• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

İnşallah pozitifi görürsün 🙏🏻 bak benim testler böyle
Ben göremedim ama 😢 siz görüyor musunuz çizgi
Bakın benim de böyle ama 1 saat sonra. Yani kuruma çizgisi
Dün de böyle çıktı

Eklentiler

• 850A5D0A-E53C-494B-8D87-D7E5CEE5350E.jpeg
    850A5D0A-E53C-494B-8D87-D7E5CEE5350E.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 53
Ben göremedim ama 😢 siz görüyor musunuz çizgi
Bakın benim de böyle ama 1 saat sonra. Yani kuruma çizgisi
Dün de böyle çıktı
Kendi testlerimle çıplak gözle daha rahat görüyorum. Ama seninki baya belli. Acaba silik çizgi vardıda kuruyunca koyulaştımı

Kendi testlerimle çıplak gözle daha rahat görüyorum. Ama seninki baya belli. Acaba silik çizgi vardıda kuruyunca koyulaştımı
Hiç bilmşyorum 10 dakikaya kadar bekledim 15 dk oldu 20 dk oldu flaş tuttum yok. 1 saat olana kadar bekledim yavaş yavaş bu hali aldı,dün de böyle çıktı hep mi beni buluyor bu kuruma çizgileri :(

3 sabahtır yapıyorum çıkmıyor. Yarın sabah yine yapıcam. 10 dakikadan sonra gölge çıkıyor. 1 saat bekliyorım başında. 1 saat sonrasında çizgi beliriyor ama onu da dikkate almıyorum kuruma çizgisi diye. Sabah nasıl çıkacak bakalım :KK43: yerleşme kanamasında pıhtı olmaz diyen de var ama iki kişide okudum siyah pıhtılar olmuş. Bende de öyle kahverengi akıntı arada birkaç kez siyah pıhtı.
Yunurtlamanızın üzerinden ne kadar geçti ovulasyonla mi takip ettiniz

Hiç bilmşyorum 10 dakikaya kadar bekledim 15 dk oldu 20 dk oldu flaş tuttum yok. 1 saat olana kadar bekledim yavaş yavaş bu hali aldı,dün de böyle çıktı hep mi beni buluyor bu kuruma çizgileri :KK43:
Kuruma çizgisi de olsa koyulaşma var mı takip edin bence. Regl gününü de bir kaç gün geçerse kan verip emin olabilirsiniz

Yunurtlamanızın üzerinden ne kadar geçti ovulasyonla mi takip ettiniz
Adetimin başladığı günden sayarak söylüyorum 8ve 9.gün akıntı gördüm
10.gün ovülasyon testi yaptım silik Çıktı sonraki günlerde de silik devam etti.
9 ve 10.gün ilişkim oldu. Bugün 21.günüm

Adetimin başladığı günden sayarak söylüyorum 8ve 9.gün akıntı gördüm
10.gün ovülasyon testi yaptım silik Çıktı sonraki günlerde de silik devam etti.
9 ve 10.gün ilişkim oldu. Bugün 21.günüm
Anladım yarın bir daha yapabilirsiniz aslında o silik eğer gebelikse daha belirgin olur zaten .Bende mi yapsam acaba .aslında erken gebelik testi alsam .varsa daha net belli olur

Anladım yarın bir daha yapabilirsiniz aslında o silik eğer gebelikse daha belirgin olur zaten .Bende mi yapsam acaba .aslında erken gebelik testi alsam .varsa daha net belli olur
Valla erken gebelik testine ben inanmıyorum
Belirtilerim vardı
Reglime 2 gün kala yaptım 3 dakikada net bir çizgi çıktı
Sevinçten ağlayarak kan vermeye gittim
Kocaman negatif
Yalancı pozitif verdi yani

Es selam es selam diye çekilecek. Ben dişçiden korktugumda çekerim :KK70: bir de Rabbi yessir, vela tuassir, Rabbi temmim bil hayr.(Rabbim kolaylaştır,zorlaştırma, hayırla sonuçlandır) demek. Pırlantadan kıymetli bilgiler :)
Cok guzel tamam kaydediyorum kuzm

Valla erken gebelik testine ben inanmıyorum
Belirtilerim vardı
Reglime 2 gün kala yaptım 3 dakikada net bir çizgi çıktı
Sevinçten ağlayarak kan vermeye gittim
Kocaman negatif
Yalancı pozitif verdi yani
Yani ben 2 ay önce normal kaset testte 2.cizgiyi gördüm .efekte gerek kalmadan net görünüyordu yani 2 gün bekleyim yükselsin betam dedim test yaptım tekrar izi bile kalmamıştı 2.nin . Bende hayal kırıklığına uğramıştım

Back