- 15 Mayıs 2022
- 3.478
- 2.884
- 63
- 28
Yarın sabah yaptığımdada belirgin çıkarsa koşa koşa doktora gideceğim çünkü akıntım devam ediyorBir de sabah ilk idrarla yapsan daha belirgin olacak bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah yaptığımdada belirgin çıkarsa koşa koşa doktora gideceğim çünkü akıntım devam ediyorBir de sabah ilk idrarla yapsan daha belirgin olacak bence
Çok rahat geçti çok şükür..Nasıl geçti kac tane topladılar iyi bari cok şükür cok sevindim yA
Canım daha erken test için@oyy çok yoruldum, misafir vardı, pestilim çıktı anca okuyorumm
fnd_50 canım hoş geldin, sefa geldin. Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere
cans16 canım maşallah bir damla idrarını boşa akıtmıyorsun bebişin seninledir inşallah
pozitifbiri Eymen01 ben dün iki tane test aldım dayanamayıp dün yaptım tabikiii kalbim kadar temiz, oncemed diye bir marka, diğerini pazar sabahına saklıyorum dayanabilirsemm
Halkında hayırlısı olsun mutlu olacağın bir sonuç olsun İnşAllahYarın sabah yaptığımdada belirgin çıkarsa koşa koşa doktora gideceğim çünkü akıntım devam ediyor
@oyy çok yoruldum, misafir vardı, pestilim çıktı anca okuyorumm
fnd_50 canım hoş geldin, sefa geldin. Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere
cans16 canım maşallah bir damla idrarını boşa akıtmıyorsun bebişin seninledir inşallah
pozitifbiri Eymen01 ben dün iki tane test aldım dayanamayıp dün yaptım tabikiii kalbim kadar temiz, oncemed diye bir marka, diğerini pazar sabahına saklıyorum dayanabilirsemm
Her damlası teste akıyor valla@oyy çok yoruldum, misafir vardı, pestilim çıktı anca okuyorumm
Canim benimde 11.85 cikmisti doktorumtekrar edelim dedi tekrar ettik 10.06 ya dusmus yani stres vs bunlsr bu hormonu cok fazla etkiliyor zatenKızlar gunaydın kaç gündür gırış yapamadım ama yazılanları okudum bende hastaneye gıttım hem polip çıktı hemde FSH hormonu 15 çıktı doktor menopoz dedi moralim çok bozuk daha yeni 30 yaşıma gırdım çok erken değilmi menopoz için adetlerimize düzenli üstelik ne yapmam lazım başına gelen oldumu beni bir yere yönlendirdi inferlite mi dedi adını bile haturlamıyorum hayatımda ilk kez duydum bilgisi olan yazabilirmi
Kız at bakalım severim saatlerce test incelemeyiBen işten gelince patlattım bitane miratech kalbim kadar temiz
Yazmışsın yukarıda pardon beybiiipozitifbiri testlerin ne marka canım
at bakalım severim saatlerce test incelemeyi
pozitifbiri hahahaha tek değilmişim, Allah bizlere akıl fikir versin
Beklemişti dikkate alamasakta çizgi görüyorum işte gelde umutlanma hatta oynadım biraz bakBak o zaman birisi beklemiş test dün sabah yaptiydim keyfine diğeri de bugün akşam yaptığım, beklemişi dikkate almayım diyorum. Ama hislerim öyle demiyor valla sırf keyfine attım alın inceleyin size iş çıksın
O zaman sabah hepimiz test yapalımAttim ama hani yorum yok bebeğim
Bebişim miratech ama bu 25 in altını görmüyor yani sabah bir de artimed yaparım toptan kafayı yiyenler klubu yapalım sayfayı
Benim de hislerim öyle demedi şu anBak o zaman birisi beklemiş test dün sabah yaptiydim keyfine diğeri de bugün akşam yaptığım, beklemişi dikkate almayım diyorum. Ama hislerim öyle demiyor valla sırf keyfine attım alın inceleyin size iş çıksın
Evet ya gözüküyorBeklemişti dikkate alamasakta çizgi görüyorum işte gelde umutlanma hatta oynadım biraz bak
vaar ben goruyorum Valla hemde net goruyorumBen göremedim ama siz görüyor musunuz çizgi
Bakın benim de böyle ama 1 saat sonra. Yani kuruma çizgisi
Dün de böyle çıktı