Az önce yaptım canım 10-15 dkda netleşti bat normalde 21 yada 22si ama 4 gündür pembe sulu akıntım varNe zaman yaptınız ne zaman çıktı kaç dk da çıktı adetiniz geçti mi ilk idrar mı
Bilgi verin yorumlayalım az da olsa gözüküyor
Valla bende görüyorum ama bu akıntı kafamı karıştırıyor adet olsa 4 günde sökülürdü herhalde ne bir ağrı var ne bişey. Geçen ayda adetim kısa ve az oldu ama ağrım vardı bide gerçekten kırmızıydı. Bu sefer sadece peçeteye gelen sulu pembemsi akıntı varAy ben bariz görüyorum boş yere de umutlandırmak istemiyorum amaİnşAllah yanılmıyorum
Hadi inşaAllahAz önce yaptım canım 10-15 dkda netleşti bat normalde 21 yada 22si ama 4 gündür pembe sulu akıntım var
Sürekli tutuyorum zaten test yapcam diye su içemez oldumHadi inşaAllahSürekli yapma idrarın seyrelir
Yarın sabah ilk idrarla yeniden yap
Allah’ım darısı bana inşaAllahhhhhSürekli tutuyorum zaten test yapcam diye su içemez oldum
İnşallah vardır ya nedense heveslenemiyorum of göğüslerimde içten içten arada sızlıyorAllah’ım darısı bana inşaAllahhhhh
Belirti aramak istedikten sonra çoookkk var.İnşallah vardır ya nedense heveslenemiyorum of göğüslerimde içten içten arada sızlıyoristeyen herkese en kısa zamanda inşallah
EvettBelirti aramak istedikten sonra çoookkk var.
Biri beni durdursun kafayı yedim
İnşallah dur iki saat idrarımı tutayım tekrar yaparımBen de görüyorum kız inşallah vardır
İnşallah dur iki saat idrarımı tutayım tekrar yaparım
İnşallah canım aminnAmiinsağlıkla sıhhatle hayırlı vakitte nasip olur hepimize İnşAllah
Zaten yanıktı hepten gittiYandı devreler , kaybettik seni aşko
Çıktım kuzum şükürler olsun.Naptın kuzummmm
Çıktım kuzum şükürler olsun.
Evde dinleniyorum
Biraz sancım.var şuan için o kadar
Canım çok sağolGeçmiş olsun canım, tüm kapalı yolların işlerin kısmetlerin açılsın inşallah
Canım seni aralık grubuna alalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?