How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Eklentiler

• 2A5B70F7-3554-4B25-A725-BB097D0FAA06.jpeg
    2A5B70F7-3554-4B25-A725-BB097D0FAA06.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 5EF8EEC4-F58E-4E5F-8B5D-4631BEA5A88A.jpeg
    5EF8EEC4-F58E-4E5F-8B5D-4631BEA5A88A.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 46
  • A629D45B-CCAB-4460-991D-64EA5A1F5662.jpeg
    A629D45B-CCAB-4460-991D-64EA5A1F5662.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 80
Ekim ayında adetim 1 hafta gecikti böyle silik çizgi çıkmıştı artık silik çizgilere hic güvenim kalmadı boş yere umut ettim hayal kırıklığı olmustu Artık yapmak Bile istemiyorum test :/ bariz çift çizgi olana kadar umutlanmam silikten

Eklentiler

• 07E58993-0B28-4268-9B1B-DE36855C5865.jpeg
    07E58993-0B28-4268-9B1B-DE36855C5865.jpeg
    143,1 KB · Görüntüleme: 76
Yumurtlama döneminde yapıp üst pozisyonda ol o zaman kenara itemiyorlar 😂
Canım zaten bu dışarıya çıkınca üstüm başım yatak falan hep batıyordu bu sefer dedim ki dün etrafı batırma 😂 bu sefer içime geldi ama söylene söylene. Beni paylaşmak istemiyormuş, benimle doya doya biseyler yaşamak istiyormuş, hani erkeklerin sex hayatı çocukla nerdeyse bi 2 sene düzene girmiyor ya 😂 benimki halinden çok memnun bu aralar. Rahatı bozulsun istemiyor. Ben de yaşım geçmesin istiyorum yoksa ben de rahatım yani hem de çok. Ama bir kız istiyorum ben Allah nasip ederse. Hayırlısı ne ise onu versin Rabbim. Sonuç: içeri geldi. 😂 Sonra da modu düştü baya bildiğin depresif oldu 😂 Sonra da hayırlı olsun bu sefer oldu hatta sesi geldi dedi 😂😂😂 ben ümit etmiyorum. Akışa bıraktım artık. Sonra içimden de geçmedi değil. O gün dua etmiştim pat diye bebek olsa arkasına da ev işi sonuçlansa hemen ardarda diye. İnşallah dua kapım açıktır 🤲😂

Kızlar merhaba Cuma günü test verdim şu bi silik bi belirgin testlerim için doktor ultrason baktı herhangi bi sorun yok dedi kist vs pazartesi sonuca bakıp negatif çıkarsa söktürücü verip adetin 3. Günü gel bakayım gecikme sebebi ne diye dedi ve bana yumurtlama çatlama tembelliği olabilir dedi yani sanırım yumurtalar oluşuyor büyüyor ama kendiliğinden biraz zor çatlıyor bunun için yaptığınız bir şeyler var mı öneriler yumurta kalitesini artıran ve zamanı gelince çatlatan şeyler 😂😂🧸
destinesiaa destinesiaa
@TASUU @Safransari @mucizeOldu @Feyzacim @Cey1an pozitifbiri pozitifbiri ve diğer tüm güzel sevgili kızlar 🫶🏻🫶🏻❤️💯
Ya çatlaması için hiç ilaç kullanmadım. Genelde vitamin takviyesi kullandım yumurtlama zamanı da çatlasın diye havuç yedim bol bol ovulasyonda pozitif sonrası silik görünce de çatladığını düşünüyordum ama umarım çatlıyodur😂 klomen ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha garanti olur bence kuzucum

Canım zaten bu dışarıya çıkınca üstüm başım yatak falan hep batıyordu bu sefer dedim ki dün etrafı batırma 😂 bu sefer içime geldi ama söylene söylene. Beni paylaşmak istemiyormuş, benimle doya doya biseyler yaşamak istiyormuş, hani erkeklerin sex hayatı çocukla nerdeyse bi 2 sene düzene girmiyor ya 😂 benimki halinden çok memnun bu aralar. Rahatı bozulsun istemiyor. Ben de yaşım geçmesin istiyorum yoksa ben de rahatım yani hem de çok. Ama bir kız istiyorum ben Allah nasip ederse. Hayırlısı ne ise onu versin Rabbim. Sonuç: içeri geldi. 😂 Sonra da modu düştü baya bildiğin depresif oldu 😂 Sonra da hayırlı olsun bu sefer oldu hatta sesi geldi dedi 😂😂😂 ben ümit etmiyorum. Akışa bıraktım artık. Sonra içimden de geçmedi değil. O gün dua etmiştim pat diye bebek olsa arkasına da ev işi sonuçlansa hemen ardarda diye. İnşallah dua kapım açıktır 🤲😂
Ay hadi insallah hepimiz görelim pozitiflerimizi Allah nasip ederse önce sağlıklı olsun ama bir kızım olsun çok isterim hayırlısıyla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ❤️❤️❤️

Selam arkadaşlar gelişmeler var mı? Beni etiketlemiyorsunuz listede düzenleme yapmam için. Ben de herkesin profiline tek tek girip en son ne yazmış oradan anlamaya çalışıyorum gelişmeleri 🤭 🤭 inşallah her şey yolundadır 🥰

Selam arkadaşlar gelişmeler var mı? Beni etiketlemiyorsunuz listede düzenleme yapmam için. Ben de herkesin profiline tek tek girip en son ne yazmış oradan anlamaya çalışıyorum gelişmeleri 🤭 🤭 inşallah her şey yolundadır 🥰
Rosecuğum beklemedeyiz 😂 inşallah mutlu haberi verip anneler grubuna geçiş yapacağım😍

Back