsum diger 5 gün leke leke. Hayıt macunu kullandım canım galiba o düzene koydu fshı. Şuna test yaptırdım normal bir günde adet degildim 4 çıktı fsh. Evet dogal yolla kaldım canım

Yaaaa bide ateş tablona bakıp bebiş yok diyordun valla resmen var sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah vardır
Yapicam canım hiç sorma rezil olduk
Alırım valla canım neden olmasın sen inşallah hamile kalda ben gelir alırım senden
Test yaptım kız silik çıktı hazır ol testleri vericem
Şu an sanki benjm testimmis gibi mutlu oldum yaaa yerim
Yaaa inşallah vardır hepimiz acilen görelim bu çizgileri

Kızlar az önce test yaptım sabah yine yapıp aticam detayları i müsait olunca yazicam size başım çok kalabalık ve ben gizli yazıyorum aşırı heyecanlıyım
Anaaammm kız sen hamileesin bebiş geliyor 4 saat girmedim neler olmuş neler ayyyy hadi bakim canım çokkk sevindim devamı gelir inşalah kuzum

Valla bende öyle düşündüm bu sabah testim 36.6 çıkınca dedim pozitifbiri benimki yok kesin falan diyorsa dedim benim de kesin yok o zaman şu an tekrar umutlandim bende aksam ateşi de 36.6 ciktiydi umudum iyice azalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…