KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bu nasıl aşırı silik acaba şaka

Benim 4.05 çıktığında da böyleydi
Birşey yok değil, var ama kimyasala dönme ihtimali de var düşük değerden dolayı. Birkaç gün bekle bence kanama olacak mı
Aynen canım net bişey olmadan yani bende bisey diyemiyorum yani hayırlısı rabbimden belki aksam acile kana giderim bakarım adet gelmezse yeniden suan için var falan demek gelmiyo içimden

sabahtan beri bütün grup semaadan gelecek testi bekliyor heyecanla :)) hayırlısı olur inşallah

Senin kanaman nezaman gelmişti ki nasıl kimyasala dönüşüyoki hiç bilgim yok
Yani adeti geçtikten 3-4 gün içinde regl başlıyor ve birçok kadın bunu farketmiyor bile. Reglim gecikti sanıyor.
Benimki kimyasal değil düşüktü, yani tıbbi olarak betahcg 100 u geçtikten sonra düşük olarak değerlendiririrz demişti doktorum. Çünkü 100 değerinden sonra rahim hazırlanmış oluyor ancak tutunamadığı için düşüyor demişti.
Kimyasal gebelikte döllenme oluyor ama direk atılıyor vücuttan sağlıksız olduğu için

evet canım. Bu aralar sıklaştır hergün bile yapsan olur şöyle 4 5 gün ayyyi heyecanlandım

yap hadi kııııızzz ne duruyorsun benim 4 çıksa hergün yapardım

Kaç gündür hastayım iki gündür de ishal oldum bir mide bulantım var ne yesem ağzımda hissediyorum hala Yumrtlama olmadı tahminime göre cumartesi günü Yumrtlama olabilir genelde 13. Gün oluyor yumurtlamam. Değişiklik göstermezse tabi. Büyük bir salgın var arkadaşlar çok dikkatli olun. Ben 15 gündür çekiyorum.

melegim can merhaba adetleriniz düzenli miydi acaba doğal yollardan mı hamile kaldınız geçmiş olsun düşükten sonra çabucak olur İnşAllah hayırlı sağlıklı bebekleriniz

Adetime beş gün var bir çizgi var mı ben mi görüyorum bakar mısınız

Eklentiler

• 686A23AB-476F-40E0-9AB6-46AA6B55836F.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 56
  • C3DB20FB-AEA8-464D-A498-D0BB6BE36EF6.jpeg
    134 KB · Görüntüleme: 70
İnşAllah değildir canım Sabah ilk idrarınla da test yap 10-15 dk sonra foto Çek ona bakalım çok bekleyeni ciddiye alma üzülme sonra
Yarım saat sonra gördüm fotoğraf çekerken bir saat sonraki fotoğrafı kaydettim inşaallah hamileyimdir Allah kucaklarımızı doldursun iki gün sonra test yaparım canım atarım burdan teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…