KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

benımle beraber ayın sonunu bekleyecek bırı oldu sonunda :)hangı gunlerı degerlendırdınız bu ay?ben 8-11-13-14 ü degerlendırdım ondan sonrası yok dun mısafır geldı bugunde mısafır var
Aynı mı sizindeBenim dün yeni başladı aslında çnkü doktorumla ilaç tedavisine başladık ve çatlatma iğnesi oldum bakalım kısmet

kızlar size bişey soyleyımmı ben ılk hamıle kaldıgımda o aykı 10 gunluk sureyı hergun degerlendırmıstık olmustu,ıkı gune bı deneyıp saglık sorunu olmayan ve bebıs tutmayanlar kendını sıksın hergunu bı denesın o 10 gunluk surecte :) çok zor ama denemeye deger :)

Aynı mı sizindeBenim dün yeni başladı aslında çnkü doktorumla ilaç tedavisine başladık ve çatlatma iğnesi oldum bakalım kısmet
benımde son adet 3 aralık bekledıgım adet gunum 27-28 kasım.hemen hemen aynı.oo ozaman 3 gun hıc kacırmayın.10 gun sonra erken gebelık testinte gorusuruz o zaman :))

Geciken test sonuçlarına güvenmeyin. Artimed de olsa geçersiz. Ben yaşadım siz üzülmeyin diye söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…