• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar az önce test yaptım sabah yine yapıp aticam detayları i müsait olunca yazicam size başım çok kalabalık ve ben gizli yazıyorum aşırı heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_20221123_185140.jpg
    IMG_20221123_185140.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20221123_185229.jpg
    IMG_20221123_185229.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20221123_185634.jpg
    IMG_20221123_185634.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 84
Kizla yolda durdum eczanenein birinden gebelik testi istedim artimed yok dediler roll verdiler dedim bu da kesin dandiktir 🤣 ama nasıl terledim anlatamam. Kasık ağrım da durdu usuyunce oluyor falan arada başım ağrıyor ama memelerim hala sert vexagrili. Dedim yapayım yaptım böyle çıktı biri 4 dk da biri 8 dk mi ne 🤭 şoktayım. Sabah bidaha yapacam o yüzden iki tane almıştım. Kimsenin haberi yok çok heyecanlıyım kızlar yaa valla bunun 3. Su 5 si yok her seferinde aynı heyecan 🤭

Kizla yolda durdum eczanenein birinden gebelik testi istedim artimed yok dediler roll verdiler dedim bu da kesin dandiktir 🤣 ama nasıl terledim anlatamam. Kasık ağrım da durdu usuyunce oluyor falan arada başım ağrıyor ama memelerim hala sert vexagrili. Dedim yapayım yaptım böyle çıktı biri 4 dk da biri 8 dk mi ne 🤭 şoktayım. Sabah bidaha yapacam o yüzden iki tane almıştım. Kimsenin haberi yok çok heyecanlıyım kızlar yaa valla bunun 3. Su 5 si yok her seferinde aynı heyecan 🤭
Yaaaa bide ateş tablona bakıp bebiş yok diyordun valla resmen var sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah vardır🤲🏻😍

kız ben de 20 tane sipariş verdim :KK70: kız ama valla bak hamile kalırsam çekiliş yapıp birine gönderecem alıcı ödemeli :KK70: ya da melegim can melegim can a veririm yakında o nasılsa :KK70:
Alırım valla canım neden olmasın sen inşallah hamile kalda ben gelir alırım senden 😂😂😂

melegim can melegim can merhaba adetleriniz düzenli miydi acaba doğal yollardan mı hamile kaldınız geçmiş olsun düşükten sonra çabucak olur İnşAllah hayırlı sağlıklı bebekleriniz 🤲🏻
Merhaba canım adetlerim düzenliydi ama çok az oluyordum 2 gün felan anca ped kullanıyorsum diger 5 gün leke leke. Hayıt macunu kullandım canım galiba o düzene koydu fshı. Şuna test yaptırdım normal bir günde adet degildim 4 çıktı fsh. Evet dogal yolla kaldım canım

Yaaaa bide ateş tablona bakıp bebiş yok diyordun valla resmen var sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah vardır🤲🏻😍
Yapicam canım hiç sorma rezil olduk 🤣🤣
Alırım valla canım neden olmasın sen inşallah hamile kalda ben gelir alırım senden 😂😂😂
Test yaptım kız silik çıktı hazır ol testleri vericem 🤣
Şu an sanki benjm testimmis gibi mutlu oldum yaaa yerim
Yaaa inşallah vardır hepimiz acilen görelim bu çizgileri 🥰

Kızlar az önce test yaptım sabah yine yapıp aticam detayları i müsait olunca yazicam size başım çok kalabalık ve ben gizli yazıyorum aşırı heyecanlıyım
Anaaammm kız sen hamileesin bebiş geliyor 4 saat girmedim neler olmuş neler ayyyy hadi bakim canım çokkk sevindim devamı gelir inşalah kuzum 🤗🤗

pozitifbiri pozitifbiri kız hadi gözün aydın 🥰🥳🥰gözümüz aydın 🥰🥳😍ama senin bu yaptığına ters köşe derler. Toplu seans yapmalıydı... Benimde aklımda test almak vardı ama öğlen ateşimi düşük görünce dedim boşver pozitifbiri pozitifbiri net konuşuyor, yoktur bir şey diye😅😅😅
Valla bende öyle düşündüm 😂😂bu sabah testim 36.6 çıkınca dedim pozitifbiri benimki yok kesin falan diyorsa dedim benim de kesin yok o zaman şu an tekrar umutlandim bende 😂😂aksam ateşi de 36.6 ciktiydi umudum iyice azalmıştı 😂

Back