- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
Aynen bence deBenim 4.05 çıktığında da böyleydi
Birşey yok değil, var ama kimyasala dönme ihtimali de var düşük değerden dolayı. Birkaç gün bekle bence kanama olacak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bence deBenim 4.05 çıktığında da böyleydi
Birşey yok değil, var ama kimyasala dönme ihtimali de var düşük değerden dolayı. Birkaç gün bekle bence kanama olacak mı
ama daha bat günü bile degil bence artacak degeri kac kişide gördüm bat günü gecince bile böyle anca silik cıkan sonra degeri guzelce artan darısı bizeAynen bence de
Amin inşallah canımama daha bat günü bile degil bence artacak degeri kac kişide gördüm bat günü gecince bile böyle anca silik cıkan sonra degeri guzelce artan darısı bize
Bu nasıl aşırı silik acaba şaka
Aynen canım net bişey olmadan yani bende bisey diyemiyorum yani hayırlısı rabbimden belki aksam acile kana giderim bakarım adet gelmezse yeniden suan için var falan demek gelmiyo içimdenBenim 4.05 çıktığında da böyleydi
Senin kanaman nezaman gelmişti ki nasıl kimyasala dönüşüyoki hiç bilgim yokBenim 4.05 çıktığında da böyleydi
sabahtan beri bütün grup semaadan gelecek testi bekliyor heyecanla :)) hayırlısı olur inşallahYaptım arkadasım saolsun alıp geldi yanu nasıl diyim negatifde çıkmadı pozitifte çok silik bi ikinci cizgi var ceksem gorunmez yakindan baksan gorunur bence hamile falan degilim burdan ağır ağır aralık grubunun yolu gözüküyo gibi :)))
Yani adeti geçtikten 3-4 gün içinde regl başlıyor ve birçok kadın bunu farketmiyor bile. Reglim gecikti sanıyor.Senin kanaman nezaman gelmişti ki nasıl kimyasala dönüşüyoki hiç bilgim yok
Attım canım hepimiz hepimiz için heyecanlanıyoruz insaallah burdaki herkese rabbim hayırlı bi şekilde çocuk verir.sabahtan beri bütün grup semaadan gelecek testi bekliyor heyecanla :)) hayırlısı olur inşallah
gerçekten öyle insan birbiri içinde heyecanlanıyor merak ediyoruz herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinAttım canım hepimiz hepimiz için heyecanlanıyoruz insaallah burdaki herkese rabbim hayırlı bi şekilde çocuk verir.
evet canım. Bu aralar sıklaştır hergün bile yapsan olur şöyle 4 5 gün ayyyi heyecanlandım
yap hadi kııııızzz ne duruyorsun benim 4 çıksa hergün yapardım
melegim can merhaba adetleriniz düzenli miydi acaba doğal yollardan mı hamile kaldınız geçmiş olsun düşükten sonra çabucak olur İnşAllah hayırlı sağlıklı bebeklerinizMerhaba canım moralini hiç bozma mırfoloji %37 gayet iyi %30 oldumu normal gözüküyor genelde faZlasıda var tani. Sana yapılan testlerin hepsi banada yapıldı amh 0.68 çıktı yumurta rezervim azalmış yani menopoz başlangıcı vardı fsh 19 du ve hamile kaldım canım hiç korma benimde yaşım 35 düşük yaptım ekimde tekrar ilk adetimin bitmesini bekliyorum inşallah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin allah
Çünkü o mutlulugu biliyoruz ve ne kadar zor stresli oldugunuda hamile oldugunu ogrenince en az onun kadar insan mutlu oluyorgerçekten öyle insan birbiri içinde heyecanlanıyor merak ediyoruz herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Diyorum ki hem hamilesin hem de bebişin erkekAnlamadımki
Buna görünmüyor diyen kör olur çok sevindim canım İnşAllah sağlıkla ilerle gebeliğinKizlar daha oncede boyle cıkmıştı ama yokmuş yani ben sanmıyorum.
Canım bence senin testinde de var bişeyler her gün yapmaya devam et bakalım belirginleşecek mi Filtreyle daha da belli bakAdetime beş gün var bir çizgi var mı ben mi görüyorum bakar mısınız
Canım inşaallah bir saat sonraki fotoğraf kuruma çizgisi değildir inşaallahCanım bence senin testinde de var bişeyler her gün yapmaya devam et bakalım belirginleşecek mi Filtreyle daha da belli bak
İnşAllah değildir canım Sabah ilk idrarınla da test yap 10-15 dk sonra foto Çek ona bakalım çok bekleyeni ciddiye alma üzülme sonraCanım inşaallah bir saat sonraki fotoğraf kuruma çizgisi değildir inşaallah
Yarım saat sonra gördüm fotoğraf çekerken bir saat sonraki fotoğrafı kaydettim inşaallah hamileyimdir Allah kucaklarımızı doldursun iki gün sonra test yaparım canım atarım burdan teşekkür ederimİnşAllah değildir canım Sabah ilk idrarınla da test yap 10-15 dk sonra foto Çek ona bakalım çok bekleyeni ciddiye alma üzülme sonra