- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
Hayırlı olsun canim Batin ne zamandi senin canimAy kuzum daha tam emin olamıyorum ama şoka girdiğim doğrudur sabah göreceğiz inşallah arkamdan bekliyorum eğer varsa hepinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canim Batin ne zamandi senin canimAy kuzum daha tam emin olamıyorum ama şoka girdiğim doğrudur sabah göreceğiz inşallah arkamdan bekliyorum eğer varsa hepinizi
Hayırlı olsun canim Batin ne zamandi senin canim
Insllah cift cizgidirBana göre bugün uygulamaya göre cumaydi , sabah netleşir kuzum moda giremiyorum henüz
Insllah cift cizgidir
İnsAllah insAllahh tabi ki haberdar ederim umarım seninde güzel haberlerini en yakın zamanda alırız ,İnşallah çıkar canım benim dualarım seninle haberdar et benj de olur mu
Umarım canım benim çok umitliyim valla bende bu ayİnsAllah insAllahh tabi ki haberdar ederim umarım seninde güzel haberlerini en yakın zamanda alırız ,
Ya hadi insAllah olur bı rahatsizliginiz falan var mi ne zamandır çocuk istiyorsunuzUmarım canım benim çok umitliyim valla bende bu ay
Hayır canım bir rahatsızlık yok aslında bir senedir çocuk olmuyor ama yaklaşık iki aydır deniyoruz bu ay ikinci ay bir kere kimyasal oldu daha da yokYa hadi insAllah olur bı rahatsizliginiz falan var mi ne zamandır çocuk istiyorsunuz
Yaa insAllah bu ay o beklediğiniz güzel haberi alırsınız, bende pocs var iki aydır bizde deniyoruz henüz gelen giden yok umarım bu ay beraber hamilelik haberi veririzHayır canım bir rahatsızlık yok aslında bir senedir çocuk olmuyor ama yaklaşık iki aydır deniyoruz bu ay ikinci ay bir kere kimyasal oldu daha da yok
Umarım canım çok amin inşallah beraber en güzel haberleri alalımYaa insAllah bu ay o beklediğiniz güzel haberi alırsınız, bende pocs var iki aydır bizde deniyoruz henüz gelen giden yok umarım bu ay beraber hamilelik haberi veririz
AminnUmarım canım çok amin inşallah beraber en güzel haberleri alalım
Bugün akşama kadar giremedim neler olmuş neler. Hadi bakalım hayırlı olsun kuzum.sabah erkenden sırf senin için gireceğim... darısı bekleyenlerin başına AMİNKizla yolda durdum eczanenein birinden gebelik testi istedim artimed yok dediler roll verdiler dedim bu da kesin dandiktir ama nasıl terledim anlatamam. Kasık ağrım da durdu usuyunce oluyor falan arada başım ağrıyor ama memelerim hala sert vexagrili. Dedim yapayım yaptım böyle çıktı biri 4 dk da biri 8 dk mi ne şoktayım. Sabah bidaha yapacam o yüzden iki tane almıştım. Kimsenin haberi yok çok heyecanlıyım kızlar yaa valla bunun 3. Su 5 si yok her seferinde aynı heyecan
Bugün akşama kadar giremedim neler olmuş neler. Hadi bakalım hayırlı olsun kuzum.sabah erkenden sırf senin için gireceğim... darısı bekleyenlerin başına AMİN
Canım aynı testi kullanıyoruz fotoğrafları kaç dakika sonra çeksin adetinin kaçıncı günündesin inşaallah çizgi koyulaşırKızlar bende sabah tekrar test yaptım ama çizginin silikliğinde bi koyulaşma olmadı gibi geldi bana sanırım kürtajın etkisiymiş her ihtimale karşı sabah son kez yapıcam ilk idrarla kürtajdan sonra ki 32. Gündeyim bakalım
Masallah baya koyu çok iyi çok şaşırdım şu an bu kadar erken bu kadar koyu çıkmasına sağlıkla kucagina al inşallah canım benim belirti falan var mıydıRegl olmama 3 gün var testler bu şekilde çıkıyor. Şoktayım bende çünkü sadece 1 sefer deneyebildik. Gerçekten kafandan silince oluyormuş ya. 7 aydır deniyoruz. Yarın sabaha randevu aldım doktordan.
Belirtileriniz neydi acaba ?Regl olmama 3 gün var testler bu şekilde çıkıyor. Şoktayım bende çünkü sadece 1 sefer deneyebildik. Gerçekten kafandan silince oluyormuş ya. 7 aydır deniyoruz. Yarın sabaha randevu aldım doktordan.
Senin kanaman nezaman gelmişti ki nasıl kimyasala dönüşüyoki hiç bilgim yok