Hiç yoldan çıkasım yoktu neden beni yoldan çıkarıyorsunuz
pozitifbiri melisaa93 7.30 da ateş ölçüp direk lavaboya koşuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama 1 saat sonra çıktıvaar ben goruyorum Valla hemde net goruyorum
bendede oyle belki 10 test yapdim hepsinde ikinci cizgi oluyorHiç bilmşyorum 10 dakikaya kadar bekledim 15 dk oldu 20 dk oldu flaş tuttum yok. 1 saat olana kadar bekledim yavaş yavaş bu hali aldı,dün de böyle çıktı hep mi beni buluyor bu kuruma çizgileri
Diğeriyle de oynasana canım, sanki ben onda da görüyorumBeklemişti dikkate alamasakta çizgi görüyorum işte gelde umutlanma hatta oynadım biraz bak
eveeet buda gozukuyooorBiri beni durdursun kafayı yedim
gecersiz bende yapdim dun kan verdim neqativ, bugun Bat halen olmadim bendemi yapsam acaba ,amma kanda neqativdiAma 1 saat sonra çıktı
Kuruma çizgisi yani
Geçersiz
Yaa kötü bi tecrübebendede oyle belki 10 test yapdim hepsinde ikinci cizgi oluyor
Ben 6-6.30 arası yaparım büyük ihtimalle Sonra sizinkileri beklerimHiç yoldan çıkasım yoktu neden beni yoldan çıkarıyorsunuz
Beklemişti dikkate alamasakta çizgi görüyorum işte gelde umutlanma hatta oynadım biraz bak
Onunla da oynadım da tam göremedimDiğeriyle de oynasana canım, sanki ben onda da görüyorum
Sabaha sende at o zaman Aman benimki de çok büyük ihtimalle negatif ama eğlencesinegecersiz bende yapdim dun kan verdim neqativ, bugun Bat halen olmadim bendemi yapsam acaba ,amma kanda neqativdi
Onunla da oynadım da tam göremedim
Sabaha sende at o zaman Aman benimki de çok büyük ihtimalle negatif ama eğlencesine
Vallahi daha ümitliyiz hayırlısı ya belki de içimize doğduSiz benden daha umitlisiniz ama bu bir gerçek melisaa93 o filtreleri ben yapmadım mi sanıyorsun başka bir belirtim yok sadece gündüz biraz kasiklarim ağrıdı. Biraz da midem bulandı ama var yok arası. Göğüslerim hafif minik bir tık büyüdü ayaklarımı isitamiyorum şu an ya ne garip ona sinir oldum
Ay ben bunu eğlenceye çevirmezsem aklımı kaybederim yoksa büyük stresKız yemin olsun ben de eğlencesine yapıyorum
Ahahahah bir gün çişle böyle eğleneceğimi hiç düşünmezdimO akşam çişi ondandır sabahkini veririm onla oynarsınız
Adetin böyle başlar mi?Kızlar yardımcı olursanız sevinirim .reglim 2 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatifti .dün akşam şeffaf akintiyla birlikte ince ip gibi kahverengi bir şey geldi peçeteye sildikce .biraz önce yine aynısı oldu .Bu şekilde yazan birkaç kişi okumuştum ama hatırlayamadım. Acaba yerlesme böyle mi oluyor