• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

@oyy çok yoruldum, misafir vardı, pestilim çıktı🥵🥵🥵 anca okuyorumm
fnd_50 fnd_50 canım hoş geldin, sefa geldin. Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere🤲🤲🤲
cans16 cans16 canım maşallah bir damla idrarını boşa akıtmıyorsun 🤣🤣🤣bebişin seninledir inşallah 🤲🤲🤲
pozitifbiri pozitifbiri Eymen01 Eymen01 ben dün iki tane test aldım 🙈🙈🙈 dayanamayıp dün yaptım tabikiii kalbim kadar temiz, oncemed diye bir marka, diğerini pazar sabahına saklıyorum 😊😅dayanabilirsemm 🤪🤪🤪

fnd_50 fnd_50 canım hoş geldin, sefa geldin. Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere🤲🤲🤲
cans16 cans16 canım maşallah bir damla idrarını boşa akıtmıyorsun 🤣🤣🤣bebişin seninledir inşallah 🤲🤲🤲
pozitifbiri pozitifbiri Eymen01 Eymen01 ben dün iki tane test aldım 🙈🙈🙈 dayanamayıp dün yaptım tabikiii kalbim kadar temiz, oncemed diye bir marka, diğerini pazar sabahına saklıyorum 😊😅dayanabilirsemm 🤪🤪🤪
Canım daha erken test için

Ben işten gelince patlattım bitane miratech kalbim kadar temiz 🤪

Her damlası teste akıyor valla 😀😀😀

Kızlar gunaydın kaç gündür gırış yapamadım ama yazılanları okudum bende hastaneye gıttım hem polip çıktı hemde FSH hormonu 15 çıktı doktor menopoz dedi moralim çok bozuk daha yeni 30 yaşıma gırdım çok erken değilmi menopoz için adetlerimize düzenli üstelik ne yapmam lazım başına gelen oldumu beni bir yere yönlendirdi inferlite mi dedi adını bile haturlamıyorum hayatımda ilk kez duydum bilgisi olan yazabilirmi
Canim benimde 11.85 cikmisti doktorumtekrar edelim dedi tekrar ettik 10.06 ya dusmus yani stres vs bunlsr bu hormonu cok fazla etkiliyor zaten

Bak o zaman birisi beklemiş test dün sabah yaptiydim keyfine 🤣 diğeri de bugün akşam yaptığım, beklemişi dikkate almayım diyorum. Ama hislerim öyle demiyor 🤣🤣🤣 valla sırf keyfine attım alın inceleyin size iş çıksın 🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20221117_174209.jpg
    IMG_20221117_174209.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20221116_063303.jpg
    IMG_20221116_063303.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 49
T TASUU zaten biz beraber regl beklemiyoruz ya hani. 🤣 Beraber test yapalım bari çok sıkıldım beklemekten 😂😂😂

Bak o zaman birisi beklemiş test dün sabah yaptiydim keyfine 🤣 diğeri de bugün akşam yaptığım, beklemişi dikkate almayım diyorum. Ama hislerim öyle demiyor 🤣🤣🤣 valla sırf keyfine attım alın inceleyin size iş çıksın 🤣🤣🤣
Beklemişti dikkate alamasakta çizgi görüyorum işte gelde umutlanma 😩 hatta oynadım biraz bak

Eklentiler

• 55F5D4AB-53BD-46DC-92FB-9D6EA14180BA.jpeg
    55F5D4AB-53BD-46DC-92FB-9D6EA14180BA.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 46
Benim de hislerim öyle demedi şu an 😂

Back