- 3 Kasım 2022
- 361
- 151
- 33
- 27
Adetime iki gun var aslında test yaptım iki gün once ama negatif çıktı acaba geç döllenme mi diye düşünüyorum birden akıntım gelince de biraz umutlandim açıkçasıCanım sadece akıntıdan anlaşılmaz ki benim o akıntım gelince adetim geliyor genelde ama kiminde gebelik belirtisi oluyormuş
Canım adetim gectikten sonra negatif ya da silikse geç döllenme olabilir istersen yarın ilk idrarla tekrar yap eğer varsa silik çıkar diye düşünüyorumAdetime iki gun var aslında test yaptım iki gün once ama negatif çıktı acaba geç döllenme mi diye düşünüyorum birden akıntım gelince de biraz umutlandim açıkçası
Semaadan sonra şimdide pozitifbiri nin sabahki testini bekleyecegiz grup olarak ay ne heyecanlı AllahımmHadi gez gel canım zabahaaa kadar burdayık adanalıyık allahın adamıyıık
Ayy sema hanım bız burda mınıcık cızgılere bıle sevınen bı grubuz lutfen unutun bu adet olayını allah askınaInsaallah canım ya hala gelmedi adet ben gelcek diye bekliyorum :)
Roll harbi dandik ama erken gebelikle yap bide inşaallah ya olsun.Kizla yolda durdum eczanenein birinden gebelik testi istedim artimed yok dediler roll verdiler dedim bu da kesin dandiktirama nasıl terledim anlatamam. Kasık ağrım da durdu usuyunce oluyor falan arada başım ağrıyor ama memelerim hala sert vexagrili. Dedim yapayım yaptım böyle çıktı biri 4 dk da biri 8 dk mi ne şoktayım. Sabah bidaha yapacam o yüzden iki tane almıştım. Kimsenin haberi yok çok heyecanlıyım kızlar yaa valla bunun 3. Su 5 si yok her seferinde aynı heyecan
Canım valla arada bi adet gelecek gibi agrilar olunca ki bu agrilar bende 1 haftadır var yani oyüzden umarım gelmez :)))Ayy sema hanım bız burda mınıcık cızgılere bıle sevınen bı grubuz lutfen unutun bu adet olayını allah askına
İnsAllah vardır canım yapayım yarinCanım adetim gectikten sonra negatif ya da silikse geç döllenme olabilir istersen yarın ilk idrarla tekrar yap eğer varsa silik çıkar diye düşünüyorum
Ne yaptın canım dünden bu yana giremedimpozitifbiri fnd_50 @Papatyamaviss sabah yazamadım testi yapıp yattım. 1 saat sonra kalkış saatinde ölçtüm 36.8 çıkmıştı, az öncede 37 ve ben son 3 4 adeti 26 günden lekelenme ile oluyordum. Bu gün lekelenme bekledim ama tık yok
İnşallah canım yap bakalım inşallah vardırİnsAllah vardır canım yapayım yarin
İnşallah canım beniminşallah canım evet sende bazı talihsizlikler yaşadın hepsini aştın şükür allahım inşallah bekletmez daha fazla bizi :)
Sabah ateşim 36.8 çıktı ama gün içerisinde 36.1 de çıktı. Az önce 36.7 çıktı. Son bir kaç aydır adetleri 26. Gün lekelenme ile başlıyordu 2 gün öyle 28. Gün sökülüyordu. Bu ay olmadı. Yarın 28. Gün bakalım neler olacak.Ne yaptın canım dünden bu yana giremedim
İnsAllah yarın evde değilim sabah akşam yapsam çıkmaz mı acabaİnşallah canım yap bakalım inşallah vardır
Böyle bir iki saat boyunca bir şey yiyip içme ondan sonra yap canım çıkar benceİnsAllah yarın evde değilim sabah akşam yapsam çıkmaz mı acaba
Hadi insAllah bu ay 550 liralık bı vitamin aldım çıkmazsa onu kullanicam diye insAllah çıkarda onuda burdan birine hediye ederimBöyle bir iki saat boyunca bir şey yiyip içme ondan sonra yap canım çıkar bence
İnşallah çıkar canım benim dualarım seninle haberdar et benj de olur muHadi insAllah bu ay 550 liralık bı vitamin aldım çıkmazsa onu kullanicam diye insAllah çıkarda onuda burdan birine hediye ederim
Yaaaaa görmedim daha yeni girebildim ben çocuğum hastaydı giremedim nerede etiketleyin beni hemen bakıyorum. Bu arada yarın ateşin düşebilir bugün düştüğüne göre maalesefSabah ateşim 36.8 çıktı ama gün içerisinde 36.1 de çıktı. Az önce 36.7 çıktı. Son bir kaç aydır adetleri 26. Gün lekelenme ile başlıyordu 2 gün öyle 28. Gün sökülüyordu. Bu ay olmadı. Yarın 28. Gün bakalım neler olacak.pozitifbiri nin testini gördün mü akşam yapmış ve pozitif görünüyor
Yaaaaa şimdi gördüm hadi gözün aydın olsunnnnnKızlar az önce test yaptım sabah yine yapıp aticam detayları i müsait olunca yazicam size başım çok kalabalık ve ben gizli yazıyorum aşırı heyecanlıyım
Yaaaaa şimdi gördüm hadi gözün aydın olsunnnnn
Canım birkaç gun önce soruma cevap vermiştin.reglim gecikmisti testim negatifti.pazar gününden beri de kahve renkli akıntı gibi bir şey geliyor yoğun değil ama ped e gerek kalmıyor. Az önce kaset test yaptım negatif. Dongum 32 33 gün. Şu an 41 .günümdeyim. sabahta erken gebelik testi denicem .acaba böyle bir şey yaşayan var mıBende prodoctor erken gebelik testiyle öğrendim Bi yap varsa çıkar
Canım belki geç döllenme falan olabilir yada yinede adet olabilirsin sen hala adet olmadıysa kan testi verebilirsin benimde bikaç ay önce henüz gebelik düşünmüyoken 9 gün gecikmişti lekelenmem falan yoktu ama sonra adet olmuştum vücut bazen dengesini şaşırabiliyo dediğim gibi eğer emin olmak istiyorsan Bi kan ver zaten adetinde gecikmiş emin olursun varmı yokmu ona göre hareket edersin canımCanım birkaç gun önce soruma cevap vermiştin.reglim gecikmisti testim negatifti.pazar gününden beri de kahve renkli akıntı gibi bir şey geliyor yoğun değil ama ped e gerek kalmıyor. Az önce kaset test yaptım negatif. Dongum 32 33 gün. Şu an 41 .günümdeyim. sabahta erken gebelik testi denicem .acaba böyle bir şey yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?