KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

@oyy çok yoruldum, misafir vardı, pestilim çıktı anca okuyorumm
fnd_50 canım hoş geldin, sefa geldin. Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere
cans16 canım maşallah bir damla idrarını boşa akıtmıyorsun bebişin seninledir inşallah
pozitifbiri Eymen01 ben dün iki tane test aldım dayanamayıp dün yaptım tabikiii kalbim kadar temiz, oncemed diye bir marka, diğerini pazar sabahına saklıyorum dayanabilirsemm

Canım daha erken test için

Ben işten gelince patlattım bitane miratech kalbim kadar temiz

Her damlası teste akıyor valla

Canim benimde 11.85 cikmisti doktorumtekrar edelim dedi tekrar ettik 10.06 ya dusmus yani stres vs bunlsr bu hormonu cok fazla etkiliyor zaten

Bak o zaman birisi beklemiş test dün sabah yaptiydim keyfine diğeri de bugün akşam yaptığım, beklemişi dikkate almayım diyorum. Ama hislerim öyle demiyor valla sırf keyfine attım alın inceleyin size iş çıksın

Eklentiler

• IMG_20221117_174209.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20221116_063303.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 49
T TASUU zaten biz beraber regl beklemiyoruz ya hani. Beraber test yapalım bari çok sıkıldım beklemekten

Beklemişti dikkate alamasakta çizgi görüyorum işte gelde umutlanma hatta oynadım biraz bak

Eklentiler

• 55F5D4AB-53BD-46DC-92FB-9D6EA14180BA.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 46
Benim de hislerim öyle demedi şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…