- 14 Mayıs 2021
- 4.914
- 10.066
- 158
benımle beraber ayın sonunu bekleyecek bırı oldu sonunda :)hangı gunlerı degerlendırdınız bu ay?ben 8-11-13-14 ü degerlendırdım ondan sonrası yok dun mısafır geldı bugunde mısafır var
Aynı mı sizindebenımle beraber ayın sonunu bekleyecek bırı oldu sonunda :)hangı gunlerı degerlendırdınız bu ay?ben 8-11-13-14 ü degerlendırdım ondan sonrası yok dun mısafır geldı bugunde mısafır var
benımde son adet 3 aralık bekledıgım adet gunum 27-28 kasım.hemen hemen aynı.oo ozaman 3 gun hıc kacırmayın.10 gun sonra erken gebelık testinte gorusuruz o zaman :))Aynı mı sizindeBenim dün yeni başladı aslında çnkü doktorumla ilaç tedavisine başladık ve çatlatma iğnesi oldum bakalım kısmet
Canımı çektirdinİnşallah dur iki saat idrarımı tutayım tekrar yaparım
Canımı çektirdinnormalde regl olmayı bekleyecektim gittim bir sürü test aldım
Hepimiz sabah atarız testleriHiç sorma bize de testt yaptıracak erkenden böyle giderse
bende ınternetten 3 lu predıctor aldım bugun benımde canımı cektırdıHiç sorma bize de testt yaptıracak erkenden böyle giderse
test hangi marka alıyorsunuz güvenirlik açısından farkediyormuCanımı çektirdinnormalde regl olmayı bekleyecektim gittim bir sürü test aldım
Hepimiz sabah atarız testleriartımed’in askerleriyiz
Artımed aldım bu grupta deneyenlerden gözlemlediğim kadarıyla en güvenilir artımed bencetest hangi marka alıyorsunuz güvenirlik açısından farkediyormu
Artımed aldım bu grupta deneyenlerden gözlemlediğim kadarıyla en güvenilir artımed bence
Efendimiz kıymetlimizArtımedi sonlara saklıyorum elimde miratech de var seç seç kullan
Efendimiz kıymetlimizAy miratechi denedim dün sabah. Önce bir şey yoktu negatif dedim bir kaç saat sonra bir gölge gördüm kuruma çizgisi mi diye su damlattım iyice belirgin çizgi oldu. Testi bozdum galiba emin olamadım
Aslında biliyorum da işte hep bir beklenti içindeyizGeciken test sonuçlarına güvenmeyin. Artimed de olsa geçersiz. Ben yaşadım siz üzülmeyin diye söylüyorum
Nasıl geçti kac tane topladılar iyi bari cok şükür cok sevindim yAÇıktım kuzum şükürler olsun.
Evde dinleniyorum
Biraz sancım.var şuan için o kadar
Ooh süper bende 2 tane erken gebelik 10 tane artımed sipariş verdimCanımı çektirdinnormalde regl olmayı bekleyecektim gittim bir sürü test aldım
Evet tap taze yeni test geldiiBen de görüyorum kız inşallah vardır
Ay cidden gitgide belirginleşiyorOoh süper bende 2 tane erken gebelik 10 tane artımed sipariş verdimbunuda az önce yaptım hepsi yanıltıyo olamaz ya
Bir de sabah ilk idrarla yapsan daha belirgin olacak benceOoh süper bende 2 tane erken gebelik 10 tane artımed sipariş verdimbunuda az önce yaptım hepsi yanıltıyo olamaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?