• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım göbek düşüğü nedir nasıl anlaşılıyor
Canım bende sol alt karin Tarafa baski oluyor batma gibi normal doğumda Karna çok basmaktan yada agir kaldirmaktan oluyormus ac Karnina sir üstü uyzanip baş parmaginla göbege hafifce basiyorsun kalp gibi atiyorsa yerinde atmiyorsa kaymistir benimde yerinde olmadigi için gebelik oluyor tutunamadan düsüyor doktorda öyle dedi ilaç Verdi bunu doktorlar bilmiyor ebeler ve alternatif tip biliyor kadın hastaliklariyla alakali bir sorunu olmayanlarin baktirmasini tavsiye ederim bende burda arastiriyorum bulursam gidicem Rabbım nasip ederse şifa mutlaka bizi bulucaktir🌺

Kız Papatyamaviss Papatyamaviss sabah noldu gül gül öldüm yatakta :) benim ateşölçer arada sapıtır tamam mı 38 39 falan çıkarır , yeniden ölçerim. sabah kalktım dedim şimdi yükselirse dün Ayşoma o kadar net konuştum dediğimi yutarmışım falan :KK70: neyse ölçtm bir bakarsam 38.9 dedim yine sapıttı bu bir daha ölçeyim. ölçtüm 36.9 lan dedim noluyor :KK70: bir daha ölçeyim dedim 36.6 çok şükür dedim :KK70: eşim diyor ki kalkmayı düşünmüyor musun :KK70: bipbip ötüp duruyorum sabah :KK70:
ahhahah sesszılerı yokmu bunların yaa al bıtane yenı kız eczanede 20 30 tl falan :D keske yutaydın dedıgınııı gonul onu ısterdıı :D

kız ben de 20 tane sipariş verdim :KK70: kız ama valla bak hamile kalırsam çekiliş yapıp birine gönderecem alıcı ödemeli :KK70: ya da @melegim can a veririm yakında o nasılsa :KK70:
onemlı olan 20 testı bır ayda bıtırmek ama depolamaktan sa :D bende 10 tane aldım ama bakalım kac ay surecek :D

Haber et bize de ona göre bak bekliyoruz hala 😂😂
Yaptım arkadasım saolsun alıp geldi yanu nasıl diyim negatifde çıkmadı pozitifte çok silik bi ikinci cizgi var ceksem gorunmez yakindan baksan gorunur bence hamile falan degilim burdan ağır ağır aralık grubunun yolu gözüküyo gibi :)))

Yaptım arkadasım saolsun alıp geldi yanu nasıl diyim negatifde çıkmadı pozitifte çok silik bi ikinci cizgi var ceksem gorunmez yakindan baksan gorunur bence hamile falan degilim burdan ağır ağır aralık grubunun yolu gözüküyo gibi :)))
Belki biz görürüz aaa çek at bı merak ettik 😂😂

Daha önce kızımda falan adetin ilk günü 2. Cizgi çok netti olsa bugun gelmesi gerekiyodu net cıkardı nasip

bi poşet test aldım artımed ve bebe tıme markaları.elımdekı son predıctor u Mervenur277 Mervenur277 senınle yapacagımız test ıcın saklıyorum.yarında negatıf cıkarsa benımkı predıctorlarla cumartesı yapalım bence testı
Olur canım tamam ben cuma da yaparım cumartesi de yaparım 😂😂

Kizlar daha oncede boyle cıkmıştı ama yokmuş yani ben sanmıyorum.

Eklentiler

• 20221123_162633.jpg
    20221123_162633.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar daha oncede boyle cıkmıştı ama yokmuş yani ben sanmıyorum.
Benim 4.05 çıktığında da böyleydi 😂
Birşey yok değil, var ama kimyasala dönme ihtimali de var düşük değerden dolayı. Birkaç gün bekle bence kanama olacak mı

Back