• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

benımle beraber ayın sonunu bekleyecek bırı oldu sonunda :)hangı gunlerı degerlendırdınız bu ay?ben 8-11-13-14 ü degerlendırdım ondan sonrası yok dun mısafır geldı bugunde mısafır var :KK70:
Aynı mı sizinde😅Benim dün yeni başladı aslında çnkü doktorumla ilaç tedavisine başladık ve çatlatma iğnesi oldum bakalım kısmet

kızlar size bişey soyleyımmı ben ılk hamıle kaldıgımda o aykı 10 gunluk sureyı hergun degerlendırmıstık olmustu,ıkı gune bı deneyıp saglık sorunu olmayan ve bebıs tutmayanlar kendını sıksın hergunu bı denesın o 10 gunluk surecte :) çok zor ama denemeye deger :)

Aynı mı sizinde😅Benim dün yeni başladı aslında çnkü doktorumla ilaç tedavisine başladık ve çatlatma iğnesi oldum bakalım kısmet
benımde son adet 3 aralık bekledıgım adet gunum 27-28 kasım.hemen hemen aynı.oo ozaman 3 gun hıc kacırmayın.10 gun sonra erken gebelık testinte gorusuruz o zaman :))

Geciken test sonuçlarına güvenmeyin. Artimed de olsa geçersiz. Ben yaşadım siz üzülmeyin diye söylüyorum 🤗
Efendimiz kıymetlimiz ☺️ Ay miratechi denedim dün sabah. Önce bir şey yoktu negatif dedim bir kaç saat sonra bir gölge gördüm kuruma çizgisi mi diye su damlattım iyice belirgin çizgi oldu. Testi bozdum galiba emin olamadım

Canımı çektirdin 😅 normalde regl olmayı bekleyecektim gittim bir sürü test aldım
Ooh süper bende 2 tane erken gebelik 10 tane artımed sipariş verdim 😀😀 bunuda az önce yaptım hepsi yanıltıyo olamaz ya

Eklentiler

• DC59DE25-ADF7-44CB-B39F-C5618C22EA2A.jpeg
    DC59DE25-ADF7-44CB-B39F-C5618C22EA2A.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 47
Back